![]() |
sta kazete . . . a
1 Privitaka
sta se kaze za ovo
|
Mozes samo da sanjas o tome=))
|
Citat:
|
Citat:
|
Ma to je slika jos kad se pricalo da li ce izaci PA2Xpro.
Tu je bilo prepiranja,smejanja,i svacega.Sad vec znamo kako izgleda. Inace oni veliki crveni dugmici su sa rolanda phantom X. Imam jos neke takve slike izmisljenih klavijatura,da ne kazem unakazenih. |
1 Privitaka
Evo jos jedne!
|
Te slike več odavno postoje na YU-MIDI,još od kad se čulo da izlazi PA2X!!!
|
Ma da, netko se igrao photo-shopom.......
|
Kolega nisam mislio da mozes samo da sanjas o Pa2x, vec o takvoj verziji kao na slici.
Korg sa delom Fantoma nema sanse i to jos u istoj boji kao na fantomu:lol: Da su dugmici sive boje kao i ostali mozda bi neko i poverovao.;) |
Citat:
izvini kolega . . lose sam skontao . .. oki . . . ali sta sve izlazi . . nije cudo da se i tako nesto pojavi |
ma da treba mu jos docrtati TDi i ugraditi neki auspuh ovako nista
|
|
Nije mi jasno što još nitko nije okačio sliku Juke boxa s utičnicom za mikrofon.
Stvarno, pojedincima mašta radi 500 km/h. Što će vam toliko dugmiča na kljavi. Ja sam najsretniji bio s 4 kontrol gumba, jakim preglednim editorom i numeričkom tastaturom s obavezno HOLD tipkom. Drugo ti ne treba na solo synthu. A na aranžeru sve gore navedeno i synchor/stop tipka, a ispod "šlapa" za varijacije i introe, pa preko nekog serijskog univerzalog kabla ili USB-a. čemu kompliciranje ? :) |
Ti stvarno nekontas zasto sam stavio ovu sliku,Pa vidis kako se ljudi sprdaju sa slikom sinta koda je svemirski brod
|
E ti sliku sam trazio,strasno.Unistili su PA80,vidite na sta lici.
Specifikacije su mu sledece(KORG PA1000x):ima 20 slidera,ima 2 tockica jedan je za tempo a drugi za motanje kabla,ima displej u boji osetljiv na dodir,ima 3 Start/Stop dugmeta-u slucaju da se opijate mozete koristiti koji vam je najblizi,itd... hehe |
I usto ima jedno dugme s kojim podesavas visinu sinta na stalku... Heee
|
=))
@ gala Kužim ja i to kako dobro da je zajebancija. Ali stvarno, da i postoji, onda neka ima autonavigaciju da sam ode na svirku i poslje svirke doma.:lol: Ma i to je premalo. Neka sam svira i hologramski projecira moj lik kako svira na njemu a ja ću ujutro doč samo po pare. Momci, manje po pivu i rakiji. Škodi =)) |
i zaboravili ste napomenuti da taj 1000x pali se na otisak prsta od vlasnika... to ja prava stvar GALA kako nam ranije nisi rekao da je ovako sto izaslo ........??????????
|
Citat:
Da,ovo je prva klavijatura koja se pali na otisak prsta,i ima alarm u slucaju da neko pokusa da je ukrade. Haha... |
Pa ljudi kako ste zaboravili napisati da ima alu feluge, i grijace u tipkama, nesto kao vebasto grijanje.
|
E,grejaci u tipkama to mi se svidja,posto je nekad tako hladno na prste da ne mogu normalno da odsviram forspil.Dobra je to klavijatura,na sve su mislili. :)
|
Nemojte slucajno da to vide ovi iz korga,odma ce naparavit tako nesta.........
|
@sinisa
Ne sanjam o takvoj klavijaturi,samo sam rekao da te slike postoje na ovoj www.yu-midi.com stranici još od davnih dana,pogledaj malo po Korgovim temama,i vidjet ćeš par tema u kojima se priča kako izlazi novi Korg PA2X Pro,i tamo su ti sve te slike. Tako da još nisam počeo sanjat takvo što. Pozdrav! |
Ja vec imam takvu jednu to je Proto tip i ima ih samo par u svijetu, to sam slikao svoj sint pa stavio sliku znao sam da ce mi mnogi zavidjeti,Cujte decki nabavite si Photo Shop i imat cete i vi sint po zelji... Ljep je ko slika...... Heee
|
Citat:
|
A .. pa stvar neukusa ... tvog ili Galinog, pitanje je sad :)
|
Citat:
|
:) Pa sa photoshop-om smo se zahebavali jos pre ..ohohooooo ... i pravili smo najrazlicitije slike.. hehe .. moracu negde da nadjem fotke koje su pravljene za moj drugara bubnjara :)
Znaci tako mu je prepravljena svadbena slika (ona ispred maticara) da ne mozes verovat` ... :) Nema veze sa muzikom, ali ako je nadjem, poslacu je... |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org