![]() |
EMC Korg PA user bank manager
Zdravo drustvo,
Imam gore pomenuti program i nikako ne uspevam da sacuvam "editovan" set, tj. posle prebacivanja ritmova... Da li neko od vas ima ovaj program i da li uopste radi to sto bi trebalo?? Ja sam kupio program tako da nije narodna verzija.... Hvala |
Pošalji mi program na e-mail pa ću ti pomoći.
email:************* |
ja ga bas sad dobio i platio 49 eura za njega inace neide ako nemas PIN2
pozdrav |
Citat:
Ne bih da se nesto petljam,ali meni to djeluje nerealno. Bez ljutnje.;) Jedino ako ste dobri prijatelji,onda je druga situacija. |
=))
posalji i meni na mail pa cu ti pomoci.:lol: E mislim svacim se ljudi sluze. |
Sta nece da sacuva.Dali nece da ti radi ritam a sacuva ime stajla u banki ili ne zamjeni nista i sejva banku kakva je bila prije edita.
|
Pitanje isto dali je registrieana werzija. Demo moze sacuvati samo user1
|
Covek je napisao da je kupio program znaci da nije domace izdanje.Verovatno je dobio i PIN pored.
|
postovane kolege,ne sluzim se nicim,nego sam hteo coveku da pomognem,meni ni ne treba taj program.pozdrav !
|
Pa sta ce vam onda na mailu? Nemojmo se praviti Englezi ;)
|
Program ne radi u pa3x modu, tj, kad iz nekog drugog seta slizim ritmove u moj "radni" set, on sacuva samo ime ritma ali ne i sam ritam, tako da kad to ubacim u pa3x pise mi npr. Rumba ali kad stisnem na ekranu, samo se vrati na predhodnu selekciju ritma koji je postojeci... Znaci, ne prebacuje "style data"
Pokusao sam da to sredim sa Klausom iz EMC i on se lagano povukao bez ikakvog resenja... Program je dobro zamisljen samo mi se cini da je programer vise vremena posvetio zastitama i pinovima nego samom programu... Bezveze Dodato: Citat:
Mislim da bi za pa800 trebalo da radi... Dodato: Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org