YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   jovo61 - Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=26007)

jovo61 16.09.2013 16:16

jovo61 - Demo snimci

1 Privitaka
tyors 2 snimci

romario 16.09.2013 18:07

ugasi delay za početak ...

jovo61 16.09.2013 18:53

na nekoj kanti od miksete sam snimao pa sam preterao sa efektima

romario 16.09.2013 18:57

malo jesi :)
koji set je tyrosu ,joca ?

rolandx 16.09.2013 20:36

Odlično zvuči stvarno osim delay-a koji je uz kombinaciju sa vokalistom apsolutno nepotreban.

jovo61 16.09.2013 21:47

nije joca to sam ja kombinovao ritmove iz vise setova ...a ne koristim vokalist kolega je pevao tercu ...snimicu ponovo ali bez delaya :D

tranzit 17.09.2013 00:39

Citat:

Originalno postovano od romario (Post 254353)
malo jesi...

Boga mi, to malo je toliko, da bi se taj delay cuo i slijedecoj pjesmi da je Jovo snimao. Salim se, izbjegavaj taj Delay maksimalno, jedan dobar Hall (Plate) ili Ambient ce dati dosta bolji rezultat.

Dragan Gagi 17.09.2013 10:19

Ne znam kolko se dugo i ozbiljno bavite sa muzikom. Meni ovo naj iskrenije lici na neku zajebanciju.

jovo61 17.09.2013 11:46

bavimo se dosta dugo muzikom ali to nema veze sa ovim snimanjem ,nas dvojica smo svirali a treci kolega je snimao i on je todadavao efekte a nama se nije dalo ponovo ;D ponovicemo pa cu postaviti :D

rolandx 17.09.2013 12:59

Citat:

Originalno postovano od Dragan Gagi (Post 254439)
Ne znam kolko se dugo i ozbiljno bavite sa muzikom. Meni ovo naj iskrenije lici na neku zajebanciju.

A ti nisi ozbiljno preterao sa komentarom???? Mišljenje ti uopšte nije na mestu i način na koji koristiš čula sluha pa još bez osnova vređaš. Bilo bi dobro da si izneo argumente a pljuvanje po tuđem radu ostavi za neki drugi forum gde će tolerisati takve postove. S obzirom da si nam se tek pridružiop na forumu bilo bi lepo da si za početak izdvojio bilo šta pozitivno iz onog što želiš da komentarišeš. Uzgred ,,k o l i k o " se neko dugo bavi muzikom je relevantna stvar. Da je odsvirao na kraj sela žuta kuća i iz te melodije bi mogli da izvučemo pozitivne komentare isto koliko i negativne. Ovo je bilo dobronamerno ;)

jovo61 17.09.2013 15:14

slazem se sa kolegom :D

jovo61 17.09.2013 15:23

evo jes nesto :D

1 Privitaka
jos jedna posmica :D

beronjan 17.09.2013 16:29

Ovde mi je bolji bubanj nego na prvom snimku, nekako mi konkretnije zvuci, a i ceo aranzman mi se vise svidja. Ne znam da li je nesto podesavano u odnosu na prvi snimak, ili je to isti setup, ali taj delay mi i dalje odvlaci paznju :) Kolega Tranzit je u pravu, neki dobar hall je bolje resenje, bar ja tako mislim :) I da li se ja to tripujem ili je bubanj malo panovan na levu stranu?

Dragan Gagi 17.09.2013 21:46

Citat:

Originalno postovano od rolandx (Post 254446)
A ti nisi ozbiljno preterao sa komentarom???? Mišljenje ti uopšte nije na mestu i način na koji koristiš čula sluha pa još bez osnova vređaš. Bilo bi dobro da si izneo argumente a pljuvanje po tuđem radu ostavi za neki drugi forum gde će tolerisati takve postove. S obzirom da si nam se tek pridružiop na forumu bilo bi lepo da si za početak izdvojio bilo šta pozitivno iz onog što želiš da komentarišeš. Uzgred ,,k o l i k o " se neko dugo bavi muzikom je relevantna stvar. Da je odsvirao na kraj sela žuta kuća i iz te melodije bi mogli da izvučemo pozitivne komentare isto koliko i negativne. Ovo je bilo dobronamerno ;)

