![]() |
Omiljen Film na muzikante?
Ajd da cujem svako od vas u koji je film?
|
-SAW1,2,3
-žikine dinastije,, sve su dobre -nebo iznad krajolika -rane -rode se vraćaju -mala noćna muzika. i nemože mi naumpasti više hehe |
Back To The Future
|
1. Karaula
2. Mrtav Ladan 3. Crveni kamion sive boje |
Alien 1,2,3
Star Wars 1,2,3,4,5 Lord of The Rings 1,2,3 extended editions Saving Private Rayan Green Mile i jedan jedini domaci,Crni Gruja i Kamen Mudrosti! |
---Tesna Koža...
---Dom za vešanje ---Atlantida ---AquaLand ---Matrix ---Blade ---Bombaši ---Hitman ---Rambo... Ima ih bar jedno 30-40 filmova koji su odlični,ostalo samo znanstvena fantastika... |
GINA WILD: 1,2,3,4,5 i sve sto su u planu da izadzu
|
Maratonci trce pocasni krug :) zakon bili i ostace
|
Kao i sve ostalo shto je radio Dushan Kovachevic...
Vrhunac ovdashnje kinematografije... ;) Inache, ljubitelj sam fantastike, u bilo kom obliku, i komedija, naravno. Pomenuti Back To The Future mi je jedan od omiljenih. Sva tri dela. Zemeckis ih je odradio carski... Star Wars svih 6 epizoda... Matrix, ali samo prvi deo. Druga dva me nisu odushevila. Nochnoy dozor je ruski film na koji sam otkinuo, i jedva chekam treci deo. Vrh film, i svima ga toplo preporuchujem! Shteta shto ce Ameri da rade treci deo, koji ce biti na engleskom. Oni moraju sve da upropaste... Josh od kako sam bio klinac sam opsednut vampirima, tako da mi se svidja sve shto ima veze sa istima! :D Jbg. Bash sam filmofil, tako da mi je teshko da izdvajam neshto, ali ovo bi bio mali deo. Ako se setim josh nechega - javljam! P.S. Obozavam crtace, tako da su mi svi vrh! :D Isto vazi i za kinematografija koju je Alen pomenuo... ;) |
Drugi u moj rang: RESIDENT EVIL & UNDERWORLD
|
Resident evil, manje-vishe...
Underworld mi se djasvi. Pogotovo glumica... ;) |
Deja Vu opasan film i pay check
|
Citat:
Ko to tamo peva slicna kategorija. |
Kao i ostala Kovacheviceva dela...
Radovan III, Balkanski shpijun... ;) A "Varljivo leto"? :)) |
Au ... sad mi pade na pamet onaj francuski film "Odpozadi" .... pogledajte ako nadjete, bas brutalan film.
Inace, fantastiku volim onako BAS :) "Imperija uzvraca udarac" smo gledali drugar i ja kao klinci verovali vi meni ili ne PET DANA zaredom u bioskopu sve tri predstave! (16, 18, 20h) Znaci znali smo sve dijaloge vec napamet... |
HAHAAH MARATONCI TRČE POČASNI KRUG ,TAJ SAM ZABORAVIO NAPISATI ,,,,DEDA DODAJ MI CIKCANGE hAHAHAHAAHAHAHAHAHA joj
|
Ok, nisu bas filmovi, ali ajde...
Star Gate Atlantis Star Gate SG-1 Star Trek - Deep Space 9 Star Trek - Enterprise Star Trek - The Next Generation Star Trek - Voyager Battlestar Galactica Firefly Farscape Inace to su sve serijali sa SF tematikom...:D |
Muzikanti zar niko ne voli da gleda "Balkan Expres"???;)
|
Ivkova slava...mogu ga gledati svaki dan i vjerujte mi znam ga napamet i nema sanse da mi dosadi :)
|
SVI FILMOVI SA TRI X-a su dobri :) uffff
|
@Millan
Uf, nemoj sa SF serijama da pochinjem... Gledam shta god se pojavi... :)) Pored tih koje si napisao gledam josh tonu... Sad sam pocheo da gledam i Terminatora. Prvi serijal zavrshen. Trebalo bi da se sutra ili prekosutra pojavi i prva epizoda drugog serijala... :D Zao mi shto su onaj Dark Angel prekinuli da snimaju. Ok sf serijica sa Jessicom Albom. Mmmmmm... Jesssiicaaa.... =P~ |
Hehehe, skino sam vec Terminatora, al' nikako da pocnem sa gledanjem....:D
Trebao bih da pocnem sa skidanjem Babylon5 i Andromeda.... BTW, juce sam skino i Stargate: The Ark of Truth, pogledaj obavezno!:) |
Ja gledam Terminatora od prve epizode, pa po jednu svake nedelje... :)
Ne bih se zalio da mi neko da jednu onakvu Terminatorchicu... A tek onu iz filma T3... Mmmmm... :D Skinuo sam Babylon5. ali nemam kad da ga gledam. Shtavishe, nemam vremena ishta da gledam. Posao, uchenje... Jbg... No, setio sam se filma... Po jednoj od mojih omiljenih knjiga... :D Hitchhikers guide to the galaxy, ili ti Autostoperski vodich kroz galaxiju. Iako je knjiga nekih milion puta bolja, ok je i film... :) |
Gina Wild, Tory Lane, Nikki Benz, Mandy Main...i jos neki...
