![]() |
KORG PA 800 Set. pomozite ko boga vas molim!
Zdravo Prijatelji. Eto doslo vrijeme da i ja kupim taj pa 800. ali imali iko posten ovdje da postavi ili da mi posalje svoj et ali d nebude nesto bez veze. Platicu. imam nesto malo od JV i 5 do 6 boja i to je to. imali ko dobar uradjen set za pa 800 sa songbook itd. Pomozite molim vas. ja imam nekih 15tak tritonovih setova ako nekom treba.
Hvala |
Pozdrav prijatelju bez ljutnje al ovdje ces nac tesko nekog ko ce ti dat svoj set uradjen za PA800!
Imam ja nesto imas moj mail na profilu pa se javi mozda se dogovorimo ok! Pozdrav..... |
Citat:
|
ja poklanjam set.sredjen....100%....aa zauzvrat trazim slican za pa1xpro:D
|
Citat:
|
Ma daj te ljudi nemoj te biti tako skrti. ja da imam slao bi postom ako nemoze mailom ili na upload. imam ali za tritona dobar set.
Nasao sam tipa na youtube. Prodaje PROFESIONALNO kako kaze uradjen set ali za 500 eurica. Pa ako je ko zainteresovan da kupi taj set da se dogovorimo da ga podijelimo svi zajedno tako da ga dobijemo po 50 eura. a kako zvuci imate ovdje: 1. 2. 3. Poznaje li ko ovog tipa, clan je na yu-midi.com: ima dobar set ali nece da se javi. pozdrav raja!! |
Prodajem ... prodajem ... a niko da kaze "E, kolega, evo pomoci cu ti, POKLANJAM TI"...
Ja nemam aranzer, imam samo extreme, ali imam kolegu koji ima i extreme i PA800. Sa njim sa do sada razmenio sve sto imam za extreme, a za PA800 nisam ni trazio, jer mi do sada to nije trebalo. EEeeeeeeeeeeee, SADA mi treba. U medjuvremenu sam nabavio jos 2 seta za extreme, po koje kolega treba danas-sutra da dodje. Zamolicu ga da mi ponese i svoj set, onaj koji on koristi na tezgama. Lepo cu ga staviti na net i ovde postovati link.... |
Zdravo,nekome ce se sviditi a nekome ne ovo sto cu napisati.
Ljudi ne zavaravajte se i ne dajite novac u ludo,to su sve sitnicari koji hoce nesto da budem prost na guzove da zarade. Znam mnoge kolege koji su debelo platili i poslije razocarenje,dobiju set koji kruze po netu malo preradjeni i dodane neke sitne stvarcice itd. I te kolege koje prodaju setove iz Austrije oni ce se pronaci u ovome,oni isto tako prodaju tudje stvari ili ti narodno receno(mu.a za bub...e). Moj savjet ne davati novac sljedecim likovima koji love zrtve po netu: RANKE,SMOKI,DALABU ILI TI SAMIR. Svatite ovo kao prijateljsku poruku od mene ,nedajte se prevariti,. To je jedan bezobrazluk i pljacka,drskost traziti za kojekakva smeca po 500 eura. Pozdrav FENIX P.SIMONOVIC |
Citat:
|
Nebi vala dao nikome ni 5 EUR za set a kamo li tolike pare. Dovoljno je sto ovdje ima ogroman broj extra likova koji ce pomoci ako nesto zapne. Sakupi semplove, ritmove i sjedi z a klavijaturu i polako. Hvala Bogu pa ima ljudi sto ce pomoci ako nesto zaskripi ili ako ne znas kako dalje. Iz licnog iskustva...radim svoj set i nesto mi nije bilo jasno. Okrenem se na stolici za 180 stepeni i upisem u forumu pitanje sta i kako i za 10 minuta problem rjesen. Nemojte ljudi bezveze bacati pare. Pozz
|
Sacekcemo JGERa da vidimo sta ce nam on ponuditi. A ako je set stvarno dobar kako kaze profesionlno urajen, onda bih se isplatilo da ga podijelimo vi koji ga zele. Ja sam prvi koji bi uzeo tako nesto a da sam to pravim nemam zivaca a ni vremena.
