YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Eh, te pevacice.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3858)

Millan 09.03.2008 18:18

Eh, te pevacice....

Prvo vece dolazi i pita me, sta sviras ti...., valjda da vidi dal' je mogu otpratiti, jbg pevacica je to, ihaaajjj i to znas kakva...:lol:
Sledece vece dolazi i donosi mi svoj repertoar, da se ne bi dovikivali sta cemo sledece... A, repertoar, em raznovrstan, em preobilan, da te glava zaboli, 100 muka uhvati, a mozda i proliv dobijes...:lol:
Ja stvarno ne znam sta je sa njima, pogotovo ove mladje pevacice, to je tako istripovano da je to katastrofa, svaka misli da je neka zvezda, da treba da ima cifru neku, jer je ona pevacica bre!!! O pevanju necu ni da komentarisem, bilo sta reci je suvisno... Da, a svaka je istripovana da joj pesma Ciganka sam mala najbolje lezi...hahhahah
Evo i repertoara...:
http://img262.imageshack.us/img262/4...633rgi8.th.jpg http://img187.imageshack.us/img187/5...634rss4.th.jpg

banex 09.03.2008 19:21

Vidim da si upoznao natasu.Hehehehehe!Je sam je lansirao na trziste.Milane samo opusteno.

No.1 10.03.2008 00:16

Pa dobro, ja ne vidim sta ima lose tu?
Zenska bas profesionalno postavila se i napisala sta peva
mislim da je to bolje nego da se dovikujes s'njom na svirci
A to kako peva je sasvim druga stvar, ali ovo sa repertoara
mi se jako dopada.I bas je raznovrstan dobar je.

jager 10.03.2008 00:21

Ako joj je to ceo repertoar, onda je BAS profi :)
"Dodji da mi ruke grejes" je cak i precrtala, pitam se zasto? :D

Millan 10.03.2008 00:51

Da, to joj je ceo repertoar, a pesmu je precrtala, jer je dva puta napisala, ima je i na jednoj i na drugoj strani...:D
Korgovac, eto ti je vodi je kuci ako odgovara...:P:D
Eee, banex banex......:lol:

No.1 10.03.2008 02:03

Ha, pa sto da ne...vodio bih je kuci...kad nema nikog doma.

WUK013 10.03.2008 04:21

Milance, nemo se sekiras,pa to je sasvim normalno.
Mi smo ipak samo sviraci a one su PEVACICE.
Ja licno vise i ne obracam paznju na te takve umetnice.
Skoro sam imao jednu sa istim ili slicnim repertoarom ali samo na papiru.
Toliko se uzivela kao da je Snezana Djurisic,dok se jedan gost nije pobunio
a onda sta cu ,ona sedi a ja i pevam i sviram a na kraju delimo lovu zajedno.
STRASNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hebiga sta ces to nam je sudbina.
Dakle sto rece nas prijatelj - OPUSTENO !!!!

jager 10.03.2008 08:22

Aaaaaaaa, pa trebao si joj onda to naplatiti "u naturi" :D
Ma i ja sam do sada radio sa dosta pevacica, ali nema sanse da u jednoj te istoj nadjes da sve odgovara: da ima i reperoar, da peva pristojno, da nekako i izgleda i da je slobodna.
Jednostavno sam POPIZDEO! Gomila klinki koje znaju da odskice 20-30 pesama i odmah su ZVEZDE! ... Pa halo bre... a da ti ne kazem kojih problema je bilo sa njima, nezavisno od repertoara i pevanja i ostalog... Svaka OBAVEZNO ima ljubomornog momka, ako je udata onda ima ljubomornog muza, a najgora kombinacija je kad ima ljubomornog SVALERA... tragedija :D .. Pa onda pizdi zato sto je dobila, ili zato sto NIJE dobila ... ima svega :D

Alix 10.03.2008 09:42

Auuu...Milane legendo ala imaš pevaljku...Ovoliki repertuar nisam nikad video...Pa ta sve peva,svaka čast...Rođeni "džuboks"...I ti se buniš?;) malo šale,ali u pravu si...Sve te pevaljke su katastrofa,nema kvaliteta,nema repertuara,cifra im ogromna,ajd samo se moremo tješiti s minićem i izgledom...Al koji nam đavo koristi kad je to pucalo pola grada,bar u mom primjeru.Ali ovaj spisak što si usliko svaka čast...I kolika je dnevnica za ovakvu pevaljku?Pozdrav!

banex 10.03.2008 11:48

Ja sam pokusao da je doteram i da joj objasnim neke stvari.Verujte mi nije islo.Imao sam cak i problema sa njom mogao sam batine dobiti.Sve u svemu tada je pocela da peva i ja sam relativno skoro poceo da pevam mozda pre godinu dana.Ja pevam 5 pesama ona 1 i tako nekako preguramo vece.Inace to mi je komsinica.Sada ne znam kako peva ali po milanovoj prici izgleda isto kao kad je pocela.Najgore je kad neko utripuje da zna da peva.Sve to treba reci u lice pa nek se pusi.Ja sam resio ili cu raditi sa pevacicom koja dobro peva ili solidno ili cu raditi bez nje.Hvala bogu sad sam se smirio sto se toga tice.Presao sam u sestrin bend.Konacno moja rodjena sestra peva samnom posle 8 godina.

