![]() |
pomoc oko kupovine aranzera
Pomagajte prijatelji, naime imam samo 200 evra a hteo bih da kupim neki aranzer.Ima li nesto iole dobro za te pare?
|
Roland G600 - G800
|
Definitivno G-600 ili G-800.
|
nude mi roland va5 . kakav je?
|
Super za te novce.
|
Vidi druze. I ja sam bio u slicnoj situaciji htio sam da uzem neku jeftinu klavijaturu za malo novaca jer isto nisam imao puno novca. Pa me je jedan iskusni muzičar savjetovao da sačekam još koji mjesec i uzmem Korga Pa50. Tako sam i napravio pa bi i tebi preporučio da sacekas jos koji mjesec i skupis para za pa50. Pozz
|
Ne znam odakle si, ali za 50e vise uz cjenkanje na olx moxes naci polovan pa50 i to bi ti za te pare definitivno bilo najbolje (imas hrpu setova ako ne znas praviti svoj)
|
Upravo to i govorim. Kod nas u Hrvatskoj su dosta skuplji teško je naći ispod 400 eura. Tako da ti je najbolje skupiti još malo za pa50.
|
Za 200e bi mogao i neki Korg i30 da se nadje?
|
i30 mislim da bi mogao i jeftinije da se nadje
|
Roland G 800 ili G 600 za aranžersku svirku a možda i Korg i 30 što ima tvrdi disc unutra, a kod svih su problem diskete, jedino da ubaciš USB Emulator unutra, a to opet treba novaca. A onda bi mogao da sviraš po gostionicama i kafanama. Ali za ozbiljne svirke moračeš da uštediš još novaca k kupiš nešto što ti omogući normalan rad odnosno da kupiš novije kljave.
|
I30 ( I30HD ) bio je zver u svoje vreme. Koštao je kao G1000, te su se ljudi iz opravdanih razloga opredeljivali za Roland. I30 koliko znam ne podržava ritmove od Pa50 pa na dalje... Jedino iz tog razloga je dobro uzeti Pa50, ali ne znam kakve su cene kod vas... Do 200 evra Va5 ili G1000. Roland jeste na ceni, ako nisi u mogućnosti za G1000 onda I30HD...
|
i30 bi se sigurno mogao naci za 200e, a G1000 i mozda...
-P.S: Ukoliko volis da jednostavnije rukujes sa klavijaturom, uzmi Korg-a, jer ja imam G1000 pa mi je dosta komplikovaniji u odnosu na Korg-a.. |
Za 200e mozes naci Roland EXR-5s odlicna klavijatura za taj novac,imas snimke na netu,momak je napakovao Rolanda samo tako,ubija kako radi.Preslusaj pa donesi pravu odluku.Imas jedan na oglasima.Pozdrav.
|
Ovo je dezinformacija,jer to sto se predstavlja kao exr 5s na snimcima na netu,je u stvari kombinacija arangera i kompjutera.EXR vuce semplove putem midija iz kompa,sto je uostalom i objasnjeno na jednom od snimaka.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:46 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org