Valjda ce naici i ovdje neko ko ce da postavi jedan pravi set od ca. 50MB a ne ono po 2 do 3 MB pa se zajebavas bez veze. Ako ga dobijem, obecavam da cu ga staviti ovdje na upload! |
pozz!!!
svaka chast JAGER ljudina si .....pomozite covjeku ,,i cuj 500 e pa da ih berem sa grane ne bih dao nekome 500 e ...:lol:SIMONOVIC hvala na savjetima nisam znao da takvih ima ovdje e svacim se ljudi sluze ...ljudi pazite se .... pozzzzzzz
|
Kako ono naš narod kaže: "Što jedna budala može kupiti, hiljadu pametnih ne može prodati"!!!
U pamet se moje drage kolege... |
Eto, ja ne prodajem svoj set.
Radim na njemu 14 meseci. Kupio sma Pa800 u vreme kad nije bilo nista od nikoga, prvicno iskoristio svoj stari set od PA80 pa dalje nadogradjivao. Ima svega ovde i na netu, samo neko treba da zagrije stol i napravi kako to njemu odgovara. |
Koliko ja vidim nema od ovog nista. Uskoro ce biti napravljena stranica gdje ce biti sve dzaba. Potrudit cu se licno za to. A ako ima ko zainteresovan i da ima vremena da radi i obradjuje stranicu nek se javi na pm.
Normalno da ce mo postaviti link i za najbolju muzicku stranicu yu-midi. uskoro korgovci.ch Neogranicen upload direktno na sajtu. Ideje su uvijek dobrodosle, pa ako imate nesto da predlozite slobodno. Hvala |
Dragi prijatelju Filekovicu,jel ti prvo pitanje bila uvertira za najavu nekog sajta???
=))=))=)) |
Citat:
|
niste razumili o cemu se radi. Nema ovdje ono sto bi trebalo da bude. koliki je maximalni upload? Ljudi se boje staviti setove i takve stvari. Sta ima od toga ako ima neko dobar set i nesmije da ga stavi da ga dijeli s drugim muzicarima. to je t sebicnost.
Ja cu kupiti setove ako treba, imam dobre kontakte sa muzicarima profesionalcima i te etove ce te moci da nadjete besplatno za skidanje. a sigurno nepravim reklamu za ajt jer se sajt prvo treba da napravi itd. Da nebi ispalo sad da pravim konkurenciju mozda yu-midiju to bi bilo smojesno. naravno da ce mi i dalje ostati yu-midi u favoritima a nebi bilo lose i na saradnji sto se tice tog upload i downloda. imam dosta memorije pa zato mislim. a najzad to je do vas gdje ce te ici na koji sajt i sta vam je bolje. ja od tog nemam nista nego zelim na neki nacin da pomognem. Vidim da ljudi traze i traze a niko da kaze evo ti jarane gratis i postavi. ja sve sto budem imo sve cu da postavim za download. Tu e se naci jedan vrlo dobar set za triton. aj zivili!! |
Kolega, izrekao si puno toga i od toga koliko sam shvatio u vezi ovog site-a puno neistine.
Nitko, nit tebi nit ikojem drugom članu ovdje ne brani da postavi u UPLOAD svoj SET ako želi. Jedino što taj set ne smije biti van zadanih formata (poželjno je da je kompresiran u ZIP i RAR format), da nije zaražen nekim od virusa ili sl. glupostima i da ima donekle nekakav kvalitet. To što ljudi ne žele dati svoje materijale je njihova osobna stvar. I mene smeta što večina novopridošlih članova samo ovdje dođe, poskida materijale i nikad ih više nit vidimo nit čujemo. Stoga je i kvalitet pojedinih setova mizeran. Ja sam osobno dao ovdje svoja 3 komplet seta (osobnog sam uvjerenja jako dobro urađena) za KORG Pa80, dosta samplova za KORG Triton i Pa seriju, jedini sample paket za Solton Ketron SD1+, osobna 3 najbolja seta za KORG N364 i nakon što sam vidio što se dešava ovdje odlučio sam da do daljnjega više ne dajem ništa. Da ne kažem da sam do prve prave makljaže ovdje mislio dati kompletan set za KORG-a Pa80 sa 160 orginal namjenskih pjesama do jaja urađenih. No kad sam vidio da će to malo ljudi cijenit predomislio sam se. Nedam !!! Razmjenjivat ću materijale samo s kolegama i prijateljima za koje vidim da su aktivni na site-u, koji su voljni i žele pomoći. U tom pogledu igra jako veliku ulogu i koliko tko dugo obitava ovdje i druži