![]() |
Boja hej crna zeno za le ili pa1x pro?????
zdravo svima !
imam jdno pitanje dali ima ko ovu boju za triton le ili za pa1x od pjesme hej crna zeno ??? ako ima neko nek javi !? molim vas samo tu boju ako neko ima nista vise ! hvala unaprijed pozdrav |
jarane ta boja ti je CZ 101 sax poderani zato bi trebo kupit moss koji ide na extreme ili na tritn classic na le nemore i dobit negdje te boje jer jih je vrlo tezko dobit.ili kupit sebi cz101 i pandoru p5xd ili nesto slicno i neko da ti ukuca stilove
|
ahhaaaaa tako znaci hmmmm !
imam slicne na pa1x semplvane cz boje ali nije skroz isto pa sam tjeo original ali nema veze onda ! hvala na odgovoru |
Citat:
|
edos je u pravu a boja moze i na pa seriju i Bekirova je to je tacno.
|
znaci more i napaseirju pa da l je neko onda ima ako more ??
|
naravno da ima.
|
nema chance na pa, a i na moss nemoze da bude orginal kao na trinity
imam to sve , i sporedli smo Trinity i Extreme sa Moss kao nebo i zemlja pozz pozz za samira = dalabu |
Citat:
tako da mozeeeee |
Ja imam moss na tritonu i imam taj set od Bekira pa ako nekome treba taj sax ja sam ga usemplovao i dacu ga ko hoce da ga imaaaaaaaaaa!Besplatno!
|
Pa okaci ga 076 brate da cujemo jel to to. pozdrav
|
Boja moze i na pa 800 cuo sam je na nekoj svadbi
Ako neko ima program neka ga pusti bio bih jako zahvalan napravio sam nesto sto lici na to uz pomoc talking modulator efekta i nekog saksa ali nije to to ,
ako neko hoce da pomogne rado cu sa njime podeliti svoje boje i set za pa800 i to besplatno jer mi je pun *rac placanja za maglu dajem sve za dz |
mirkovicm@sezam pozdrav.javi se na moju adresu pa cemo rijesiti taj problem
|
Posalji na cusu5017@bellsouth.net
|
Pozdrav momci.
Ja imam nesto sto sam licno pravio. Mogu reci da je dosta slicno toj boji ali ni u kom slucaju isto. Pravio sam na Classicu bez MOSS. Nazalost nemogu uploadovati nista, neznam zasto a rado bi postavio primjerak da cujete kako zvuci pa ako neko hoce moze i dobiti boju. Naravno besplatno. |
Pozdrav za Patrolu O76 !
Bash sam bio dole na odmoru ljetos kada ste radili kod Perica i kada je Jana gostovala sa Bekirom.Kao sto sam primjetio da sa PA800 koristi Triton rack i sa njega vuce tu boju. Boja je super nije preostra i stvarno fino zvuci ali Bekir samo na nju svira citavu noc nista drugo nije prebacio. Na PA800 sam nesto pokusavao da napravim ali nije to kao sto treba da radi. Demo imate na Download-Centru Link |
|
[quote=vedo;22047]Evo primjera boje koju sam pravio.
Vedo boja ti je supper nema sta.Ali ova druga otkida pravo.Ako ko prodaje neka javi ja sam zinteresovan za obje boje.Ali molim za Pa80. |
meko.Ima kod jednog tipa a u komsiluku ti je samo neznam kako placas i cime hehehehe
|
Citat:
|
Citat:
|
imam ja tu boju za pa1 seriju,ta boja je napravljena od 2 fabrička zvuka,evo sklepao sam neki primjer na brzinu pa da čujete.
Ono što ima u downloadu na ovom sajtu pod nazivom PA800-TEK to je snimka snimljena vjerojatno pod 56 il 96Kpbs pa je zvuk malo lošije snimljen,al ovo moje je na 190 Kpbs pa zvuči malo čišće,evo moj primjer: http://rapidshare.com/files/75500748/primjer.mp3 , ako je to ta boja koju tražite,mogu je postavit slikovno-znači da se vide kako su nariktani efekti i koje su to fabričke boje da se dobije taj zvuk. Pozdrav! |
Vingula brate ne pitaj trebal nego uplodaj to odma vidis da smo svi zapaljeni za tu boju. pozdrav
|
jel je to ta boja,da znam dal da ju uploadavam?
|
Uplodaji vingula to je ta jer nemam ni takve plizzz....
|
jel kako izggleda svi ima ta boje a nece niko da stavi za download
ako necete kazite |
@Vingula
Nije ta boja ista kao na Demo sto sam uploadao ? Imam i tu boju sto si ti postavio... @kakat Prijatelju postavicemo prvo da vidimo rezultate ko sta treba i ko sta ima! podijeliti je najlakse.... |
ajd pričekat ču onda još malo.
|
sad je netko postavio demo tog zvuka za tu pjesmu,iskreno nikad čuo tu pjesmi nit znam ko ju pjeva,al koliko sam čuo pa to nema veze ni sa mojim primjerom,a niti sa primjerom od Velikog Gazde (PA800-TEK) to bi ja reko da je neka dx flauta+sax sa efektima,mada se sax malo tiše čuje što znači da je riječ i o volume upperima i efektu.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:22 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org