![]() |
kako kupiti neki program za iPad iz Srbije koji nije besplatan
Da li postoji nacin da se na neki nacin kupi neki programcic od Appla koji nije besplatan.Naime potrebna su mi dva programa koji nisu tako skupi ali ne znam na koji nacin bih mogao da ih kupim.
Ako neko ima neko resenje za moj problem bio bih mu zahvalan da mi pomogne. unapred hvala. |
U svoj profil iTunes-a ueseš metodu plaćanja putem kartice. Ako ti nemaš istu, zamoliš nekoga tko ima (i tko ti vjeruje) i upišeš njegov broj.
Obaviš kupovinu, čovjeku daš novce, a oni terete njegov račun za isti iznos. |
Hvala casper,samo ja mislim da sa Srpskom karticom nece moci da se plati posto koliko znam Apple nema na svojoj karti Srbiju ali pokusacu.Nije mi problem da nadjem nekoga sa karticom ko ce obaviti transakciju ako to bude moguce.
hvala |
To ti stvarno ne bih znao ali ja mislim da je kartica - kartica. S MasterCardom ili Visom možeš platiti bilo gdje u svijetu pa ne vidim razloga zašto ne bi prošla uplata iz Srbije. Provjeri, pokušaj, pa javi.
|
OK,probacu pa cu javiti da li to funksionise iz Srbije....Pozdrav
|
Nema to veze sto si ti iz Srbije.Koliko znam moguce je platiti Visa Eletcron i MasterCard karticom ili PayPalom.Ovo su poznate metode placanja postoje neke stvari koje se kod nas ne koriste.
Ne znam da li u Srbiji imaju da se negdje kupe apple kartice (mislim da se tako zoves) one imaju odredjenu vrijednost i sa njih mozes iskoristiti novac.One se u svijetu prodaju kao kod nas zvakace gume, ima ih u svakom marketu :D Znaci ako imas negdje neku Apple radnju mozes i za to pitati ;) |
Koji iPad imas i na kojoj verziji sistema ??>
Verovatno mozes da uradis jailbreak pa da preko appadicta skidas krekovane aplikacije ...tacnije aplikacije koje se placaju skidas za dzabe ... |
Komercijalna banka jedina u Srbiji ima mogućnost Pay Pal.. koliko ja znam. Moras uplatiti na racun cini mi se 50 ili 70 evra, nisam sad siguran za iznos... Podneses zahtev i cekas,....Onda ti jave kada procedura bude gotova i odes po karticu.
|
PayPal radi sa bilo kojom Internet karticom bilo koje banke.
Za kupovinu na Apple AppStore iz Srbije, trenutno najbezbednija varijanta je da se AppleID podesi na hrvatski AppStore, pa da se unese Internet kartica bilo koje banke iz Srbije. Probao sam sa Internet karticom banke Intesa i sve funkcioniše bez problema. U Intesi je otvaranje kartice besplatno. Na karticu se čeka par dana i stiže na kućnu adresu. Na račun može da se uplati bilo koja svota koja se troši dok je ima. Nakon toga se novac sa glavnih računa ne dira. Ta ista kartica može da se koristi za otvaranje PayPala, Skrilla ili bilo kakvo drugo plaćanje preko Interneta. Za AppStore, pošto ga nema u Srbiji, je situacija malo specifična, ali radi na Hrvatskom. |
Maestro kartica se ne moze povezati sa PayPal accountom, cisto informativno.
A i sam PayPal je da izvinete otisao u k.Moras po 30 dana cekati da ti novac bude dosupan. |
Citat:
|
Neso, ovo sto je Belmo spomenuo, te apple kartice, ima kod mene na svakom kiosku da se kupi... ako je to to, pise iTunes na njima... o verovatno u sebi ima neku sifru koju ukucavas negde kad hoces da kupis nesto ako sam dobro skapirao. Da se nebi lomio sa otvaranjem nekih racuna posalji mi pp pa cu ti ja uzeti jednu tu karticu poslati sifru i to je to.
