YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   IT Sektor (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Skype i webcam (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=25764)

maricm 07.08.2013 11:34

Skype i webcam

Skype mi je do nedavno radio ok i onda jednostavno ne poznaje webcameru.
Web kamera je neka gigateci.
Kameru kompijuter prepozna i ona radi samo je na skypu nema.
Ako je neko imao slicnih problema i rijesio neka javi kako da i ja rijesim
Pozdrav

sale_band 07.08.2013 12:14

Da nisi mozda išao na chatrulette ili nešto slično??? ;)

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2

maricm 07.08.2013 12:53

nisam a ni neznam sta je to

sale_band 07.08.2013 13:05

Šalim se malo.
Probaj da deinstaliras kameru pa je instaliraj ponovo...

Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2

maricm 07.08.2013 13:09

probo i nista ne pomaze a probao sam isto i sa skypom.

smuchac 07.08.2013 13:42

Ubodi je u drugi USB port da povuče ponovno drivere.

Dell 07.08.2013 14:07

Chatroullete - teoretski, servis gdje bi preko webcama i majka trebao upoznavat nove ljude. Prakticno - servis gdje bolesnici pokazuju stojka drugima :D

al bundy 07.08.2013 14:13

Od kud to znas dell ??? :))
Jesi li posjecivo teoretski ili prakticno :p

maricm 07.08.2013 14:14

opa,dell ti si to garant gledao.
Probao sam u drugi port i ne radi

casper 07.08.2013 14:36

Imao sam takav problem, u stvari rješavao sam ga nekom drugom. Da ne prevodim, napravi ovo

Citat:

Try to delete the config.xml file used by skype.

Quit Skype.
Go to Windows Start and in the Search/Run box type %appdata%\skype, press Enter.
Open the folder with the name of your Skype account. You will find there a config.xml file. Delete this file.
Re-run Skype.

Note: You will need your password to re-log on, and re-set any options from default

maricm 07.08.2013 14:53

opet nece

Dell 07.08.2013 15:05

Vise sam ljubitelj estrogenskih bica no testosteronskih, al' odavde znam :)

SouthPark ChatRoulette
You need to upgrade your Flash Player

casper 07.08.2013 15:48

Citat:

Originalno postovano od maricm (Post 250626)
opet nece

Onda vjerojatno imaš problem sa OS i driverima za grafičku.
Da se ne gnajviš imaš dvije opcije. Pokušaj s drugom kamerom na svom kompu i probaj svoju kameru na nekom drugom kompu.

Ako win vidi i prepoznaje kameru ne znaći da će raditi i s ostalim aplikacijama.

zaki1 08.08.2013 09:43

Otvori Skype; Tools; Option; proveri ,Video seting i audio seting. Na video seting videces koja je tvoja veb kamera i kad to selektujes treba da vidis svoju sliku na malom displeju u uglu ekrana, a za audio seting ako je selektovano kako treba reagovat ce na svaki zvuk,pojave se i nestaju zelene kockice ,indikator da radi i zvukkad to sve imas ,Skype treba da fercera.Poz.

maricm 08.08.2013 11:09

uopce nece da prikaze moju kameru na postavkama

zaki1 08.08.2013 11:20

Ako ne radi samo na "Skype" onda ;Uninstall, Skype; insaliraj najnoviju verziju "Skype", proveri setup, i nema razlog da ne radi.Pozdrav.

maricm 08.08.2013 15:27

probao i nece.
Ostaje jedino da je greska u OS-u.

casper 08.08.2013 15:34

Jednom sam se prilikom potrošio vremena za pet instalacija OS i nisam riješio problem Skypa s kamerom. Nakon friške instalacije Xp-a je sve radilo kao satić.

nikadvisekorg 08.08.2013 17:52

znači ako ne mogu lako da nađem kvar na autu, zamenim ceo motor i kraj? pa friški xp nema ništa 15min ako imaš ghost image, ali šta posle dok podesiš trista čuda i ubaciš sve programe, zakrpe, i pluginove? kolko će ti onda vremena trebati?
bolje da se namučiš jednom, pa da znaš u čemu je problem nego da ti se nekad desi isto pa da ponovo dižeš nov sistem.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

smuchac 08.08.2013 18:35

Odradi system restore na neki razuman datum prije problema. To radi kao posljednji potez prije rušenja windowsa. Start/run i upiši msconfig. Tamo ćeš naći tipku za system restore ako imaš xp. Na win 7 moraš pod tools i na dno. Sretno. ;)

casper 08.08.2013 23:36

@nikadvisekorg - Prije nego sam predložio frišku instalaciju pokušao sam dati par savjeta kao rješenje. Da li će @maicm napraviti reinstal winsa, tražiti grešku, napraviti restore point ili frišku instalaciju, ostaje na njemu. Da li će onako "usput" reći koji OS ima, o kojoj se kameri radi, što je još poduzeo osim predloženog ... opet je na njemu i na želji da riješi problem.

Tvoja usporedba sa zamjenom motora u automobilu je smješna i potpuno nepotrebna. Ako si već želio pomoći kolegi, trebao si umjesto toga dati neki konkretan savjet.

fly 09.08.2013 00:43

Poslije nadogradnje Skype mi se pojavio problem, mogao sam uspostaviti samo zvucni kontakt video poziv ne.
Komp mi je prepoznavao kameru (Windows XP), Skype ne.
Pronadji verziju Skype Special Version 6.1.999.130, velicine je cca 29,3 mb.
Namijenjena je malo sporijim konfiguracijama.
Instalirao sam je kod sebe i kamera ponovo funkcionira.

casper 09.08.2013 01:05

Tako je @fly, problemi najčešće nastanu nakon nadogradnje. S obzirom je za Skype Automatic update po defaultu uključen, korisnik niti ne zna kad se Skype nadogradio na noviju verziju.
Ako @maricm riješi problem s ovim downgrade koji predlažeš, neka pogleda postavku automatske nadogradnje i isključi je.

maricm 09.08.2013 01:14

Desilo mi je se to kad sam update-ovo skype.
Probat cu sutra naći tu verziju pa cu javit sta je se desilo

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Dodato:
Uradio sam ovo sto je fly rekao i sad radi.sve je ok
Pozdrav
Dodato:
Iskljucio sam automatic update i sad bi trebao raditi dok komp ne rikne ili kamera

Trenutno vrijeme na Forumu 11:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org