![]() |
Koja pesma oslikava vase trenutno raspolozenje?
Naslov sve govori pa da vidimo kako se osecate upravo sada?
Nina Badric Moja ljubav Znas li da nisam mogla disati jedva sam misli stigla sabrati kad sam te tada vidjela srce mi je moglo zastati Htjela sam istog trena otici tvoj pogled mogao me ubiti ko da je bilo sudjeno sve moje tad je tvoje postalo Ref. Nije me sram ti si mi uvijek bio drag nisam ti mogla ni znala reci da moje srce od prvog trena ti pripada Nije me sram neka zagrme gromovi neka se kisa kroz oblak prolomi da cuju svi da moja ljubav si ti Sjecam se nasih prvih susreta uvijek prekratka noc za zagrljaj samo si me njezno ljubio ne znas kol'ko si mi falio Tad sam ti cijeli zivot pricala tisina rijetko kad je trajala rekla sam da si moje sve da me svaki prije slomio za tren |
...
Cira - Fenomenalno
Fenomenomenalno osecam se, fenomenomenalno tura za sve. Fenomenomenalno igras mi ti, fenomenomenalno samo nastavi! Sta jos treba da dodam? :) |
Mahir Burekovic
Pijem sto me dusa boli Prva,druga,treca casa, ne zna im se broj, cele noci ja sam pio hej zivote moj. Pijem sto me dusa boli, pijem sto je drugi voli, heeeej pijem sto je drugi voli. Prva,druga,treca krcma iz noci u noc, hej zivote hej sudbino nemam kome poc. Prva,druga,treca suza, ne zna im se broj a pijane misli moje opet lete njoj. |
Muki
Nije druze sve u casi Pijane oci,drhtave ruke gledam te druze do cega si doso poznajem dobro nesrecne ljude i ja sam tesko u zivotu proso. Nije druze sve u casi ima mnogo lepsih stvari covek voli pa preboli sve se brzo zaboravi Zasto si tuzan kazi mi druze kakve te brige danima more ti svake noci sa casom u ruci drugujes s'vinom do plave zore. Jedna te zena ne voli vise znam nije lako procice tuga nemoj da svoju ubijas mladost ti slusaj mene tvog starog druga. |
Geo Da Silva - I'll do you like a truck
|
Ti i ja
TI I JA
Nekad uhvati me baš da fališ mi i jastuk otimaš nema te na drugoj strani kreveta ti nisi tu ko nekada Kod mene sve po starom ostalo brzo živim i nije mi dosadno moja to je sudbina jedno si ti, drugo sam ja Ti i ja, nismo mogli skupa sve je bilo protiv nas tiho svađali se, mirili na glas jedno od drugog tražili smo spas Ti i ja, vjerovali istini zbog nas al istina je rekla i svoj glas jedno od drugog tražili smo spas i našli ga u rastanku Moglo je i više ostati nama, od tolike ljubavi ko zna, možda opet nekada al' biću ti,ti budi ja Ti i ja, nismo mogli skupa sve je bilo protiv nas tiho svađali se, mirili na glas jedno od drugog tražili smo spas Ti i ja, vjerovali istini zbog nas al istina je rekla i svoj glas jedno od drugog tražili smo spas i našli ga u rastanku I BRYAN ADAMS-EVERY THING I DO I DO IT FOR YOU |
Ste svi neshto blue...
Ja bih sad napravio zurku... A tek sutra cu... :D Samo da osetim mixer pod rukom... :D |
Skrecem sa teme...Pjesma ne oslikava moje trenutno raspolozenje, nego sam ja uvijek raspolozen da cujem tu pjesmu. Radi se o pjesmi Neverna od Ace Pejovica. Prelijep tekst + Prelijepa muzika + odlican pjevac...za mene kombinacija idealna ;)
@Vaxter Nisam ja znao da si ti party animal :D |
Jbg...
Dj-ishem vec godinama u nazat, tako da je to nekako normalno... :D Btw. Vishe sam riba smuvao kao Dj, nego kao muzikant... |
Keskolica...
