![]() |
Pitanje Korg PA 800 za sve kolege
Juce sam kupio KORG PA 800,prije toga sam sviro na roland g-800,za mene je to sad veliki premjestaj sa rolanda na korga,posto nisam u toku i nikad nisam posjedovao Korg kao anranzer zanima me sta bi prvo morao da uradim prije nesto ne zaj....(koji O.S. i kakve jos programe podrzava ova mashina) Pozdrav svima
|
obratise
kod cika nedima
pozdrav |
Programe ne podrzava nijedan jos. Instaliras OS 1.51 i Resources 1.50. Moras i Resources
inace nece ti nista raditi. Zajebati neces nista. Posto jos ne znas nista o sintu siguran sam da neces nista niti izgubiti, prvo instaliras sve to onda pocni da cackas dalje. |
Hvala, sad za sad moram se strpit dok mi nestigne klavijatura(ebay)ali sigurno ce bit jos puno pitanja sa moje strane vezano za ovu mashinu,nadam se da ce te mi pomoc.
Pozdrav svima |
Jok necemo, prvo ces ti nama bacit po koji Jupi i Coktu EBAYom.
|
Imam friske kifle moze preko U.P.S.
|
Al zapakuj u Celofan, da ostane mekane...
|
moze i jedna Argeta GRATIS 8-)
|
a to vi bez mene
pravite fazone daj bre te kifle i vamo i koktu
pa valjda sam zasluzio hehehehehe pozdrav |
Hahaha....Nedime,dobra ti ta fora sa celofanom jel to od "Naze" hehehe....uuuuuu...!!!!
|
Od Pa800 do kifli :D
Vi od pa 800 dodjoste do argete i kifli :D
|
E sad sam ogladneo zbog vas!
|
Eeeeeeeeeee
Daj Malo Nemoj Dasi Stipsa Hehehehe Saleo Sam Se
|
E ja mu necu vise ni jednu rec necu pomoci dok ne dobijem on Kifle.
Sutra cu kutiju cigareta i ispred kucu da cekam UPS. Reko je sam da salje, vidjeli ste. |
pooooooomooooooccccccc
uuuujebo te, pa ja se ovde nemogu snac....
ko alisa u zemlji cudesa sam.... kako mogu downlodat setove za pa800?? aj ako mi neko kaze vodim ga u slasticarnu da gleda kako se jedu sladoledi |
hahahaha OVA TI DOBRA
Hehehehehe Do Koske
|
Recu ti ja, al ako mi posaljes onu armoniku sto je na slici sa onim deckom kod MICO23.
A ne mora ona, al ista onakva, po mogucnosti u Celofan omotana. |
ej de ti mi nekako ovde najpametnije izgledas...
kakom se downlodaju setovi |
meni se cini da sam je profulo stranicu.........??????????
pa ovo neka udruga pekara i kuhara.... jos malo pa cete recepte pocet razmjenjivat.... |
ako neko zna sta treba da uradim i kako da downlodam set za pa800 i kako to ide sa onim zip programima nek mi javi....
laku noc i pozdrav citamo se sutra |
hehehehehe
hehehehe do koske
|
Semplovi korg pa800
Da li neko zna kako se ucitavaju semplovi na pa800 i kako da npr. kada
ucitam semplovan drum kit da ga koristim u ritmu u kom zelim? Kupio sam za 100eur profi semplove al nista im ne znam jer sam prije svirao pa60.~X(Ko mi odgovori poslacu mu sve semplove:) a i bilo kome ko ih zeli. Vozdra raja!!!!!!! |
na pogresnoj si strani kibo,ovde svi pricaju o nekim kiflama,brasnu i tjestu.kad si uzo pa800??
|
jeli ima iko ritmove za pa800 za bele ruze-lukas i svejedno-ana kokic????
unapred hvala |
Citat:
|
Zahvaljujem
Hvala na savjetu ajd gledacu da u sto skorije vrijeme uploadujem te
semplove!!! Pozdrav rajaaa!! |
ma jos malo
cemo da prodajemo korgove u delovima i sve druge firme nema hleba od muzike
hehehehehe radi fazona |
Nedime daj mi adresu da ti posaljem argetu.Ozbiljno mislim hehehe
|
opet
ti mene opet preskaces
e to nije ferrrrr |
NELE 1 ti si mi blize tebi mogu i donet 8-)
|
Citat:
|
Citat:
t je sto se tice O.S. kada si ucitao O.S. treba da ubacis resources sto ides tako sto ga isto kao i OS prvo stavis na USB flash ides na MEDIA pa LOAD stranu i onda na ekranu nadjes taj resources i kliknes na dugme LOAD i to bi bilo to ajd pa posalji tu argetu i kifle.......al obavezno zavi u celofan hehehehe a da imas da sines resources i O.S. na korgPA sajtu |
Zivio TESLA samo ako bi mi mogo da mi kazes gdje da skinem to malo sam trazio, po sajtu ali se tesko slanazim pa cu ti zipovat ove kifle hehehe
|
prvo kifle pa onda sve ostalo hehehe
ajd imas li msn da ti posaljem |
Eee naso sam hvala ti ipak ako negdje zapne tu si,zbog ovih kifli morat cu spediciju otvorit dobar biznis hehe
|
Citat:
|
Citat:
|
evo argeta pa podjeli sa kolegama moze bit za sve.hehehe
http://www.mlinolup.co.yu/Slike/Kifla.gif eti i kifla |
Citat:
|
e sad vidoh da ima kifla sory
al uvi brale to pa posalji>-) |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org