sinisa 10.03.2008 13:06

Pa ova tvoja kopirala repertoar od moje pevaljke ali zaboravila jos jednu stranicu.=))

Pilence81 27.03.2008 22:32

Ipak se sve vrti oko pevacica,sta Ces:lol:

milanceshow 27.03.2008 23:04

Ma mi nemozemo bez njih.To nam je sudbina. :D
Ali kad pevacica osim velikog repertoara zna da steluje miksetu.-PAZI SAD!!!

Svi se postavili na bini.Svi istrumenti nastelovani.Ostalo je samo pevaci da se nasteluju.Pocinje pevacica :

Jedan ,jedan dva .... ---Dodaj mi malo visoki!
Jedan ,jedan dva .... ---Dodaj malo bas!!! Ma nije dobro!!!
Jedan ,jedan dva .... ---Ajde smanji malo bas! Jebi ga sad je jos gore!!!
MA TI TO NEUMES DA STELUJES!!!!
Cekaj malo!! Jao nemogu da pridjem do miksete!!!EEEE sad mogu!!!

Kazi mi sta je ovo?! >> To je GAIN.----Dobro!Dodaj mi malo GAIN!!!
A kazi mi sta je ovo?! >> To su VISOKI.---Dobro!Dodaj malo visoke!!!
A OVO sta je?! >> To su SREDNJI. ---Dobro! Dodaj mi malo srednji!!!
A OVO ovde?! >> To je BAS . ----Dobro! Dodaj mi malo BAS!!!
A STA JE OVO OVDE?!! >> To je PANORAMA. ---E Dobro!!! Dodaj mi malo PANORAMU!!!
;)
Sta sve mi muzicari moramo da trpimo!!! Katastrofa!!!
Da ne pricao o tome kad dodju pevacice i samo pitaju:
A gde ja da se ukljucim u struju?A sto ti ne iskljucis tu gornju klavijaturu da ja ukljucim mikrofon.(kao i mnoge ---ne nosi razvodnik)
A tek kad kaze:
Ajde molim te prikljuci mi mikrofon i stavi ga negde gde nece da mi prekida.
( A ona donela kabl duzine 25cm )
I kako covek da ne pije.:D ;)

Pilence81 27.03.2008 23:09

Milane od sad kad radim sa tobom sama se stelujem:lol:

milanceshow 27.03.2008 23:13

Citat:

Originalno postovano od Pilence81 (Post 30817)
Milane od sad kad radim sa tobom sama se stelujem:lol:

Nastelovacemo se zajedno!;)

Alix 28.03.2008 00:08

Znate šta nas muzičare spašava u Sloveniji?Samo 3 pjevačice znaju da pjevaju a ostale su užas i muka a misle da su neke zvjezde... A i te tri kad zaljepe cifru za dnevnicu (150-200 pa čak i 300eur) ionako ih samo zovu na svadbe ili abrahame (50-ti rođendan kad ko slavi)...Inače u kafani nisam radio s pjevačicom bar jedne 2 godine i drago mi je što je tako...Ipak dešavalo se meni i pjevaču da smo radili u Italiji i morali čekati poslije tezge da je pjevaljku "spalio" jedan dasa i nismo mogli sa Sloveniju bez nje...I mi 2 konja smrzajemo u autu i čekamo,jadnici pokušavamo bar malo da zaspemo a ona se provodi.A kad bi ja koju konobaricu napalio ko te jebe-hajmo za Slo...I tako je svagdje---Zato sad radim s momkom po imenu Dejan Marković koji je sad snimio CD za Renome i nadam se da će uskoro postati slavan,a pevaljke nek uživaju kući sa tolikim visokim dnevnicama...

Pilence81 28.03.2008 00:11

Citat:

Originalno postovano od Darko88 (Post 30826)
Ljudi, kolege prijatelji te skotove samo dobro karati i posle karanja dobro izudarati to je jedini lek. sammo to, inace ce od zivacca ostati samo lepo secanje

Zato su svi muzicari pukli sa zivcima =))

kreso 28.03.2008 10:00

@ Alix

Prijatelju, pa ja sam mislio da si ti nedaš vuč za nos =))
Pa kao vas je mala tako izhebala. Ma čim bi prošli granicu bilo bi "Ajde da razbiješ tremu, malo podudlaj moju dudu, pa malo od jare". A posle gaže bi "očistila pušku" i jednom i drugom u svim pozama. Ko je hebe ! Da bi se ja vani u autu smrzavo dok je netko šilji :rolleyes:. Ma odhebo bi je u 3PM, a doma nek je voza onaj koji je do sada trpa.

