![]() |
EU-Cestitam!
Svim nasim clanovima koji su od nocas i zvanicno gradjani EU cestitam!Da li ce to biti bolje ili gore po njih ne znamo ali u svakom slucaju sve najiskrenije cestitke!!!:)
|
cek, nisam bas upucen,ali ko je od nocas u EU?
|
Pa Republika Hrvatska!
|
Puna Podrska Republici Hrvatskoj i da sto pre dostigne standard za svoje gradjane kao sto je to u Nemackoj.
|
I ja da urucim saucesce/sucut gradjanima lijepe nam nase.
|
Cestitke i sa moje strane, a red je da cestitam i sam sebi posto imam drzavljanstvo RH (izmedju ostalih :lol: )
P.S: nadam se da sad vise necu morati da se bakcem sa ovim vizama na svakih par godina :rolleyes: |
i ja se pridruzujem cestitkama.
|
Sve najbolje i puno srece... a trebace je dosta.
|
Ha ha ha, ima jedna prigodna u vezi događanja. Ako ova parodija nije prigodna za forum, ispričavam se unaprijed i riskiram ban ali vrijedi pogledati spot u cjelosti =))
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/WIfbKYGu2PM?hl=hr_HR&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/WIfbKYGu2PM?hl=hr_HR&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Ja nisam bas neki pristalica te EU,evo Rumunija,Bugarska,Grcka,Spanija su clanice te unije i ne vidim da su te drzave nesto napredovale,dok Engleska hoce da izadje.U Svajcarskoj je najbolji standard a nije u Uniji.Jedino je dobro sto moze da se putuje bez pasosa,viza i nista vise.
|
Standard se ne postize samim ulaskom u EU vec na druge nacine.Jer ti mislis da je malo to sto Hrvatski gradjani postaju punopravni gradjani EU odmah i bez nekih uslovljavanja?Zamisli samo da ti ne treba ATA karnet koji nije ni malo jeftin i bice ti i to dovoljno ako moras da putujes negde.Brate,da ne pricam da nema granica na kojima ti jedu zivce neki polupismeni policajci i korumpirani carinici.
|
Tko zna šta smo dobili a šta izgubili... Ja još nisam sretan po tom pitanju a nadam se da neću biti i nesretan... Živi bili pa vidjeli. :)
|
http://facebookreporter.org/%D0%B1%D...1%D0%BC%D0%BE/
Pricam o ovakvim stvarima,plus trovanje hranom,prskanje iz vazduha,ko zna cime,bice uslovljavanja sa GMO hranom,licne karte sa 666 brojem,kasnije cipovanje,kupovanje firmi.To je masonsko-iluminatska tvorevina,krace receno!!! |
Ljudi moji, ja sam na tom hebenom zapadu već 15 godina... Mislite da mi je nešto bolje nego vama?? Dajte molim vas....
Iskreno se nadam da Srbija nikad neće postati članica EU, jer, nema tamo ničega za nas, ali zato ima kod nas svega za njih... Razmislite. Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Ti se vrati u Srbiju onda kad tako pises.Nego ova tema ide u pogresnom pravcu koliko ja vidim.
|
Citat:
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
@Nesaband
Znam te "linije manjeg otpora" vrlo dobro i neću, za sad, da se upuštam u diskusiju o tome. U Srbiju se ne mogu vratiti jer nemam tamo ništa i nikoga a takodje ni tamo gde sam rodjen, ništa i nikoga, tako da ta teorija ne pije vodu. Činjenica je da je za ulazak u EU glasalo svega 25% gradjana Hrvatske, sad, ko je i zašto smislio takav "demokratski" način glasanja (da "većina" odluči) jasno je k'o dan. Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Sale ovde nije tema politika,onaj ko nez zeli da cestita ne mora ni da pise.nismo mi glupi i naivni da neznamo sta je dobro a sta lose,samo nas niko nista nepita.
|
Hmm...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 Dodato: Šta da čestitam? Legalizaciju okupacije dela bivše mi domovine? Ja to tako gledam a ti kako hoćeš. Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Ma cestitam dzaba je se buniti,o tome je trebalo prije misliti jos u onoj bivsoj jugi sad ce biti kako bude:lol:Svi oni opet rade tj.svaki sistem radi opet po svome i nas male Niko ne pita..Jedino sto nam je ostalo raditi i cutiti,ne svadjat se itd.ako zelimo duzu karijeru na slobodi..Sad kad pocnu da cesljaju a vec su poceli,ja mislim da mi mali i oni ne skolovani nemamo sta vise tu da trazimo heheh..Poz
|
Ulazak u eu po meni je dobar ako nista samo zbog toga sto je hrvatima sada otvoreno trziste rada u vecini clanica eu. Svi mladi i ambiciozni ljudi koji su nezadovoljni zivotom u hrvatskoj i misle da okusaju srecu negde dalje u nekoj drugoj zemlji mogu lepo samo da spakuju torbu, pasos u dzep i da odu bez bojazni da ce ih neka imigraciona policija tamo negde vrebati, hapsiti i deportovati, mogu legalno da prijave boravak u vecini clanica u eu i da rade legalno gde god pozele. Mislite li da je to mala stvar? Ja znam na svom primeru kroz sta sam sve prosao dok nisam dobio prvu radnu i boravisnu vizu, i smatram da je ovo sad veliko olaksanje.
|
Iz ove EUnije ce opet cini mi se profitirat "siva eminencija" tj. mi Hercegovci sa hrvatskim putovnicama :D Iako je situacija u Bosni i Hercegovini kakva jest, mi u Hercegovini dobro zivimo, a zalimo se zato jer nam je takva narav. Kako sam cuo dosta firmi iz Hrvatske ce premjestit svoje pogone ovamo preko granice, pa ce moguce bit novih radnih mjesta.
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org