![]() |
Dule gitara ali da ne zvrchi
Isprobao sam sve semplove ove gitare sa downloada pa i onu iz juzi sound seta i kod svih se cuje zvrcanje od gitare kao da "bije na masu".=))
Da li neko ima ovaj sempl ali bez tog interesantnog efekta? :lol: |
Imam ja nesto za kontakt, ako mislimo na isti gitaru
|
Nadam se da mislimo! :lol:
Ja imam neke dobre semplove za gitare ali EA7 to ne moze da potera,moram prvo da ih osakatim i na kraju kad pocnu da zvuce ko kikiriki onda ih obrisem...:( Ili ubaci u download ili daj link,a ako ti treba dobar Telecaster samo kazi... |
Hahahahha Bobane tako je snimana gitara ima od eq i od mase svaka druga ima masu
veliki pozdrav. |
Bata Nele,lose je uradjeno to,evo masa drugih kvalitetnih semplova gitare pa nigde nisam cuo taj "efekat" samo na ovoj boji.
Mozda je losa struja u tom studiju gde je semplovano ili nema uzemljenje pojacalo! :lol: |
Ajde Boki ako te ne mrzi snimi neki kratak demo sa tom gitarom da cujemo i mi kako zvuci,bez uzemljenja taj sempl.:lol:
|
1 Privitaka
Demo? Jes pa da me ubije struja! =))
Evo pa poslusajte! |
Pozdrav drugari . i ja imam isti problem sa tom gitarom , a i nema neku tonsku sliku , mnogo mi tanko izlazi na pojacalo ,, a i to zvrcanje , izgleda da nisu dobro uzemljili gitaristu , hahaha . Ja u kontri koristim neki dzada bas , ili deki , dx11 , mnogo mi punije izlazi na razglas ... samo za dvojke , a ta gitara dule , ona dobro radi na rumbi i beginu , i jos u nekim ritmovima
|
Nema ga Sale,rece da ima nesto bolje....
|
loop
ja sam na jednoj gitari nasao neki cudan ton na kraju sempla, tek kada sam usao u record mod, vidim da je upaljen LOOP , ugasio sam loop, i na kraju sempla je bio neki prljav tončić koji sam skradio u sempl editoru na klavijaturi i rijesio problem.
|
Eto na primer Radiceva kontra je dosta slicna Duletovoj gitari pa se ne cuje zvrndanje od neuzemljene gitare! :lol:
Ajde be Sale,bog te zaboravi! :D |
Vjerovatno se radi o trz gitari,koja je na jednom od layera,pa se pri većoj vrijednosti velositija čuje drljanje trzalice.Kod mene na staroj Yamahi PSR 9000 to izlazi kako treba.Pozdrav!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ma nije to druze,eto imas primer pre par postova pa poslusaj,ali moras pojacati.
|
HAHAHAHAHA CAR BOBAN
Jeste druze tako je snimljena lose verovatno mu nije bio dobar drajver za zvucnu kartu onda se desavaju cuda,sve u svemu radiceva je bolja makar 5x ako je uopste njegova a zna ***** cija je hahahahah veliki pozdrav druze. |
Aha,sad sam čuo.Najprije će biti ovo što Nele reče,loše semplovano.Pozdrav za drugare!!!
|
... a mozda su tako htjeli. Ono, prirodno bez uljepsavanja, prljavo, da bolje popuni :D
|
Jes,jes,kao kod semplova harmonike gde ubacuju klaparanje dirki(tipicno za harmonike kojima je propao filc na klapnama)!Ako to ne docara zvuk,ne znam sta ce! =))
|
I nema niko? :((
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org