![]() |
Crna mamba
|
Ojha! Nisam izdrzao do refrena prve pesme
|
Tugo moja nazalost ima toga na kilo koj poima nemaju ali i ovaj sto svira tiha jeza
koga je prevario da zna da svira a jos pevanje terce vauuuuuuuuuuuuuu |
E, ulepšao si mi veče... Veselooooooooo!
|
Sto 'no kazu u komentarima, gosti gledaju i ne vjeruju :D
|
jel to "klavijaturista" ima PA3x?
|
Kad je krenuo prvi forspil ja reko' mali mrav,kad ono ne lezi vraze,oluja
Postovano sa mobilnog uređaja |
|
E, ovo je već mnogo bolje...=))
|
Ima terca,ima sve...:lol:
|
A sto je najbolje covek brise znoj prebrzo solira ili ga znoj probijo sto nezna koj ce akord da svira heheheh=))=))=))=))
|
kuku ocu kuku majko! ja prosto ne verujem.... e pa ljudi koji su pocetnici neka im ovo bude dobar nitro da uce da sviraju i pevaju jer od ovoga tesko ko moze da bude gori... :lol:
|
Crvenim :">
|
Brate pa ova prava za vasare kod nas kao nekad ona Trofrtaljka sto je bila zaboravio sam joj ime hehehehehe
|
Mica Trofrtaljka:D
|
Tako je Aleksandre hehehehehe
|
Citat:
Postovano sa mobilnog uređaja |
Nije Mica Trofrtaljka za vasar, ona je de-facto umjetnik, shvacate? :D
|
Ko li placa ovakvu muziku da mi je znati.
|
I ovakvi ljudi imaju status umjetnika... A koliko jos ima ovakvih pacijenata. Da kosu počupaš s glave. :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Ja još sviram kući jer nisam siguran u sebe, ali kad vidim ovaj ceo ,,bend" shvatam da baš kasnim :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
Ne znam za vas, ali ja bi da znam da ima ovakva muzika dosao u tu kafanu i pio cijelu noc, nekako sto bi mostarci rekli radi "ciganluka" :D
|
Kad je vec otvorena tema,da cujete i ove tehnicare.
|
Oni su vec legendarni na forumu odavno.
|
Citat:
A sto se tice ove Karizme, ja ipak mislim da je ovo neka zajebancija, tesko je da poverujem da je ovo ozbiljan orkestar! |
Ja trijezan ne bi ni ulazio u kafanu... :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Hahaah postena malaa..:D
|
Kod ove "karisma" druzine jedino bubnjar povremeno ubode nesto nalik sviranju,ove ostale kao i one sa pocetka mislim da nema svrhe komentarisati...
Nisam Kosmajac,ni Cortan,ni slicni,ali za ove sam Mozart na kvadrat,kad ovo cujem jednostavno se u isto vreme i nasmejem i iznerviram,jer ovakvih ima gomila,i samo kvare posao muzicarim koji znaju nesto...Mene bi na njihovom mestu bilo sramota i da kazem da sviram nesto a kamoli da odem u kafanu i radim...:mad: |
Karizma je ozbiljan bend, ovo je bila samo zajebancija. Čini mi se da je već bilo na forumu...
|
Znam za Karizmu uglavnom sviraju zabavno,rock,strano itd... A ovo sto sam cuo ne znam sta je...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org