![]() |
Nazaro bend Nova Gradička - Demo snimci
.. evo da i ja okaèim koju....
... neusporedivo je sa Vačim svirkama ali mi znamo tako.....pozdrav...moŸe kritike? |
Alo Slavonac,tek si dočo a veæ prièač ludosti. :P
Neusporedivo je s èime? Ovo je jako dobra svirka i ne vidim razloga da si toliko samokritièan. Malo energije vam fali ali to se lako doda pogotovo kad je neki dernek. Svejedno,nemač brige,ovo je super. :) Pozz! |
Meni je sve ovo super... svaka pesma, a posebno mi se svidja pevacica, ima bas lep, sladunjav glas. Samo napred.
|
Hvala drustvo....nisam se nadao ovakvim odgovorima.... znaci najveci problem je sto trijezni sviramo.....:)
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 |
ovo je extra i zvuk i svirka.
pozdrav |
Hvala kolega...znam da nije bas tako ali prolazi....:):D
ozbiljno ti kazem extra
|
kolega,dobra svirka sigurno, bez brige!!!! sve s mjerom odsvirano i otpjevano!!!! sve pohvale :)
|
Hvala kolega...hoce tko bacit kritiku viče, postaje mi neugodno....:)
Frizura ti je katastrofa.
Sent from my MediaPad 7 Lite using Tapatalk 2 |
Heheheheh..... moja frizura je na 3 mm vec 15 godina....
Nazaro bend Nova Gradička - Demo snimci 2.
Evo par komada, juèer snimljeno...pozz
|
Začto otvori novu temu? Trebo si nastaviti u onoj. ;)
Inaèe,da ponovim,svaka èast! :) |
Jbg... mislio da moram novu, od sada ide sve pod ovu....
|
opet odlicno!!!
|
super,dobro zvuci :)
|
Neka moderatori spoje.
Sent from my MediaPad 7 Lite using Tapatalk 2 |
Spojeno
|
Ovo vec zvuci ozbiljno!!!
|
Ovdje sve neke pohvale....evo od mene kritika.
Mijenjaj yamahu pod hitno. Nevelja joj zuk.mozda se snalazis dobro na njoj ali nelezi ti nikako. Dodato: ....a sto se svirke tice...svirka je fenomenalna |
Mnogo toga se proizvelo nakon 9000 PRO pa neki nisu kupili. Oni znaju zasto...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Nisam ni mislio na yamahu klavijaturu.nego na yamahu motor :)
|
Heheheh.....na snimcima radi iskljuèivo Triton Extrem...Yamahu trigam gore i sluzi mi kao MIDI klavijatura..... na njoj sve bolje izlazi ali Triton mi je br.1 za SOLO..za editiranje...pravljenje terci...splitovanje i sl. a da ne govorim o dostupnim soundima.... ali Yamaha se ne prodaje nikad u zivotu.....hehehe...... da snimam visekanalno..da si.mogu tercu sam.odsvirati i dodavati layere ne bi Tritona ni upalio...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Dodato: Ispravak...svira i N364 ali samo ground...to je drugi klavijaturista,odnosno pjevaè. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Dodato: Heheh... eee to tek ne mjenjam nikada... Fazer..kraljica. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Dodato: Evo dručtvo, neæu viče, ovo je sve "LIVE" snimak moga benda, snimano sa Sound Forge 10.0, na obiènu zvuènu od kompa i dirnuto sa "OZONE 5", znaèi EQ,Maximizer i Dynamics. źivjeli vi meni stotinu godina, pozdrav od grupe Nazaro. |
:mad:Auu kolega,svaka cast!!Fora ti je!!A ja se taman spremio da pisem komentar zas Yamahu,kad procitah ovaj "dopunski'.
:lol: Dodato: Jbg,ovo je trebalo da bude replika na "ne valja ti Yamah" aono ode u ....!Admini ispravljate ako se moze ako ne brisite. |
Vunimrav....ti se spremio ko fico pred tehnicki a?? :)
Toni Ma svirka je fenomenalna.jedino mi pjevac nesto tanak za bend,sve ostalo je meni odlicno I ja sam ljubitelj "yamahe" ali one sportske verzije... 1000 kubika ram memorije.....98-oktanski semplingmodus i tako to :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreæe vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava začtiæena od strane www.yu-midi.org