![]() |
Slaganje sempl layera
Pozz svima.. ako bi mi netko mogao pomoći da mi objasni kako namjestit pojedini zvuk samplea na layer , pošto sam ekstraktirao sampleove dynamix bubnja i želim ih posložiti da mogu konvertirati kasnije za kontakt i ljepo urediti. ( Zamjenjivati waw file-ove od namještenih bubnjeva znam al mi se to ne sviđa)
Evo primjer na šta mislim |
Aman...zaman... pa pored onolikih mega i giga velikih ili bolje receno, ogromnih Drums Libraryja za Kontakt koji idu i do stotinak GBa sampling materijala, fenomenalnog kvaliteta i jos fenomenalnijih mogucnosti kontrole, koji su uz to, snimani u najkvalitetnijim svjetskim studijima, ti nasao da konvertujes nekakav dinamix bubanj od par MBa u Kontakt. Sto je mnogo, mnogo je.
|
Ne mora bit za bubanj , može i za neki instrument jednostavno želim naučiti ako postoji objašnjenje probao sam ovako preko youtube tutoriala al ništa konkretno mi nije pomoglo (ps. koristim libary-e na kontaktu al jednostavno zanima me kako bi radio taj drum kit na kompu ako bi se lijepo složio haha)
|
uostalom neznam čemu Extreme Sample Convertor kad je u Kontaktu to najjednostavnije za napravit, uostalom mislim da to u ESC-u nečeš moč napravit pošto je to samo convertor soundova (mada nemoj me 100% držat za riječ pošto se nisam puno zabavljao njime)
|
Jer može onda objašnjenje ako se može u kontaktu, naravno ako vam nije teško :)
|
nije teško...ali ovisi šta ti točno i konkretno treba, jel ono "odozgora" nisam baš puno shvatio šta želiš dali trebaš layere dinamike poslošit od nekog npr. snarea ili je nešto drugo u pitanju?
|
Citat:
|
Hoces da ti kombinuje layere,ili da redjas po GM standardu,nisam te bas razumeo najbolje :)
|
Citat:
|
Citat:
|
ja kad si složim sve kako treba cjeli setup...obično snimam u MONOLITH, jedostavnije mi je...znači sve semplove i slike u 1 paket (fajl)
|
Moze i tako, medjutim ukoliko u Banku ili Multiju imas Instrument Programe koji koriste iste samplove, onda bez potrebe zauzimas mjesto na Hard Disku pohranjujuci iste samplove u razlicite Monolith fileove.
|
Zahvaljujem na odgovoru evo ga radi lijepo :) sad se treba igrati s parametrima i efektima haha
|
... a to je tek najkomplikovanija "igra" !!!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org