![]() |
uskoro da se kupi !
|
Evo suze krenule! Konacno!!!! :lol:
|
Pa normalno, kad su čuli da sam prešao na korga shvatili su da se nešto mora preduzeti. :) Šalim se, ovo je trebalo!!!!!!!!!
|
Zaplak'o sam od srece :-D
|
Samo se nadam da nece izbeci EVENT EDIT opciju...Koliko sam video po slikama izgleda da je nema,no da vidimo.Mada je u svakom slucaju red da nesto izbace...
|
Nije im dugo trebalo... Pa50, Pa60,Pa80,Pa500, pa1x,Pa1xPro, Pa800, Pa2xPro, Pa3x, Pa600,Pa900,Pa300....( musicant... ) KorgPaManager... L-) Bolje ikad nego nikad....
|
Citat:
Meni je beskorisno jer nema event edit, i ne povlaci semplove kada manipulises u sound modu. |
Delimično se slazem sa Miletom... Te neke stvari oko kojih se najvise gubi vreme se ne mogu sredjivati na kompu...
|
Izašao je i dostupan je za download kao DEMO verzija! Instalirao sam, deluje interesantno ali vidim da fale neke opcije oko kojih se kupi puno vremena na samoj klavijaturi.
|
Jako koristan programcic
|
gde moze da se skine ovaj soft?
|
Odeš na sajt koji vidiš u prvom postu ove teme, pri dnu stranice piše velikim slovima download (3.29mb). Ne zaboravi da je DEMO verzija. Full košta 39.9 funti ili 50 evra. Softver je samo za Windows operativne sisteme.
|
dali je to i kod vas tako ili samo kod mene,ovaj program nece da radi,samo izbacuje greske pri ucitavanju nekog seta,pcm ili style.
|
Isto i ja imam problem. Zamrzne i ni makac ( end proces, jedino resenje), i to svaki put kada pokusam da importujem.... W8.1 je u pitanju.
|
Kod mene radi ova demo verzija, sve radi sem opcije save set. Napokon neki softver za PA aranzere, mnogo olaksava posao i ne trazi puno vremena kao sto je to slucaj kada se radi na samoj klavijaturi. Inace win 7 u pitanju.
Послато са Nokia 3310 користећи kakulator. |
Ja ne mogu ni da ucitam set , koji god da sam pokusao pise Unable to Load ...verovatno sam ja glup pa nesto ne radim kako treba :)
|
isto i kod mene,izgleda da ne radi na windows xp sp3.
|
Izgleda da to generalno ne radi najbolje. Osim ako mu ne treba pola sata vremena da importuje set. Set na neki način importuje bez problema ali na nekim naprednijim funkcijama dolazi do zamrzavanja....... Nadajmo se da ce to vremenom popraviti, jer nije do nas definitivo. VELIKI POZZ acakasper ;)
|
A i cena zanimljiva ( Prihvatljiva )
|
Kod mene na W7 nema tih problema sa ucitavanjem,zamrzavanjem... postoji onaj vec prijavljeni bug da vise uzastophih klikova na Sound u style manageru srusi aplikaciju,mada...nema ni potrebe klikati k'o blesav,jednom je dovoljno.
Postoji forum na oficijelnoj stranici pa prijavite,lik deluje zainteresovano za ispravljanje nedostataka. |
Ne mogu ni da ga skinem sa tog sajta. Izbacuje da je zarazen virusom...
|
iskljuci virus protetction.
|
Citat:
|
Ja licno nista preterano olaksavajuce nisam video/Nema EVENT EDIT...On mi najvise vremena oduzima zaritmove...~X(
|
Slazem se, i ja to pricam... Ovo sve ostalo je manje - više...
|
Dok ne izadje kompletni PC simulator korgovog aranzera nista drugo nece moci da olaksa posao. Jedino mozda Cubase/Nuendo ili neki slican software pod uslovom da povezes klavijaturu preko MIDI i direktno na nju da slusas ono sto si uradio. Ne isplati se dati pare za programcic koji zamenjuje "Copy/Paste" manje ili vise....
|
Pa Cubase više koristi nego ovaj PA manager ;-)
|
Citat:
|
Posto sam u direktnoj poslovnoj vezi ( radio sam prevode za Nemacki i Srpski ) sa programerom ovog software-a predlozio sam mu event edit opciju. Rekao mi je da planira i semplove i audio izlaz da implementira. Imate na Korg PA Mananger forumu topic Feature request u generalnoj diskusiji pa napisite sta bi zeleli da program poseduje od opcija. Inace mnogo je zainteresovan za dalji razvoj programa. Sto se tice ucitavanja semplova pri spajanju setova aktiviran program kreira Izvestaj o semplovima koji moraju da se ucitaju u klavijaturu naknadno tako da mislim da je olaksao posao za 50 %
|
Za nekoliko dana izlazi v2. Programa.
poboljsanja: - povlacenje semplova prilikom ucitavanja SET-a - manipulacija semplovima u Sound modu - preslusavanje ritmova, zvukova, padova, semplova |
Jos da portuje App za Osx i kupujem odmah.
Sent from S5 |
Jaro ,to kad izadje,molim te da nas obavjestis
pozdrav |
ja sam kupio program radi ko sat samo ogromna glupost ima import kmp a nema eksport
super je za kopiranje recimo ritmova performansa ili semplova u saund modu sve u svemu dobar programcic za malo para. Cak kada se kupisa dva kljuca kosta 80e mislim na dva broja serijska . |
Ako bi uzeo sad,da li je free update ova V2,ili bi se moralo doplatiti?
|
@tyros2 Proverim pa javim
|
Hvala
Vec sam provjerio ,V2 ce se morati doplatiti ako je neko vec uzeo. Ukoliko prvi puta izuma se bice skuplje nego do sada. |
Al' naslov teme je za Nobela!
|
http://www.korgpamanager.com/Forum/v...php?f=2&t=2050
Evo V2 je izasla.Nevidim nigdje da se ritmovi mogu preslusavati,, |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org