![]() |
Bajram Serif Mubarek Olsun
Milost kapa ko jesenjske kise,Djenetske vode dusu nek umiju,kucni prag na halvu da mirise,oci srecom neka nam sijaju.
Bajram Serif Mubarek Olsun . cestitam svim onima ,koji slave ovaj veliki praznik. |
Allah Razolsun! Da ti se odazovem na cestitke sve najbolje i pozdrav!
|
hvala na cestitkama ujedno i od mene cestitka za sve clanove muslimane
|
Allah Raziolsun da provedete sa svojim najmilijm ove mubarek dane u miru rahatluku i veselju.
|
allahrazi olsun i svima muslimanima sirom svijeta koji slave ovaj dan ...
|
Ovo prilikom cestitam svim muslimanima i clanovima muslimanske vjere ovaj veliki praznik i zelim svima mnogo srece,zdravlja i veselja !
Srdacan pozdrav Miodrag |
Allah Razolsun. Takodje i od mene svim muzicarima Muslimanske Vjere sve najbolje, puno srece i zdravlja a i para. Hvala na cestitkama i prisutnima drugih Vjera, stvarno lijepo od njih. ( Miodrag ). Sve Naj Naj..
Adis |
Bajram Serif Mubarek Olsun svim dobrim ljudima,kojima ovaj veliki porodicni praznik nesto znaci u zivotu,i koji uzivaju u njegovim blagodetima u krugu porodice,komsija i prijatelja.
Mnogo zdravlja,srece i veselja. |
Allah Razolsun i takodze Bajram Mubarek Olsun! Neka svi mi i nasi nadrazi imamo srece zdravlja i pamet!
Pozdrav,AleN! |
Pridruzujem se cestitkama.
Svima puno zdravlja i veselja u zivotu povodom praznika. |
Bajram Serif Mubarek Olsun zelim sivma.
|
Prije par minuta sam dobio poziv na slavu kod mog prijatelja,tako da zelim od srca da cestitam svima pravoslavcima veliki blagdan svetog nikolu,zelim da ga proslavite sa svojim najmilijim u sreci,zdravlju i veselju.
Pozdrav svima koji slave. |
pridruzujem se svim cestitkama
|
Takodje se pridruzuhem svim cestitkama i zahvalama.
|
Svim članovima muslimanske vjeroispovjesti želim mnogo zdravlja, sreće, blagostanja i ljubavi povodom njihovog blagdana.
Također svim Nikolama čestitam imendan uz želju da dugo požive u zdravlju sreći i blagostanju. I na kraju pošto me neće biti ovdje dobrih 3 tjedna (odoh i ja na skijanje bez BANANA :lol:) čestitam i od srca želim svim članovima rimokatoličke i pravoslavne vjere, Sretan Božić i sretna Nova 2008 kao i svim ostalim članovima. Neka Bog dade vama i vašim obiteljima zdravlja, ljubavi, sreće, mira, blagostanja i svega što vam srce zaželi. Da u narednog godini bude svirki i pjesme i mnogo razloga za slavlje svakog Božjeg dana. |
i ja isto zelim da iskoristim priliku da cestitam svim clanovima Rimokatolicke i Pravoslavne vjere predstojece blagdane" sretan Vam Bozic" ,a sretna vam ujedno i Nova godina .
ovo drugo vazi za svu pravu raju sa ovog foruma. zdravi mi, zivi i veseli bili i vi i vasi clanovi familija. |
bajramska cestitka
Bajram Serif Mubarek Olsun svima onima kojima ovaj praznik predstavlja radost i veselje.
|
pridruzujem se cestitkama, cestitam svim clanovima koji slave ;)
|
svim vjernicima muslimanske vjerospovjesti Bajram Serif Mubarek Olsun.
ovo su mi inače najdraži postovi,kad nekome nešto čestitam! |
bajram serif mubarek olsun... da ste mi zivi i zdravi jos godina sto pa i vise....
|
Sve cestitke sa moje strane od srca i sve najbolje!
|
Hvala Marco
Svima vjernicima islamske vjeroispovjesti na forumu Bajram Serif Mubarek Olsun Sretan Bajram |
Pridružujem se čestitkama i od mene Bajram Serif Mubarek Olsun
|
Srecan praznik.
|
cestitam i ja svim clanovima koji slave :)
pozdrav |
Srecan praznik svim clanovima muslimanske veroispovesti.da ga provedete u zdravlju i veselju!
|
I od mene srecan praznik svima ovde prisutnima koji ga slave
|
Čestit i blagoslovljen praznik, svako dobro!
|
I od mene sve iskrene cestitke svima koji slave.
|
allah razolusun i takode svima vama da se fino provedete sa vasim najblizim i prijateljima budi te svi pozdravljeni
|
Allah Razolsun! sto vise dobro placenih svirki ,ako je slabo placeno ne idite ni za zivu glavu
|
I od mene takodjer čestit i blagoslovljen praznik, svako dobro!
|
Svim clanovima ovoga foruma i njihovim porodicama,a koji slave ovaj veliki
praznik Bajram,iskreno cestitam sa zeljom za mnogo zdravlja,srece i uspjeha u zivotu. |
Pridružujem se čestitkama!
|
Cestitke i od mene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Na ovaj nama poseban dan, zelim da ti i tvoja porodica osjetite svako dobro i srecu. bajram serif mubarek olsun....
|
allah razi olsun svima vama koji slavite ovaj blagdan
|
Svim kolegama koji slave danasnji praznik, zelim sretne Bajramske dane i sve najbolje, BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!
|
pridruzujem se zeljama i cestitkama :)
pozdrav svima |
Allah Raziolsun,
Bajram serif mubarek olsun. Cestitam svima ko slavi. Hvala i ostalim na cestitkama. |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org