se s nama. Ne mora biti neki majstor u programiranju kljava ali bitno je da je čovjek, ljudina. Najgore mi je što skoro svaki novopridošli član odmah po prvom postu žica. Vjeruj mi kolega takvi su mi odmah na zubu i samo čekam da naprave gaf za BAN. Jednom će valjda i njima doć iz guzice u glavu. Znam da je lakše skidat tuđu muku, ali mislim da nema ništa ljepše nego naučit, sjest, malo se pomučit i sam napravit setove i materijale, pa se potom ovdje pohvalit i razmjenit s drugima, jer češ onda shvatit zašto pojedinci svoje sate muke i rada cijene i ljubomorno drže samo za sebe i najbolje jarane. A to da otvaraš site, sretno ti bilo. Ideja ti o djeljenju besplatnih fileova nije baš nova jer ovdje je od prvog dana sve džaba. Kvalitet download centra ti nije dobar. OK, potrudi se uć u krug prijatelja od povjerenja. Vjeruj mi imamo materijale i SET-ove kakovih uopće jako malo na čitavom balkanu ima. No, zna se. Samo za probrane ili kako ja volim reč za prave kolege. Ne za fajlaše i žicare. I na kraju, što ću ja imat od toga da ti dam svoje najbolje SET-ove kao prijatelju, kad češ ih vjerojatno razdjelit i osobama koje ga nisu zaslužile kao muzičari i osobe nikad. Kad sam nanovo kupovao Pa80 nečeš mi vjerovat, naišao sam na identičan u dlaku vlastiti SET. Kad sam čovijeku reko što mu se nalazi na kojoj performanci bio je blijed ko krpa i gledo je širom otvorenih očiju s nevjericom u mene, a tvrdio je da je SET sam pravio. Toliko o preprodavačima i quazi majstorima. |
Da dodam na ovaj kresin roman... :)
Shto se ogranichenja u velichini fajlatiche... Nebrojeno mnogo puta sam rekao da ako imate prevelik fajl bacite ga na neki share, i poshaljite link meni, a ja cu ga, pod vashim imenom, direktno baciti na up-down sekciju! Ne znam chemu i dalje sve na share-ovima, a imamo 10 giga prostora... |
Kao prvo u nekim stvarima imas pravo. ali netrebas da se toliko hvalis koliko si ti dao svojih setova. Evo ko hoce setove za tritona neka se javi. ja nisam nista lose rekao a nit mislio.
Dali zasluzio ili ne to me ne zanima. Znam da ima supaka koji samo zele da skinu i to je to. Ali to je njihov problem. Zato kazem nevalja biti mudar a ja samo dok nabavim dobar set, platicu ga i to je mohj problem sta ja dalje radim snjim. Ja cu ga postaviti 100% tako da i ostali imaju nesto od toga. a nemamo mi vi vremena kao ti da provodim sate praveci boje ritmove na klavijaturi. Neko ima vremena i zato naplacuje. Ja sam na mom prvom postu napisao platicu. Nasao am covjeka koji ima set stvarno dobar i hoce 500 eura. Jeste mozda mnogo ali vrijedi. Zatim sam pitao ima li ko da zeli da podijelimo taj set pola pola. Ali sto da se mucim s ovim sranjem bez veze. samo da te napomenem da je prije ove stranice postojala stranica bosnamidi.com koja je nudila svega i svasta ali nisam stigao da radim svaki dan na njoj pa sam je odjavio nakon 2 godine. Ipak jedan moj prijatelj je sjetio se da pokrene oper tako nesto i svaka mu cast uspio je u tome jer covjek ima vremena za to. a to je bosanceros.com Budi pozdravljen i nemoj da se ljutis. svako ima svoje misljenje jel tako. Ja sam samo trazio da pomognemo jedni drugim ali posto vidim da se jedno prica a drugo pise e onda tu nema vise nista. |
ja radim na svom setu evo vec tri meseca po ko zna koliko sati ustvari cesto po celu noc i sta sad treba da stavim to u download pa da svaka bena koje se juce ukljucila na sajt skine i za pet dana se rasiri po netu nesto sto sam izginuo i maltene krv propiso dok sam uradio a da ne spominjem i trud kolega koje su mi pomogle da naucim sve ovo sto znam i dan danas mi pomazu posebno nele bez koga nebi napravio ni pola od ovoga sto imam
|
Ma nisi me razumio. Ne hvalim se ja time koliko sam dao, i nije mi to što sam dao žao.