Mi se vozimo.... |
Indira ***** - Zabranjeno
Odlazis i vracas se meni iz mog oka ni suza ne tece pruzi ruku, zagrli me jako da nam nista ne pokvari vece Ref. 2x Lepo mi je, za to mi ne kvari tren sa tobom, sve je drugo njeno poljubi me ne mora da vidi jer i to je meni zabranjeno Zalit cu kad odes od mene svome domu i njoj kad se vratis ja cu sama, sudjeno je tako da ne gledam i ti kako patis |
...
Nije ovo moja noć
bas mi nista neide igram, pevam, smejem se al' sve rane providne.. Ja joj kupim jedan cvet ona nogom zgazi ga kaze kupi ceo svet il' idem kod drugoga.. CH: Dam joj pusku u ruku nece da me ubije bacim flasu da se secem nece da se razbijeeeee.. Soloooooooo...:) |
Siroma sam nemam para
Al za zene imam dara.......( Al me dobro sluzi **** ) ;) |
Koliko zelim re toliko nemam te
i svaki korak moj ka tebi vrati me... |
Moje trenutno raspoloženje,hm:neću kući,neću ni na poso...kad se sjetim ujutro da moram ustati muka mi je...
|
Pomozi mi doktore
kupicu ti stan hocu malo i ja da budem normalan Izlijeci me doktore od bolesti teske kupicu ti Mercedesa da ne ides pjeske Utjesi me doktore svaka ti se dala necu vise ja da budem dezurna budala Reci mi da nije kasno da postoji nada od bolesne moje glave izlijeci me sada Hej doktore, doktore popravi me majstore tuzan mi je svaki dan jer ja nisam normalan Hej doktore, doktore dzaba meni pare sve dzaba mecka, dzaba stan kad ja nisam normalan B-) |
Kemal Monteno-Daleko
Sve staze svijeta prodjoh ja sa zvijezdama sjevera i svaku svoju gresku znam ja ih zbog nje ponavljam Sve staze svijeta puste su samoca mi u koferu pjesma me boli, razori a nju mi nista ne vrati Ref. Daleko, daleko srce mi je ostalo ostalo za sva vremena da kraj nje budi se Sve luke mora moj su dom a moje misli su sa njom u boji njenog oka sam i njeno ime ponavljam |
DOÐI ŠTO PRE
- Vesna Zmijanac - - ČEZNEM ZA TOBOM DUŠO MOJA, TREBA MI LjUBAV TVOJA TREBA MI NEŽNI DODIR TVOJ JEDINI NAJDRAŽI MOJ ref: DOÐI ŠTO PRE, SRCE TE ŽELI DOÐI ŠTO PRE, SAMNOM PODELI I NOČ I DAN, LjUBAVI MOJA ŽELIM ŽELIM BITI TVOJA - PATNjA ZA TOBOM SREČO MOJA UBLAŽE PISMA TVOJA NADU MI DAJEŠ MILI MOJ SAMO VEČ POVRATAK TVOJ ref: DOÐI ŠTO PRE ... - SINOČ JE JEDNA ZVEZDA PALA TAJNU JE NAŠU ZNALA VRAČA SE TIHO REČE MI NE BUDI TUŽNA I SAMA |
Dobar Los Zao
Sama ostacu zauvek Sedim tu na zalasku zivota sam i cekam da mi svane sudnji dan prolazi mi zivot kao premotan film otici moram, al' kako da se pomirim sa tim Sati i minuti su odbrojani vec zar kroz staklo da ti kazem poslednju rec i kako da dozvolim da ides dalje sama vec za koji tren mene zagrlice tama Ref. Odlazis zauvek i ostavljas me gubim te, a ti si kriv za to i zivot tvoj je moj htela ili ne sama ostacu zauvek gubim te, tvoje lice nestaje al' ljubav ne prestaje htela ili ne sama ostacu zauvek Ljubav i zivot, kakva prevara jedno imam, a drugo gubim bez pitanja neki su zbog toga sretni, neki ne pomoci im ne mozes ti samo cuvaj se (Ne) i misli na mene |
Madona- Like a virgin
Like a virgin....