maricm 28.03.2008 10:21

Te pjevacice su grozota ja sam radio neke 4 svirke sa 2 pjevacice iz Banja Luke (blizanke)mozda ih neko zna ma nista jedna losa a druga gora.
I kazu sto smo otisli na zivcima kako necemo kad one uzimaju pare nizasto.
pozdrav

DjoleBn 28.03.2008 10:59

Dodjite u Bijeljinu, ima dobrih pjevacica :D A ko je ova Srculence81, ja ne mogu da vjerujem da ovdje ima zenskih osoba na sajtu :)

Pilence81 28.03.2008 12:33

Citat:

Originalno postovano od DjoleBn (Post 30874)
Dodjite u Bijeljinu, ima dobrih pjevacica :D A ko je ova Srculence81, ja ne mogu da vjerujem da ovdje ima zenskih osoba na sajtu :)

Pa sta se cudite da ima zenskih kad ih ovi iznad sve oterali sa foruma,(izgleda kolegnice tesko podnose ovu klimu u temi) nego ja se ne pronalazim u njihovim porukama sto se pevacica tice pa mi je bas zanimljivo da ih citam:lol:
Ima nas raznih,sta cesB-)

alexej 28.03.2008 13:25

pilence81,odakle si ti?

mykeli 28.03.2008 14:35

Draga gospodjica i koleginica je iz...pise ti,samo treba da procitas, i zamolicu vas da se lepse ponasate na ovoj temi...mislim na ruzne reci,vidite nismo sami, ima i zenske osobe...>:D<

kreso 28.03.2008 15:08

Ma ja joj odmah šaljem jednu vatrenu pusu ;)

Pilence81 28.03.2008 15:24

Eto razuverismo neke da nisu sve pevacice iste,samo da su jako slicne =))
Kreso,i ja bi tebe :lol:

mykeli 28.03.2008 15:29

Uh,polako se zahutava predigra:D..bas me interesuje sta ce biti sledece:-??

A evo tebi Janice jedna @};-;)...

kreso 28.03.2008 15:30

Ma sunce moje, ostavi mi private podatke pa možda kad se nađemo malo bliže ... Lako se dogovorimo sa neki duet.;)

mykeli 28.03.2008 15:47

Haha...Kreso ne diraj mi komsinicu!!!

josipv 28.03.2008 23:00

U hebote sto se ovdje zagrijalo!!!!!!
Sta svi slinite odma?

Jesmo mi muzicari zahebani.............

Sve bi dali samo kad bi imali......

No.1 29.03.2008 03:59

Cao Pile ...ljubi te deda.

jager 29.03.2008 09:47

DEVOJKE? Na forumu? OVDE? Pa ne verujem! :D
S J A J N O !!!

maricm 29.03.2008 09:51

Volim Ivanu!!!

No.1 29.03.2008 10:44

Kako se ponasate ko da niste zensko videli...ko u vojsci.

Pilence81 29.03.2008 10:50

Ma videli oni zensko ali nisu videli pevacicu:lol:

No.1 29.03.2008 10:55

Normalno...da muvas pevacicu trebas bit najveca manga.
Kako da od lopova ukrades?

Pilence81 07.06.2008 13:08

I nije valjda da se ovde zavrsaa polemika oko pevacica:lol:

MilaN B.N.S 08.06.2008 12:07

Naravno da nije... :D
Pilence,-samo za tebe...
•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨•
_____****__________**** _______
___***____***____***__ *** ____
__***________****_______***___
_***__________**_________***__
_***_____________________***__
_***_____________________***__
__***_______YU-MIDI______***___
___***_________________***____
____***_______________***_____
______***___________***_____
________***_______***_____
__________***___***_____
____________*****______
______________**
Nadam se da se nece neko ljutiti zbog ovoga...
Ipak je ovo..
-Izjavljivanje drugarske ljubavi preko YU-midia... :D

hajro 08.06.2008 15:22

ma dobra je ta pjevacica jer ipak ima neki repertoar.nekad davno je moj prijatelj pozvao telefonom nekog svoga prijatelja Avdu da mu posalje dobru pjevacicu i ovaj mu posalje.kad navece dodje ona sa gomilom svesakai textova i oni za pocetak se dogovore da odpjevaju -niz polje idu babo sejmeni-pa kada su zavrsili kaze ona hajdmo jos jednom istu pjesmu da malo bolje uvjezbamo i tako i treci puta,e onda moj prijatelj uzme telefon i nazove toga Avdi i kaze mu Avdo hebali ti sejmeni M...r.

mykeli 08.06.2008 15:29

Eee Avdo, Avdo=))=))!!

ivanbox 08.06.2008 16:40

Avdo

Avdo, Avdo stari loopove...

Trenutno vrijeme na Forumu 22:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org