![]() |
Touch Sensor Ugasit???
kako da iskljucim touch sensybliti na pa800???
da mi tipke uvjek istu glasnocu imaju,neovisno o jacini udara.... |
Probaj GLOBAL pa onda GENERAL CONTROL i u Basic...videces vec...
|
..
eve ga naso!!!!!
hvala puno drug!!! |
dinamika
Druze ja ti ne preporucujem da skroz iskljucis, ipak treba da ima dinamike, ja sam stavio na sredinu.
|
.....
navika druze,a nekad i soliram na njemu.....
ali to cu jednom na razglasu oprobat... hvala na savjetu! |
Citat:
|
...
e pa to me i ebe...nisam naviko,pa mi nije to to...
npr:od zeljka sasica sa arab string ona je prica zivota moga,ko da nisam pola odsviro... probacu jedino jos da jacinu osjecaja smanjim.. |
dinamika
Citat:
|
...
...e jebam ga sad...pobjedili ste...negasim :-O
|
Treba dinamika, strasno treba al nekad jebe prilikom soliranja to je tacno.
|
Citat:
koristi...a ako sviras MUZIKU onda dinamika MORA a ne TREBA...zato se i to zove dinamika. |
Slazem se sa No.1...potpuno treba, ali kako je vec receno pogotovo pri nekim bojama "pojede" pri soliranju neki ton..
|
...
ok!vidim vise ste za dinamiku a i iskusniji ste...pa probacu i to!!
ja otvori temu,a sedmi rezultat od toga sto sam trazio!!! e ovo se zove pomoc!! |
Normalno da je dinamika u muzici umetnost...
al dinamika na volume, kad bi radio sa potenciometrom il papucom... ovo je vec drugo..senzitivnost dirke. Amza izvodi nesto kada radi taj saleas stil na legato, uostalom zujalice su mu tako ekspolzivne...bas ko Cortan sto si rekao. Inace ova dinamika o koja pricamo meni smeta za soliranje jer guta neke tonove od trilera, i bez nje mi lakse za sviranje. |
Ti namesti solo boje bez dinamike a ostalo neka ti ostane sa dinamikom. Ides u SOUND, nadjes boju, pa u meniju nadjes AMP i tu na drugoj strani nadjes velocity ili nesto slicno i to smanjis na nulu. Tako si skinuo skroz dinamiku za tu boju, to isto ponovi i za druge solo boje a ostalo ostavi sa dinamikom. Veruj mi, ipak ti treba dinamika za vecinu boja.
<!-- / message --> |
Da tako moze.;)
|
....
Najbolji ti je predzadnji predlog ili moze i u toku svirku ugasiti pa opet paliti kako ti zahteva situacija ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org