![]() |
Pa1x Pro (TC HELICON)
Jel ima netko od vas full verziju na klavijaturi.
Vidim da su mi neki programi pod DEMO opcijom. I ako postoji CODE (kod ili šifra) jel se dobije negdje sa pairima i knjigom ili se to dodatno naplačuje kod prodavača. Nadam se da zbog ove teme neću bit banovan (jel ipak se ovdje radi o šiframa i kodovima,a i o mom neznanju o TC HELICON-u). Hvala i Pozdrav! |
Citat:
by the way kako stoje stvari sa TC HELICON na pa 800 cini mi se da ima manje opcija nego na pa 1x ili isto treba neki klinac da se ukljuci |
Koliko znam ta sifra se placa, i to negdje oko 300 eura, za otkljucavanje ostalih preseta, mada mene jos uvijek interesuje, a jos niko nije odgovorio, ima li iko famozne terce za pa1x, kad je tc helicon u pitanju?!
|
To nije nikakve terce ni gluposte nego to je PITCH CORRECTION MODE i za to se MORA
platiti, nema to krakovano, nije to SW. platis Korgu i oni ti daju fino CODE. To je stvar koja 99% nama ovdje ne treba jer 95% nas ovdje i ne znamo sta PITCH CORRECTION znaci, to je samo bez veze bacati 300EU. PA800 nema tu opciju i on je 3 harmonski a PA1X je 4 harmonski, to je razlika koja uopste nije ni bitna jer za tercu ti trebaju samo 2 glasa a ne 4. |
E Nedime..dobro si ovo napisao..ajde malo vise objasni o tome ako hoces bas me zanima..?
Pozdrav |
:)
Koliko ja znam sifra je izmedju 50 i 100 evra a sutra cu staviti adresu na koju mozete da se javite i da se raspitate direktno kod korgovog dilera ;)
|
Znam ja čemu služi Pitch Correction,al trenutno mi treba za druge svrhe, ne za pjevanje preko njega.A ostali Preseti su za izobličavanje glasa,što bi mi to i pomoglo u nekim situacijama he he :D.
|
..
Evo adrese za uplatu bonus paaketa kod korga za korisscenje Tc vokodera
http://www.korgpa.com/pa_root/en/store/store.html Cena paketa je 290e |
:), a jeli Marco, sta bi sa oni 50-100EU gore? Promenulo se to?
AHAHAHAHAHA |
Citat:
|
Ja ne znam zasto ljudi bezveze pokusavaju da me POSTIDE da nisam upravu a nikad jos
nisu uspeli...amerikanci kazu JUST GIVE UP! |
..
Samo mi nije jasno Nedime zasto se ti nalazis u svakoj prici!Ajde reci mi to casti ti!Mnogo mene zabole ... bilo koga da postidim,kao sto vidis gledam svoja posla,pokusavaam da pomognem kome mogu i zivim tako sasvim normalan zivot!Opusteno bre i ne nalazi se ti u svakoj prici jer nas ima mnogo naa ovom forumu da bi svi samo tebe prozivali i podjebavali veruj mi ;) SAMO OPUSTENO VERUJ MI TAKO JE NAJBOLJE ;)
|
Moram ja u svakoj prici jer ljudi traze pomoc, nisam ja placen da budem ovdje niti je da
nemam sta boljega da radim. Al u svakoj prici jesam da ispravim ono sto je neispravno kazano. Nisam ja niko i nista da ispravljam, niti zakon al ako se osecam da to nije ispravno onda imam svo pravo da dokazem da nije tako fakticki ili recima a ostalo ostaje na same ljude dal da to prihvate il ne. Sav moj cilj je bio na nekoliko tvoja postova gde si pokusao da se KOSIS sa mnom i da dokazes da ja nisam u pravo (ovo nije forum za natprevar ovde ko vise zna) iz kojeg razloga ne znam al vazno je da ljudima damo tacne informacije. Iznad tebe gore sam rekao ZASTO BACITI 300 EU a ti si odma skaknuo sa tvojih 50/100EU a na kraju je ispalo onako kako sam JA rekao i NIKAKO drugacije. Pozdrav |
Omg...
Lock! |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org