|
Citat:
Ja imam Visa Electron debitnu karticu povezanu sa tekucim racunom u Raiffeisen banci.Mjesecna naknada za odrzavanje kartice/racuna iznosi 2KM (1€) i ta kartica mi je povezana sa PayPalom.Za sada sve radi odlicno. |
Sada je sve jasno kao dan. Hvala... Bio sam pogrešno informisan. Dakle nije neka procedura. A ja sam u banci otvarao devizni račun, pa ću proveriti da li sa time može, nisam siguran koja je kartica u pitanju.... Proveriću...
|
Citat:
Meni je bilo potrebno samo da saznam nacin na koji mogu da platim nesto na Apple store,a za ostalo cu se snaci.Sestra mi zivi u Nemackoj pa cu nju zamoliti da mi kupi jednu karticu od 25 dolara i da mi posalje sifru. u svakom slucaju hvala ti,opet si se dokazao kao pravi prijatelj.;) Sto se mene tice ova tema moze da se zakljuca posto sam dobio dovoljno korisnih informacija i od tebe i svih drugih kolega sa sajta. |
Samo da znaš, Nešo, kada koristiš gift karticu, moraš da koristiš AppStore države za koju je gift kartica.
Ortaku je store bio na USA, a gift kartu uzeo u Nemačkoj. Malo falilo da baci karticu, jer nije radila, i onda me cimnuo pa smo nalovili šta je problem. |
uhhhh,pa to moze stvarno da bude problem posto ja nisam bas vican tim kupovinama preko interneta.Ma valjda cu se snaci a ako se ne snadjem bicu slobodan da te i ja malo iscimam.
Ima jedan tip kod nas koji prodaje preko jednog sajta te kartice uz proviziju pa cu i njega da cimnen da mi objasni kakav je postupak kupovine ako kupim od njega karticu. hvala na ovoj informaciji. |
Nemaš prolblema.
Cimaj ako treba. |
Ako mogu da pomognem tu sam, a sto se tice placanja za to se ne sekiraj... samo javi ako bude trebalo.
|
Hvala druze,ako nesto zaskripi javicu ti se.Pozdrav
|
Ma da ,App Store Card je za to nego nisam znao za ovo sto Vaxter napomenu da prepoznaju pojedine regione i da moze biti problem, a i ja sam mislio da se moze koristiti bilo gde kada je kupis.
|
Imam mogucnost da kod nas preko oglasa narucim Gif karticu za App Store ali mi covek kaze da sa njom moze da se kupuje samo preko U.S. naloga .Moj App store nalog je preko hrvatskog naloga.
Pitanje prvenstveno za @vaxtera.Da li da kupim tu karticu ili ne.Jel ima sansi da sa njom kupim taj program za iPAd? |
Ima, naravno.
Samo treba da promeniš koja ti je država na AppStore. Ali, znam dosta ljudi koji su se opekli sa Gift karticama iz oglasa. Iskreno, mislim da ti je najbolje da se malo iscimaš i otvoriš Internet karticu. Kako mi rekoše neki insajderi u Telekomu iPhone ovog meseca zvanično dolaI u Srbiju, a samim tim i AppStore. Sačekaj utorak. Tada Apple ima konferenciju na kojoj se objavljuju nova tržišta pa bi trebalo da objave da li smo tu i mi. |
Jesmo se pojavili na mapi novih trzista za Apple store?
|
Konferencija je u toku.
Tek sam počeo da gledam i koliko vidim još su uvek na uređajima. |
Ispušili smo ga opet...
|
I pretpostavio sam da ce tako biti.Nema mi druge nego da uzmem neku karticu kod Banke Intesa ili rajfajzen pa da na taj nacin kupim program.E kad to uradim onda ako ne uspem sam da izvrsim uplatu onda cu da trazim pomoc.
Pozdrav |
Otvorio sam devizni racun i uzeo viza internet karticu u BancaIntezi i resio problem.Kupovinu sam izvrsio bez ikakvih problema.
Hvala svima na pomoci. Dodato: Hocemo li se sada naci na toj famoznoj Apple store listi obzirom da su poceli legalno da prodaju njihove telefone na nasem trzistu? |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org