YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Muzički Software (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Program za kvalitetniji zvuk (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=24529)

Arter 12.01.2013 17:10

Program za kvalitetniji zvuk

Pozdrav, znaci zanima me program, ako postoji a vjerujem da je... koji mi moze dati sljedece.... znaci poboljšati zvuk i kvalitetu .sty zapisa kao i midija... a to mi treba zato sto cesto putujem, pa nemogu vuci uvijek zvucnu... ne mora biti zvuk savrsen ali barem malo bolji.... a da radi kod npr yamaha style playera i editora i kod van bascoa... znam da moze ici (zaboravih mu ime ali spajao sam ga san OMB-m)... u biti neki driver kao sto je win groove... ali da radi na win 7 i da ne trebam sad pokrecati vst-ove...vec upravo slican win goovu ali da radi i sa van bascom i sa yamahinim playerima... je ga i ja zakomplicira...ali nadam se da razumite
hvala...

EDIT: te ako bi mogao da isti sekoristi u STW za poboljšanje kvalitete zvuka... barba tranzit cekam vas :D

gagan 12.01.2013 17:56

Druze koristi virtual syntisizer vcr roland , extra je ....

Arter 12.01.2013 19:12

hvala...idem probati
Dodato:
Evo malo sam cackao i nasao nesto sto mi ok zvuci... bez virtualnih kablova i slicno... CoolSoft_VirtualMIDISynth free program... na midi out se namjesti on i radi odlicno...prima sf2 fontove....

Simbad84 12.01.2013 22:06

Sa OMB sam koristio YAMAHA Soft Synthesizer S-YXG50 v4,mozda na njega mislis

Arter 12.01.2013 22:17

sjetih se... Vsampler je program :D

Simbad84 12.01.2013 22:38

samo sto Vsampler nije program za kvalitetniji zvuk,vec sempler pomocu koga se otvaraju semplovani instrumenti,sam Vsampler bez dobre banke ti nista ne znaci ;)

Arter 12.01.2013 22:44

ma da da znam....to sam naveo kao primjer...ali sam napisao da mi treba neki lakšiii ;)

Simbad84 13.01.2013 02:43

pa ako nisi probao,probaj YAMAHA Soft Synthesizer S-YXG50 v4,meni jako fino zvuci,a laksi je programcic,namestis ga na midi out i to je to... ;)

Arter 13.01.2013 03:32

instalirao sam ju... i sad otvorim van basco ali mi na midi out ne nudi yamahu ili treba drugacije?

tranzit 13.01.2013 13:00

Na kojem operativnom sistemu radis ?

Simbad84 13.01.2013 13:17

ne znam za van basco,ja sam ga koristio uz OMB,ali na win xp,na win 7 mozda nece da radi...

tranzit 13.01.2013 13:32

Na Win 7 i Win 8 64Bit ce biti velikih problema sa S-YXG50 a jedan od razloga je Yamahin driver. Ako je bas stalo do S-YXG50, postoji on i u obliku VST instrumenta koji radi na svim novim operativnim sistemima bez ikakvih problema.

Arter 13.01.2013 13:40

os je win7 x64... sa tim Yamaha ne nudi mi nikako out u van bascou na yamahu... dali se može isto i sa stw? namjestiti izlaze, nisam pokušao jer trenutno nemam instalirano... pokušavao sam na yamahinom style playeru ali ne nudi tu opciju
... pokušati ću taj vst...jel se isto ovako zove ili kako drugačije?
Dodato:
os je win7 x64... sa tim Yamaha ne nudi mi nikako out u van bascou na yamahu... dali se može isto i sa stw? namjestiti izlaze, nisam pokušao jer trenutno nemam instalirano... pokušavao sam na yamahinom style playeru ali ne nudi tu opciju
... pokušati ću taj vst...jel se isto ovako zove ili kako drugačije?

Trenutno vrijeme na Forumu 12:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org