Hihihi |
So gay... :))
|
Никој како тебе не бакнува
за тоа си родена не знам дал ќе успеам да простам се и да заборавам... Тоше Проески |
gara ,gara ....ta me je raskucila ...pozz
|
buahaha
Citat:
|
Ali Madonna... :))
Ma, samo otpushteno... ;) Ja slusham Sky Wikluh - Kao svinja svaki dan |
hocu na tvoje rame da naslonim (razbijem) glavu,
s tvojom crnom kosom da pomjesam plavu... |
Amela Zukovic
Oziljci Ne brini, za sobom izbrisacu svaki trag neces ni znati da sam juce bila tu od bola umirem jer tako si mi drag al' ti me ne volis, tu nista ne mogu Odlazim i vise nikad necu preci ovaj prag sve moje uspomene nek ti ostanu od bola umirem, al' tako si mi drag al' ti me ne volis, tu nista ne mogu Ref. 2x Godina svaka zivota s tobom nova je bora na mom celu jer poslije tebe oziljci samo ostali su na dusi i tijelu Oduvijek tebi u zagrljaj me tjera neki vrag al' znam da ljubav nikad ne bih nasla tu od bola umirem, al' tako si mi drag al' ti me ne volis, tu nista ne mogu |
Ma samo opusteno, opusteno...
bice tvoje sto je njeno... |
Sinan Sakic - Izdade me ti
K'o ocima svojim verov'o sam tebi to nikada necu oprostiti sebi nikad necu oprostiti sebi Ref. 2x Izdade me ti nisam se nadao u ljubav tvoju, u ljubav tvoju ja sam verovao Voleo sam ludo sve sam dao tebi to nikada necu oprostiti sebi |
Au, Pilence, pa ti si u takvom bedaku, ko da si u zadnja 2 meseca 30 puta ostavljena... :D
|
Nemam momka da bi bila ostavljena i to duze vreme sam solo:D
Tako mi naislo raspolozenje jebes ga. Sad slusam -Tanju Savic-Zlatnik |
Da..:lol:, a ja te pitam onomad "da dodjem" a ti meni "cekam momka"..pa ko koga ovde i u shta;)
A hteo sam...al kako bih doso,to je vec pitanje,hahaha... |
@Pilence
Wooow ... ček` ček ... pa zar nisi udata?!? Ili sam ja totalno pomešao lončiće? |
Nego,ove tvoje Nislijke me danas uj...le do koske...ni jedna nije slobdna, a treba mi zenski glas(pevaljka) za sutra,skupljaju se ministri jebo ih neko...pa cu morati sutra da idem ze Le,da je edovezem...jbg takav je zivot...
Deficitarne su pevacice i to ti je!!! |
Post Script: Mykeli,pa momka nemam ali neka kombinacija...ovo...ono :D
jager,pretrefio si se bwe:p |
Au, jesu, da znaš. Od zadnje 3-4 sa kojima sam radio, prosto ne možeš da se odlučiš koja je veća lujka ... :D
Bude u ekipi 3-4 meseca, nauči malo da peva, udari u glavu da je MEGA zvezda i odeeeee... Peva još 3-4 meseca i kraj karijere. Tragedija.... |
Citat:
Znači idemo u Niš da udvaramo :D |
Ma Jegeru,kod nas ovde na jugu sve vrvi od "koleginica"...samo treba da imas Kuratu srecu da ih navatas:):)
|
Ako ne treba da si kurat, već samo da imaš kuratu sreću, ništa bolje! :)
Tu bih se pronašao..... ;) |
Necu
Necu da sam napicena kao druge sve necu silikone, guzicu od plastike necu usne kao da sam pavijanu rod necu da te volim zato sto si pun k'o brod Necu da me colici na ribu naprave necu da me Filgud skroji radi zabave necu da mi broje koje pivo mi je to necu da me 30 kila bude s krevetom necu, necu Boga mi Necu da mi zivot kroje novine, TV necu da me vode oni gluplji od mene necu da ti budem kao tvoja mati znaj necu da se smorim da bih otisla u raj Necu da mi ova zemlja bude robija da se lakse sida nego viza dobija necu da me krade svako kome digne se necu da je zvezda svaka koja skine se necu, necu Boga mi Necu da mi nepismeni pisu pravila necu da me dziber kao lutku navija necu da mi glume neke ljude poslovne oni koji nemaju ni cet'ri osnovne Necu da mi valjaju stvari kradene necu da mi Italiju Kinom zamene necu da mi pare u dekolte trpaju oni sto sirotinji od usta drpaju necu, necu Boga mi |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org