![]() |
Pa3 converter pa800
Pozz imam jedan dobar set od pa3x ali dali ga neko moze konvertovati za pa800 ili da mi ritam posalje u varijacije, jedan po jedan.
Hvala unapred |
to je za sad nemoguce preko racunara, jedino neko ko ima pa3x da ti povadi delove kao midi fajlove, pa da krenes da pravis ritam od toga...
|
Moguce je preko racunara, ali mora da se kupi program koji to radi, ima program, ali ne postoji jos uvek crack...;)
|
a koji je to program?
|
Verovatno nova verzija STW ali ako ne mozes da ga kupis, to je isto kao i da ne postoji, zar ne? :lol:
|
Nisi u pravu, ja sam napisao da moze, ali program mora da kupi, a to sto nema crack, znaci da jos uvek nije dostupno besplatno, mislim da je Style Works, moram da pogledam na kompu...
|
Gledao sam na njihovom sajtu, verzija podrzava pa3x, ali nigde ne pise koja ja.
|
Style works XT
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Postoje vise verzije za XT, ja npr. imam 3.76 koja ne odrzava pa3x, ali ona je prva podrzala pa800/pa2x/pa500.
|
Mislim druže da nisi u toku.
Informacije o trenutno aktuelnom izdanju nekog software-a se nalaze na sajtu dotičnog developera, a ne na kojekakvim torentima i sl. Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: http://img.tapatalk.com/d/13/10/25/rygutyry.jpg Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Definitivno nisam u toku :lol:
Gledao sam na EMC-ovom sajtu, stoje slike neke praistorijske verzije, a najpoznatija "narodna" verzija je: styleworks xt universal 3.76 :"> |
http://www.emc-musicsoftware.com/en_GB
Evo ga brate, sve je tu... Nadam se da ne krsim pravilo postavljanjem ovog linka |
Citat:
Ja imam PA-600 i imam onaj program Style Works XT Universal ( ver. 3.76 ) sve ima ali fali PA3x, a ostale klavijature ima ih sve, e sad dali meni ova verzija nesto ce da pomogne za PA 600 ili da trazim nesto drugo. Primer da ne moram se moliti na nekim sto ima pa3x pa da odradim u njega , da memorisem pa da ubacim na PA-600, vec da sredim sve na racunaru i da ubacim u PA-600 i da pucam ??? Hvala za odgovore i tu smo cujemo se sta ima ..... |
Ti se bas uozbiljio, svaka cast !!!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org