Htio sam reči koliko bi tek materijala bilo ovdje kad bi svaki od nas dao 2-3 vrhunska seta u download centar, onda bi download imao smisla, ali mislim da tad i nebi bilo tko imao samo tek tako pristup u njega. Ovako pružamo vam najosnovnije (ali dobro urađene) ritmove, boje i samplove, a za finalnu šminku se jarane moj sam pobrini. treba to sve pročačkat, preslušat malo doradit i tada se da napravit itekakav hebački set. No dosta vas je ljenih, pa vam je i to teško. Isto tako, moj ti je savjet da ne bacaš džaba para (500 €) na neki SET-ić koji je vjerojatno kombinacija materijala od drugih ili sličnih setova kakovih možeš nač na stotine na netu. Nemoj bit naivan i bacat pare, jer takav SET uz malo truda možeš i sam imat. Stari moj, to je velka lova i poštena klavijatura pride. A to kako neki tvrde da meterijala za Pa800 nema baš puno, to što i ima su dorađeni setovi s Pa80 i Pa1X-a, tako da mnogi od vas puše veliku lovu kupujuči već nešto čega ima u izobilju (vjeruj mi kunem ti se životom, samo su ih malo došminkali na Pa800). nema tu ništa novog i revolucionarnog. I na kraju, priče kako ja imam vremena kući sjedit i pravit stylove i boje =)) slobodno okači bez uvrede mačku o rep. Prijatelju moj imam već cca. 50-tak pjesama za total obradit, a vremena nemam nit za provježbat sat-dva harmoniku i klavijature. :) nema se više vremena ko nekad. Prošla su ta vremena da je plaća stizala radio ti il samo na poslu sjedio. A i obitelj traži svoje. Djeca su svaki dan sve veća, i normalno je da traže više pažnje i vremena. Posao, svirka, posao, svirka i tako dok vrag ne dođe po mene ;) Još jednom, ne bacaj pare. Kaži što trebaš potrudit čemo se da ti pomognemo i da sam to sklepaš uz našu pomoč. A kad se nađemo, dio tih para koje misliš uludo potrošit čemo zapit i svi će biti sretni. Nemam Pa800 (netreba mi jer mi Pa80 radi posao više no dobro), ali ako što trebaš pomoči ću ti ne samo ja nego svi pravi i istinski jarani na site-u. Uživaj |
evoti moj msn imam ja sve sta hoces za pa800 nema problema SVE VRSTE MUZIKE.MOMENTALNO IMAM JEDAN SET ZA YU MUZIKU SVE SPREMAN SA TERCAMA BOJE I RITMOVE SVE ORGINAL OD PESME PREKU 300 RITMOVE OD SVE NAJPOPULARNIJE PESME,IMAM I ZA PA80 I ZA TRITONE KOME TREBA JAVITESE KOD MENE NEMA PROBLEMA.YU MUZIKA,CIGANSKA MUZIKA,ALBANSKA,BUGARSKA SVE STA VAM TREBA ZA VAKI KORG JAVITESE KOD MENE
************.************** Zile, nisi pročito pravilnik ! Pročitaj točku 16. pravilnika pa će ti bit jasno. Adresu stavi u profil Nicka ! |
Vidim da se ovde zakuvalo, a ja kasnim sa onim sto sam obecao, pa da se bar javim .. da ne mislite da sam zaboravio ili da necu...
Danas mi dolazi kolega koji ima PA800 i donosi svoj set. Veceras imamo tezgu, tako da racunajte da cu sutra negde kad se probudim da uploadujem to sto je doneo. Ima on jos setova koje je pokupio ko zna gde, donese SVE sto ima, a ja cu rado uploadovati sve to. Mali problem mi je upload brzina, ali ok, uploadovace se vec ... polako :) @Vaxter I ja smatram da je bez veze kaciti sve na public share sajtove, pre svega zato sto za vrlo kratko vreme budu pobrisani. Posle kad nekome treba set, onda moras ili ponovo uploadovati ili slati coveku na drugi nacin. Ako na serveru YUMIDI-ja vec ima mesta, dajte pa skinite taj premali limit za velicinu uploadovanih fajlova ili pomerite ga na, sta ja znam, mozda 100Mb. To je i vise nego dovoljno da neko uploaduje ceo set sa sve semplovima. Slazem se i sa tim da ne treba sad svako ni da ima pristupa za download bas svega. Nisam nacisto kako sada stoji stanje sa "super clanom". Citao sam temu koja o tome govori, ali su postovi tamo vec stari. Ako i postoji "super clan", ja za to ne znam, a ako ne postoji, treba ga pokrenuti ponovo. To smatram izuzetno dobrom idejom. Pa posle neka se svako potrudi da svojim zalaganjem postigne taj status. Ubedjen sam da ima ovde mnogo dobrih ljudi koji nisu samo "skidaci i otimaci", vec ljudi koji ce rado pomoci i podeliti to sto imaju, bez obzira na to koliko su radili na tome sto dele i na broj neprospavanih noci. Takvim clanovima treba omoguciti da imaju svoj prostor za razmenu, ako za to, naravno, postoje mogucnosti. Lele .. bas sam se raspisao... Kreso, poceo si cudno da utices na mene ;) |
I ja sam tu uvek da pomognem koliko god mogu!
