![]() |
Otkud pa500 u prodaji? :)
Otkud pa 500 u prodaji, u sky musicu , kad ga, koliko znam, na zvanicnom sajtu www.korgpa.com nisu ni objavili? :)
|
Evo pogledajte :)
|
ma ovo je haos sta se radi da covjek nepovjeruje!
Koliko ima ljudi sto jos nisu ni PA50 ili PA80 sredili a vec izdaju komplet nove serije :-O Nemaju kada ni da objave da izlazi nesto nego odma u prodaju. |
pa 800 zatim pa 500, valjda je svima sada jasno da je to zamena za pa 80 i pa 50. PA2x pro je vec izasao zasto ne ocekivati i PA600 I PA2x(sa zvucnicima). Moje misljenje je da ce tako i biti, jer je sada ocigledno sta je sta.
|
Boze sacuavaj ovo ne moze biti.Navala na Korgove.Sad ce jedan od drugi biti samo male razlike neznaces sa koim raditi.
|
Ovaj 500 je ruzniji i od 800,heeeee...
|
Mala ispravka :)
Doduse, i oni su naveli, da ce biti uskoro u prodaji, al ne znam samo odakle im informacija, i slika, kad na korgovom sajtu niko nista ne spominje :)
|
Hahahahahhahahahaha ,,,,ovo Je Smješno Samo Tako ,nemog Sam Svojim Očima Vjerovati Da Jebe Rak Raka ,,,,,
Alene Jel Tvoj Os Unutra Da Kupjem Ovo |
Davno sam ja pričo da će izać Pa-500. Čak je trebao izač i prije Pa-800 i Pa2X, ali ajde valjda rade logikom kako je Pa serija i izlazila Pa80, pa Pa60, pa Pa1X pa Pa50, potom Pa1X Pro itd.
I prema specifikacijama koje su oz njega dali mislim da je sad Pa-800 ispo pušiona jer s ovim što Pa-500 ima je čisto dovoljno, ma i previše za odradit svirku. A i cijena mu je pristojna, samo 1.500 €. Prodam Pa-80, nešto malo pridodam i evo ga. Imam Pa-800 u malom ;) Ali kako sam postao jako lijen mislim da neću ništa uzimat dok ga netko neisprogramira za mene :lol:. Radi tog hebenog sređivanja i programiranja sam odusti i od Pa-800, a već je bio doma. |
Ja il cu se ubit il poludit matere mi!!!!!!!!!!!!!!!!! Prvo nemogu otvorit taj link gdje je taj link sa tim bogorodicnim "Pa500" JOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!!!! A tako je isto bilo za 2PRO na KORGPA.COM nista nije bilo i odjenmo BUUUUUUUUUMMMMM!!!! Dajete sliku!!!!!!!!!11
|
Mislim da je to neka greška il je neko nešta promašio oko teksta negdje.
|
Nadam se iz sveg srca da je tako!!
|
Evo upravo sam se cuo sa Bozom iz sky-ja...Covek je reko da ce to da izadje za nekih 2-3mes...a da ima najava za tu klav...oni su verovatno u kontaktu sa zvanicnicima iz korga...a i sami su zvanicni distributeri korgovog programa u SRB>>>
Pa eto znaci izlazi sigurno!!! |
E pa mene ako pitate nekupujte trenutno nista, nego svirajte makar jos par meseci na to sta imate. Ja sam jos prije sto je izaso PA800 hteo da kupim PA1X, kad ene, i ono izadje PA800, onda je bila i diskusija na Forumu o toj Klavijaturi i ja sam razmisljao da kupim PA800. Ali kad sam se dobro razmislio, pitao sam sebe sto da kupujem sad PA800, koji je naslednik od PA80, kad znam da bi skoro (dal pola godine ili godinu nije bitno) trbalo isto da izadje i naslednik od PA1X i zato sam se odlucio da neuzimam PA800 i kupio Roland EM2000, tako da bi imao trnutno dobrog Arranzera za Svirke a posto LE vec imam ce mi to onda bit dovoljno, a i cak sam se naviko da radim s Rolandom (E96). I evo sad je izaso taj PA2Xpro, ali ga opet necu kupovat, nego cu cekat jos malo, posto ce mozda bit malo jeftini no sad, a mozda ce da izdaje i taj PA2X sa zvucnicima, tako da cu onda jedan od ta dva kupit, ali najverovatnije ce bit PA2XPRO, posto bi onda mako LE i onda bi samo s nijim radio.
A onda kad svi ti naslednici izadju, moze svako za sebe da vidi sta mu odgovara i onda kupovat, a ne sad nesto kupit pa za pola godine opet menjat, posto mu ova drugi vise odgovara. Samo ako se predugo ceka ce mozda izac i PA3X :-)))....cuvaj te se......sta se tice mene, ja uopste nemogu da postignem Tehniku, svaki mesec nesto novo....da covek poludi!!!!!^^ Pozdrav |
eh kod mene radi onaj link ali nigdje pa500 sam pa50 i pa50 sa HDD!!^^
|
|
Havala ti Menko!!Al je ovaj Pa500 ruzniji od Pa800 hehe jok pa800 je ljepota za njega haha!
pozdrav svima |
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Opet netko provalio hahaha!! dobro moguce ali nista nevjerujem dok nevidim Na www.korgpa.com E da izlazi novi korg PaTriton300x...=)) |
Pa Izgleda
PA IZGLEDA OVI RESILI DA PRAVE SAMO NOVE MASINE
HEHEHEHE NEKA I TREBA ALI KOLKMO SAM CUO IMACE RAMOD 16mb TAKO DA MISLIM DAJE PA 800 DALEKO BOLJA OPCIJA POZDRAV |
Pa to ono od cega se pa800 i pa2xpro stastoje i njihovo smece ce biti ugradzeno u njega!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org