|
Citat:
|
Moguce da je malo... :D
Ali stvarno vrhunska knjiga! :) Pocheo sam, odavno, da chitam knjigu "Detektivska, Holistichka Agencija Dirika Dzentlija" istog autora. Nisam je prochitao, zbog nedostatka vremena, ali mi se chini ok. Ali autostoperski... Vrh... :D |
---Jesen stize dunjo moja
---Perl Harbor |
Svaki žanr ima svojih bisera :
Od komedija najbolji su mi : Tko pjeva, zlo ne misli, Žikina dinastija (sve), Maratonci, Američke pite (dobra razbibriga) - od serija su mi pakleni bili : Gruntovčani (Dudek & CO), Đekna (lom =))), Kamionđije (legende Čkalja i Pajo) (da ih barem repriziraju kod mene) Od SF (trilogije) : Star Wars, Alien Pustolovni : Indiana Jones, Knjižnjičar (Bibliotekar), Doc Savage Akcioni : Umri muški, Smrtonosno oružje, Bad Boys (njih sam mogo svrstat i pod komediju), Brzi i žestoki, Taxi, Mad Max Horor : Slagalica Strave, Strava u ulici brijestova (Fredy & CO), Evil Dead I i II (super efekti) I meni najbolji, mada mi je knjiga bila 10 puta bolja : Tajna Mikelanđelovog koda. Čuo sam da će uskoro snimat film "Anđeli i demoni", kažu da će biti wov |
Citat:
gledat u computer slacu ti na DVD il CD nesto. Takodjer DJEKNA i GRUNTOVCANI sve epizode isto samo za Gruntovcani nemam Subtitles, nemogu nista razumiti sta oni pricaju. |
Hvala Nedime !
Đeknu i Gruntovčane imam (ti su moji, mislim nisu ali su blizu) sve snimljeno. Inače mislim da subtitlesa za Gruntovčane nit nema, jer serija nije nikad napuštala ex-YU. A dijalekt ti je mješavina hrvatskog dijalekta (kajkavsko-podravskog)-mađarskog i slovenskog. Al istna, veče Teletoobiese nisam još vido ;-) A za Kamionđije ću ti se javit, imam neku vezu i kod nas pa da se džaba ne mučiš. Ipak, hvala ti što misliš na mene |
Citat:
valja i rocco in prag.... |
ae da osvezim temu,preporucim par filmova
1.hot fuzz-engleski jako dobar 2.lucki number slevin-akcija,dzos hartnet,brus vilis,morgan frimen,lusi lu.. 3.sleepers-super film,bred pit,kevin bejkon,dzejson patrik,dastin hofman 4.planet terror-tarantinov film,pomalo bolestan ali zanimljiv 5.sedam-bred pit,morgan frimen,kevin spejsi 6.k-pax-naucna fantastika,kevin spejsi 7.fenomen-dzon travolta 8.oldboj-koresjki film,jedan od boljih koje sam gledao u skorije vreme,preporucujem svima ae neka neko preporuci neki dobar triler ili bilo sta :) |
Mrtav ladan :))
|
Definitivno Kengur i Lepa sela lepo gore!!
|
@marco7
jooooooooooooooooj radovaneeeeee, crni radovaneeeeeeee :( |
Kum
Bilo jednom u Americi Kazino Pijanist Amistad Kad jaganci utihnu Passion Da Vincijev kod Dobri momci |
Lovac na Jelene...:D
|
A sto se tice svetske kinematografije
Hrabro srce Gladijator Ben Hur |
tek sad prvi put citam ovu temu,ima ih dosta BACK TO THE FUTURE je stvarno ekstra film sva 3 dela,ali ipak je najbpolji prvi deo
|
Green Street Hooligans I i II
Football Factory Taxi Driver Lock, Stock and two smoking barrels (Dve cadjave dvocevke) Snatch Bank Job Scarface The Godfather (sva tri dela mada je prvi najbolji) . . . Ima jos, al da ne smaram... :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org