![]() |
Pa3x set konvert do Pa800
Pozdrav,
Kako mogu pa3x set da konvertiram da moze da se ucita u moj pa800? |
Trenutno ne moze nikako koliko ja znam...Mozes semplove pojedinacno da vadis iz pa3 i ucitavas u pa800 bez problema(kmp. i wav.) a mozda mogu i ritmovi da se konvertuju preko stw ali nisam siguran!
|
mogu druze i ritmovi da se konvertuju,preko korg pa user style menager-a
|
Citat:
Kako mislis da se mogu semplovi ucitat pojedinacno iz pa3x na pa800?Mozes objasniti kako se to radi.Koliko sam informisan da su u pa3x kompresovani semplovi i nemoze na pa800. |
Citat:
|
Znam samo da PA600 cita ipak sve od PA3x osim Globala.To sam licno testirao.Na PA800 neznam.
|
Citat:
Dodato: Citat:
|
Momci, covek je pitao za pa3x set a ne za pojedinacne semplove....
|
Taj covek je dobio odgovor da ne moze da ucita set sa pa3x u pa800 ali se posle pricalo o necemu drugom;)
|
Citat:
|
Cisto sumnjam da ti radi sve(mislim na semplove)...Moguce je da je to set bez semplova pa ga je on ranije ucitao iz pa2x ili pa800 u pa3x i on je kao set sa pa3x jer je iz njega sacuvan ,pa ti sve radi jer pa600 ima komplet fabriku sa pa2x i pa800...Nadam se da si razumeo:D
|
Citat:
To jeste istina da je set ucitan iz pa800 i pa2x u pa3x.Ali taj set kad mi da iz Pa3x nece da radi na pa800 nista ,a na pa600 radi sve sto na pa800 nije htelo. |
Citat:
Ako covek kaze da mu radi set, zasto da mu nd verujemo? |
Citat:
nezelim da pravim prepirke ovde na forumu.Set je veliki 92 mb.Ja sam prvo ucitao Style,pa sam ulazio u svaki ritam i gledao odaklen vuce neku boju, dali bubanj,bass,gitara itd i onda na to mesto gde treba da bude ta boja, ja je ucitam iz Sounda.Mene neiteresuje dali je to Sempel ili nije, znam da mi rade ritmovi i Boje(harmonike,trube,Gitare,DX-Boje,Klarineti,Terce i ostalo).Jedino sto sam primetio nece terce da se transponiraju ako se nalaze u DK.Ali ovo sam pisao vec na temi novi KORG Pa600,nije potrebno da o tome pisem i ovde.Jedva cekam kad ce pa600 da se pojavi kod nas ,da razmenim malo iskustava sa ljudima koji poseduju ovu klaviaturu.Ja sam pisao moje iskusto sa pa600,mozda sam i glup,pa neznam sta vidim i cujem,a mozda su i drugi u pravu.Ako mi klaviatura radi kao pa3x a neucitava semplove,zasto je set 92 mb?Priznajem da nisam toliko iskusan i uvek sam spreman da nesto naucim.Set koji sam dobio direktno sa pa3x ,jeste iz razlicitih setova od pa800,mozda zato hoce,ali znam da sam jednom dobio isto set sa pa3x i hteo da neke stvari ucitam na pa800 i nije htelo. |
Citat:
|
Citat:
Ljudi u cemu je problem.Ja ovde nikome nisam napisao da je glup ili nesto slicno.Ja ti vjerujem da se dosta razumes u klaviature i zato ti hvala,hteo sam svoje iskusto napisati samo.Ja se svima izvinjavam ako sam nekoga uvredio. Izvinjavam se svima sto sam lupetao gluposti.Sve sto sam napisao je bilo lupetanje i molim sve koji su ovo citali da meni vise nista neveruju. |
Opusti se covece nista tebi licno nisam rekao...Nadam se da cu i ja uspeti da ucitam set sa pa3x kad budem uzeo pa600...Pozdrav svima i sve najlepse u Novoj godini!
|
Citat:
Takodje sretna nova godina. Ja sam ubedjen da se ti razumijes u klaviature.I verujem da si u pravu.Netvrdis to samo ti vec i prodavaci ovde u Nemackoj,da se nemoze ucitati semplovi od pa3x na pa600.zasto je kod mene to moglo neznam,znam samo da sam sve ucitavo pojedinacno i sve mi radi kao coveku koji mi je dao sa njegovog Pa3.E sad dali su to semplovi ili nisu,to ti bolje znas ja se u to nerazumijem. Nisam ljut |
Kao sto smo i ranije pricali verovatno je to set sa pa2x ili pa800 i u to sam 100% siguran!Taj prijatelj koji ti je dao set verovatno on njega koristi na pa3x pa odatle nesporazum;)
|
@gogile: druze, da li i mogao taj set koji si ucitao iz pa3x i koji ti je sad u pa600 da snimis, pa da mi posaljes, hteo bi malo da vidim kako zvuci to kada se iz pa3x ubaci u pa600, da vidim kakav je sound... naravno, ako ti je covek rekao da ne delis dalje, shvaticu i nema ljutnje, ali ako mozes da mi posaljes, voleo bih da ucitam u svoj pa600 i da cujem. Posalji mi u privatnoj poruci. Hvala unapred.
|
Citat:
Dodato: [quote=Minicevac;232578]Kao sto smo i ranije pricali verovatno je to set sa pa2x ili pa800 i u to sam 100% siguran!Taj prijatelj koji ti je dao set verovatno on njega koristi na pa3x pa odatle nesporazum;)[/quote Taj set sto sam dobio i jeste iz vise setova od pa800 i pa2x.Taj isti set nece da radi na pa800.Imam jos pa800 pa zato mogu da potvrdim da taj isti Set.nece na pa800 a na pa600 ide.U cemu je tu stvar neznam.To ti bolje znas. Dobio sam skoro probni set(PA3X) od jednog tipa koji prodaje setove i taj probni SET nije hteo da radi na pa600.zato kazem da si sigurno u pravu.Ali opet kazem covek memorisami set direktno iz pa3x i to sam ucitao kod mene i radi sve. Zaboravimo vise to oceli neceli,samo se ponavljam. Mene interesuje zasto terce koje se nalaze u DK,nemogu u pa600 da transponiram.Pregledao sam celi Global i nemogu nista da nadjem.terce koje su u Useru transponiraju bez problema.Zato kazem jedva cekam kad ce se pocet prodavati pa600 kod nas na jugu da izmenimo iskustva.Klaviatura jeste napravljena jeftina plastika,al mogu da kazem da zvuci fenomenalno.Meni bolje radi od pa800.:D |
ma ok je druze, nema ljutnje... znam ja sta znaci kad obecas da neces siriti dalje... ja sad nesto kombinujem sa jednim dobrim setom koji je bio prvenstveno namenjen za pa800, to mi je osnova, pa dodajem u njega polako stvari koje mi se svidjaju iz drugih setova, a mogu da kazem da ima jako lepih stvari i u setovima od pa500, pogotovo od naseg kolege Aceta... Jedna od boljih strana u pa600 je sto su mu napravili vise ram memorije, i vise mesta za user sounde i dk, pa moze lepo da se kombinuje.
P.S: sorry za offtopic |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org