|
Limit je postavio hosting servis, tako da smo mi tu nemocni...
Chak ne postoji mogucnost ni da se to plati... |
Pomoci cu, upravo se uploaduje ceo SET samo jako sporo ide.
Ali zasto, POBOGU, moras ostaviti svoj email ovako? Mogao si mi poslati privatnu poruku... Za 5 minuta, saljem link za download.... @Vaxter A da li moze ovakva ideja.... da se samo download sekcija preseli kod nekog drugog? Tu bih mozda i ja mogao pomoci ..... u stvari ne mozda, nego sigurno... Sve bez para, naravno. |
ETO GA SET uploadovan je! Imate link u novoj temi...
|
Ja sam Kreso prije dvije/tri godine, dok sam svirao PA80 molio Korg-ovce da se organizujemo i napravimo zajedno jedan SET, koji ce stvarno biti idealan. Kao sto je Turski muzik rehberi tim uradio, i napravili su MR-CARD3 Plus. Htjeo sam da se podjelimo da neki rade na ritmovima, neki na sample-ovima, bojama, finalnom miksu itd. Ponuda za pomoc sam doslovono dobio nula, i sta vise da pricam. Mjesec dana nakon post-a sam dobio email-a gdje pojedinci mi traze da im posaljem taj set na kojem smo radili. :D
|
upravo se o tome i radi nekim ljudima bi dao i dzabe ono sto sam radim al zato nekima nebih prodao ni deo seta upravo zato ne zelim da postavljam javno svima na izvolte nesto sto kao sto sam vec napisao je zahtevalo mnogo rada truda ne samo mog nego i drugih kolega sto sam vec napisao. Pojave se likovi i u prvom postu dajte set dajte ritam, boju i sta ja znam vec a dalje da ne pricam sta se desava sa tim materijalom koji se tako javno deli i rasipa. Koliko je god u startu neki set bio dobar prodje kroz deset ruku i na kraju izadje sr..je u boji jer svako doda ponesto ili efekat ili kozna sta i vise nelici ni na sta......
|
Svaka ti cast jarane.Kamo li srece da nas ima vise na ovom forumu kao ti.A ovi skrtci nek ne daju nek cuvaju za sebe.Bitno je da njihovi istrumenti fino zvuce.Pa nece im niko oduzeti njihove setove nego se posluziti s njima.Zar nije ljepse kad ljudi lijepo sviraju a pritom imaju fine farbice i ritmove sta ce to kome nauduti pa nezivimo svi od muzike.Neki od nas rade krvavo da bi nesto zaradili pa nije lako sve naplacati danas.Jedva izdvojis za istrumenat a brate ako se nemoraju kupovati i setovo to samo moze valjati svakome pa nema niko bas sve mozda svak nesto iskoristi.Jager svaka ti cast
|
...
Ja koliko sam primetio ovde samo neko nesto trazi :D Neverovatno!!!
|
Lavcino, nemoj tako .. ima ko i daje :)
@nukica hvala :) godilo je :) |
Ja Cu Da Ti Pomognem!!! I Dzabe!!!
Prijatelju Daj Samo Tvoj Msn Pa Cu Ti Pomoci!!!!
Samo Pazi Da Mi Ne Govoris O Neke Pare... Jer Onda Ti Ne Pomazem!!! Cuje Mo Se!!! |
Hvala Prijatelju.
