![]() |
problem sa pa 800
Imam problem sa drugim favorite,dakle nijedan ritam nece da odreaguje kad ga izaberem nego ostane onaj prethodni ritam iz neke druge banke,na juzeru i ostalim favorite sve radi normalno u sustini sve ostalo radi normalno,cak sam radio i restore cele klaviajture sve se izbrise samo taj drugi favorite ostane onako sa onim mojim ritmovima,kao da je zamrznut neznam vise sta da radim....hvala unapred
Da dodam samo da fabricki ritmovi dakle gornji ili donji red rade normalno u drugoj banci.... |
prvo OS pa RES ako ne pomogne onda pravo u servis
|
darko ,,,učitaj onaj naj prvi os što ti dođe na cd-u uz korga onaj od 120mb piše os_res1,02.pkg taj učitaj i ne sikiraj se više i onda učitaj os1,51 i ostalo
|
Sve sam to probao kako si napisao i nema promene sve ostalo besprekorno radi osim tog drugog favorita koji kao da je zamrrznut,a kad pokusam da u njega ucitam neki ritam krene da ga ucitava pa onda pise generic error...
|
sheet
onda je samo servis majka i nek se oni sa njim hebu.
mada ja mislim da je to do os-a. mislim da ima neki fol da sa njega sve izbrises i one ritmove fabricke mislim da je nesto oko fill-a da treba da se pritisne kad se ubaci sis disk. to bi kolege trebale znat koji imaju korga a ja sam na rolandu ali sam prija imao pa80 pa sam to radio. pozzz |
Pokusaj polako sa OS i nekoliko puta, onda servis druze.
|
sve je to posledica unosenja svakakvih setova
|
Pokusaj ucitati favorit2 iz nekog drugog seta na mjesto favorit2!
|
jesi li 100% siguran da si pokušavao učitavati onaj naj prvi os_res1.02 koji je 120mb težak...on ti mora ukloniti tu grešku 1000000%
|
imas na sajtu www.korgpa.com da skines novi program za reset klavijature i povratak na fabricko stanje kao i resource nove skini to i samo postupi prema uputstvu
|
Nerazumem,jer taj novi program za reset nije ustvari OS sa resources,ili je to nesto drugo,na disku koji ja imam ima samo OS i resources....video sam da ima taj novi OS ali mi je internet jako spor i sve to da skinem trebalo bi mi vise od 7 sati,jel ima neko to da mi posalje za reset ako je moguce...
|
pa i da ti posaljem to isto vremena ce ti trebati da ga skines............
|
Jednom sam pisao na ovu temu ali evo opet cemo isto.
Do blokiranja dolazi zbog unosenja raznih setova.Sada moras da uradis taj NANT format pa da sve opet opet ubacis unutra. 1.Iskljuci klavijaturu. 2.Drzis STYLE + MEDIA zajedno i upali klavijaturu. 3.Sada se na ekranu pojave vise opcija.Znaci ne diras nista na ekranu nego pritisnes PAD 4. 4. Sada pritisni na MEDIA Kada vidis na ekranu da pise FORMAT OK iskljuci sintisajzer. 5.sada drzi pritisnuto INTRO 1 i ponovo upali sintisajzer. Stavi USB stik na kojem imas onaj prvi OS koji je ujedno i RES i koji je 127 mb. Kada zavrsi sve OFF i ondas ON sintisajzer i on je u pocetnom stanju. Sada mozes staviti najnoviji OS 1.51 i RES 1.50 i kao da si kupio sint iz fabrike. Nije tesko. |
Citat:
sad me zanima jeli ima razliciti nacina za taj nant format ili je to jedini?? |
I ja sam cuo da NANT nije bas pametna stvar,dali je mozda bolje da pokusam sa novim OS 1.60?!!!
|
NEMOJTE DA RADITE NAND FORMAT lepo vam kazem da skinete sa sajta ovaj novi resources od 120 MB i ono drugo cudo i postupite prema uputstvu........ vrlo je jednostavno stavis taj pkg fajl na usb ukljucis klav i drzis intro 1 i onda samo ucitas taj fajl i posle resources i to je sva nauka a NAND NIKAKO!!!!!
Sigurnije je to nego da vas posle boli glava i džep......... |
Ja sam napravio toliko formata i do sada nije bilo problema.
Znaci trenutno ti je blokiran FAVORITE 2 i to ti je najbolja opcija . Ako ne zelis to onda stavi samo ono sto ti drugi preporucuju. U postovima od pre 2-3 meseci sam pisao istu stvar. Neko drugi je trazio pomoc.Pregledaj starije postove jer ova tema je jednom BILA. |
Resio sam problem sad sve radi savrseno i jos imam novi OS.....hvala svima
|
hajde bar reci kako si rijesio?
pozzz |
I ja sam ima takav problem,samo na user 1 i resio ga NOND FORMAT i radi super evo vec 2-3 meseca!
|
NAND FORMAT jedini spas ako ne pomogne novi OS
|
Prvo ucitas Pa 800 format.pkg drzeci intro 1 kao kad ubacujes OS,onda kad to zavrsis ugasis klavijaturu pa opet intro 1 ucitas pa 800 os res v160 to je poslednja verzija velicine oko 130 KB verujem i najbolja....
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org