Dobro izvinjavam se sto sam preterao. Nisam skontao da bi trebalo samo da izvucemo pozitivne stvari. Culo sluha odlicno koristim i nikog ne vredjam, naprotiv, mislim da kritika vise pomaze nego kada nekog tapsete po ramenu i pravite se ludi kao sve je super. I nije mi jasno to sto sam ja od skoro clan ovog foruma, znaci treba prvo da sve hvalim, pa da me svi zavole, pa tek onda da budem iskren...
E sad da kazem par reci o snimcima. To sto sam rekao da je zajebancija mislio sam vise kao salu. Prvo ovo pevanje uopste ne ide uz ove pesme. Razumem ja da je to sad neki moderan fazon za klubove, diskoteke itd. Ali bi trebalo ipak obratiti paznju malo i na tehniku pevanja i na orginalni snimak pesama. Posto i ja imam tyros2 znam da moze mnogo bolje da zvuci. Ova rumba na snimku je jos sa PSR serije i isto tako radi na istim. Ima dosta sada modernijih ritmova i to dostupnih na netu koji bi dali potpuno drugi sound. Svirka nije losa, naravno da uvek moze bolje, ali zadovoljavajuce.

Jos nesto bih dodao. Sa ovakim stavom samo cete oterati ljude sa foruma koji zele da pomognu.

casper 17.09.2013 21:55

Nemoj se ti nikoga bojati. I kaži što misliš ali pokušaj to raditi na nešto uljudniji način i bez vulgarnih izraza. Naravno da se "reputacija" članstva "gleda i boduje". Zato, prvo nam pokaži što znaš, postavi neki svoj demo, pomogni u nekoj temi svojim iskustvom i nakon toga će tvoja kritika (možda) imati potpuno drugu dimenziju. ;)

jovo61 17.09.2013 22:04

ista su podesavanja na mikseta kao na prvom snimku naravno i onaj delay je ostao :D to smo upalili snimanje i svirali pola sata posle isekli i eto :D cisto za prvu ruku da imamo nesto :D a za panoramu nisam siguran nisam gledao dali je dirana na mikseti :D

rolandx 17.09.2013 22:54

Citat:

Originalno postovano od Dragan Gagi (Post 254489)
Dobro izvinjavam se sto sam preterao. Nisam skontao da bi trebalo samo da izvucemo pozitivne stvari.

To sto sam rekao da je zajebancija mislio sam vise kao salu.

Svirka nije losa, naravno da uvek moze bolje, ali zadovoljavajuce.

Jos nesto bih dodao. Sa ovakim stavom samo cete oterati ljude sa foruma koji zele da pomognu.

1) Nisu u pitanju samo pozitivne stvari jer kritika čoveku može samo da pomogne ( pametnom je dovoljno jednom reći)
2) Možda si mislio kroz šalu ali nisi tako i napisao
3) Moj stav je sasvim opravdan na tvoj predhodni post koji ne želim više da citiram

Tvoj poslednji post gde si najizad izneo argumente mogao je i ranije da dođe bez onako grube prozivke elem, to nije razlog da skrećemo sa teme zar ne...

Što se tiče snimka kao prvo meni zvuči super izuzev opet tog delay-a, slažem se da na svirkama to upotpuni prazan prostor ( neko to radi tako neko hallom) ali kada se snima to para uši pa čak i u maloj meri. Ali dobro. Opet hvala kolegi što se potrudio da postavi snimke, tyros definitivno zvuči nema šta.... Voleo bih da čujem jedan snimak bez delay-a ...

nesaband 18.09.2013 11:50

@Jovo nije ti dobar naziv za tvoje demo snimke.Zbunio si me pa sam pomislio da je neki clan @Tyros 2 postavio snimke a ne ti.

Svirka je solidna ali je pevanje prve pesme po meni lose.Na svim zavrsetcima imas neko ispevavanje gde padas intonativno.Probaj te stvari i te lose navike da ispravis ako mislis da se bavis pevanjem.
Znam ja da kod nas sve moze da prodje ali radi tvog pevackog napredovanja obrati paznju na to.Imas lepu boju glasa.Naravno uvek mozes kada pevas da ubacis nesto da otpevas na svoj nacin ali se trudi da ti intonativno bude tacno.

jovo61 19.09.2013 18:57

kolega hvala na sugestijama pokusacu da ispravim too pa cu postavti drugi snimak :D

Trenutno vrijeme na Forumu 07:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org