Eo je MSN adresa: *******@********* Mozda i ja imam nesto za tebe. 3. put opomena u vezi e-mail adrese. Pravilnik se opet nije pročitao. Vidimo se |
Ja neznam zasto se i dalje zamarate istim pricama. Zasto se uvek samo trazi i uvek je price sve oko DZABA. Dal se neko pita da covek koji i pored sto nije njegov set opet je
potrosio 3-4 meseca da ga sredi i sad da dodje tu samo da ubaci na share kao sto je Vaxter rekao da dolaze neke novodoslice i samo skidaju na gotovo? NE BRE! Nijedan Ritam, Nijednu Boju necu dati! Al ako sta treba pomoci tu sam, odma, ostavicu svoj posao al pomocicu bilo kome: Kako se ovo radi u setu, kako se ono radi u setu, kako smixati, kako pomesati, kako izbaciti ovo, kako povuci ono i td...u svako doba kome god treba pomoc. Zar to nije dovoljno pomoc? Umesto da ostanes OSAKACEN samo da loadiras gotov set zar nije bolje da te naucim kako da ti sam napravis svoj kako ti pase? Vas ne mogu shvatiti jednu stvar: Pa ljudi smo sto da ne delimo za dzaba...naravno da cete deliti za dzaba zasto ste negde skinuli... HAJDE VI SEDNITE KO NEKI OD NAS, POCNITE SET OD 0, RADITE GA 12-13 MESECA PA HAJD DA VIDIM TE MUDONJE STO CE STAVITI TU ZA DZABA! Daj ne budite deca, kako je ono Daisa rekao prije u nekom postu, radices mesecima ko konj onda daces nekome idiotu za dzaba a sutra ce da pljuje po tebe. AKO HOCETE SVIRATI IL SPREMITE STOLICU DOBRU IL SPREMITE DZEP DOBAR, DRUGE VAM TU NEMA, KOLIKO GOD SE VI BUNILI ISTINA PRICA DRUGACIJE. TO VAM KOLEGA NUKICA OVDE MOZE POTVRDITI DA KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE! Pozdrav |
Vasa vecita zabluda:
STALNO TRCITE I MOLITE ZA DOBRIM SETOM... BOLjE JE VAM ZA TO VREME DA NAUCITE KAKO DA SAVLADATE KLAV, KAKO DA SAMI UBACITE LUPOVI,KAKO DA URADITE STYLOVE,BOJE... ONDA IMACETE PRAVI SET-NAJBOLjI NA SVETU, PO VAS UKUS!!! Na forumu ima tacno oko svega pisano... a to sto vas mrzi da citate je druga stvar. Razmislite. |
Ne postoji dobar SET posto svako ima svoj ukus,nekome ovaj SET valja nekome je sranje...
Treba malo zagrejati stolicu i videces sam rezultate tvog rada,i beces zadovoljan i sa svojim setom i sa samim sobom jer si to ti uradio,to je divan osecaj koji ne moze svako da oseti,kad ljudi uzivaju uz tvoje boje i skacu,igraju na tvoje ritmove,...STRAVA! |
Jaaj...Ko želi džabe "dobar" set?
E pa ljudi ja ih imam jedno bar 30 setova za PA1X,da ih sad ne nabrajam...Samo dragi Bog zna koliko sam para potrošio dok sam sve pokupio...Neke sam dobio od kolege Gage,bivšeg člana Bluse,nešto od donacije,itd...Ali ostalo sam kupovo za masne pare,strah me pomisliti koliko sam para nakazivo preko Westerna ili slao poštom...I šta sam dobio za taj novac što svi kažu imam set do jaja i šalju razne DEMO snimke?Pa baš sam dobio čupava jaja...Sad već mjesecima krpim sa svakog seta i ispisujem u teku koji ritmovi su dobri,koje Multisemplovi su na određenim Track-ovima,Koja solo boja je dobra,itd...I ni danas dani ga nisam završio sređivati a neću bar još za par mjeseci...I na kraju da ga dam džabe?...Ma ni za kakve pare ga ne dajem a kamoli džaba,pa nije zbog toga da mi je krivo,al svako je ljudi sposoban sjesti za sinth,pa se naučiti sve i urediti...Kad sam došo na forum bio sam obično tele,pojma nisam imo o PA1X,al uz pomoć vjernih kolega (kojih više od pola nema više gore) sam skonto toliko da sam sposoban da izvučem najbolje stvari i preradim po svom ukusu...Želim da sam UNIKAT na svirkama i zašto bi se zahebavo sa sređivanjem nekog dobrog ritma i poklonio ga?Pa sjedni pa sebi napravi a ne čekati na gotovo...Eto toliko od mene i nadam se da nisam koga uvrjedio al treba gledati realno na sve i na trud,vrjeme,živce,itd...Pozdrav! |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org