YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Šta radimo još osim tezgarenja... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4262)

dominik 11.04.2008 01:25

Šta radimo još osim tezgarenja...

Evo ljudi nova tema!
Znači kao što i sam naslov kaže: Šta radimo,odnosno čim se još bavimo,kada ne sviramo...

Evo počet ću ja.
Radim u jednoj Osnovnoj školi-nastavnik njemačkog jezika.

Kolege koji prevoze ilegalce preko granice ili koji se bave utajom poreza nisu primorani napisati ništa,da nebi imali problema s "milicijom"!

banex 11.04.2008 02:46

Ja sam frizer koji svira pa800.

BasariStudios 11.04.2008 02:47

Nista! Sad sam se udebljao kao konj, moracu u GYM. Sacu traziti isto i malo gradjevinu
ovde da radim jer ovako kuci poludecu, bar da izadjem 2/3 dana nedeljno vani na vazduh.

milanceshow 11.04.2008 03:11

Ja samo sviram.Za sada je samo to.
Inace sam auto-elektricar po profesiji.;) :D

kljucko 11.04.2008 07:25

Gledam radijsku mixetu po citav dan;)

kreso 11.04.2008 09:06

A joooj ! Čime se sve bavim ?
Po zanimanju sam diplomirani ekonomist i ing. elektrostrojarstva (VI).
Radim u financijama jedne poznate HR tvrtke.
Muzika mi je hoby i dodatni izvor prihoda.
Inače još sam dobrovoljni vatrogasac :lol:, lovac i ribič.
U slobodno vrijeme se opijam s frendovima, kartam se i obilazim kladionice (u posljednje vrijeme pušim dosta love), kurvam se , sastavljam pjesmarice s akordima (po narudžbi), programiram kljave i sl. (naravno za lovu, ništa džabe).
Sanjam da dobijem sedmicu na lotu i da više ništa ne radim do kraja života.

maricm 11.04.2008 09:55

Uf ima dosta toga.Studiram radiologiju(prebacit cu se na drugi smjer)ali sad trenutno obnavljam 3 godinu.
Pravim i popravljam zvucne kutije i radim u music shopu i sviram.

pozdrav

DjoleBn 11.04.2008 10:16

I ja isto gledam radijsku mixetu :) Kljucko pa mi smo kolege izgleda :)

Alix 11.04.2008 10:46

Evo da se ubacim u debatu...Krešo svaka čast...I ja sam ribar strastveni...
Ja sam diplomirani inžinjer Telekomunikacija,imam svoju firmu za računovodstvo i menegement,ne volim da radim za druge...Strastveni sam akvarista (imam 4 akvarija),obožavam muziku i obožavam žene (svakakve i ovake i onake)...U slobodno vrjeme idem na "fatanje" ribe (u vodi i po tezgama),vala ne volim trčanje i fizičke napore,i tako...Bolestan sam na čišćenje svoga auta,pa i kad je čist ja mu tražim dlaku da ga očistim...Eto toliko od mene,interesantna tema...Pozdrav!

mykeli 11.04.2008 11:25

Bravo za temu!
Ohohooo,pa ovde ima radijskih ljudi..i ja sam jedan od njih,produkcija(reklame,jing,spice...),marketing, tonski deo(dizem reglere), pravim muzicke liste itd...

Marco7 11.04.2008 11:41

...

Pa sad za sad sam samo u svetu muzike ali planiram sad da prosirim delatnost i da otvorim neki lokal e sad dali ce biti minimarket ili butik ili zdrava hrana videcemo :)

Burli 11.04.2008 14:14

Nekada davno sam radio na radiju kao tonac, medjutim to sam batalio kada mi je pocelo remetiti svirke, tako da sada se iskljucivo bavim tezgarenjem!
O kladionici kao zanimanju necu ni da trosim rijeci, samo je zeznuto vikendom kada su svirke pratiti rezultate...B-)
Odavno se kanim da pocnem sa "prodajom" zivotnog osiguranja ljudima, ali malo je zeznuto jer su uglavnom "nevjerne Tome" oko mene...

Nego sve ovo me podsjeti kada smo jednom prilikom svirali neku svadbu u Hercegovini i kada jedan vrlo mudar covjek besjedi uz zdravicu.
Elem, kaze on ovako: "U zivotu covjek mora biti pametan samo dva puta! Kada bira profesiju i kada bira zenu! Ako jednom od ta dva puta zabrlja mora do kraja zivota biti pametan"...

Toliko...;)

kuki 11.04.2008 14:40

Ja se za sada bavim samo muzikom-po struci sam muzicki saradnik!
Planiram jos necime da se zanimam,videcu sta ce to biti!

kina 11.04.2008 14:45

E pa da se i ja ukljucim.
Radim u jednoj vecoj firmi gdje se mediciski artikli prave i proizvode.
Tu sam zamjenik mehanicara za forme i ostale dijelove, dobro je samo sto sam u 3 smjene pa nekad me petak kaci nocna, ali nije strasno.
Zavrsio sam za stolara. Osim firme vozim bicikl ponekad a najvise vremena provodim na klavijaturi i pc-u radnim danima a vikendom svirka.

zeko 11.04.2008 14:59

...

evo i mene..
trenutno studiram na pomorskom fakultetu ( smjer tehnologije prometa)..
Plovio sam 4 godine na trgovackim brodovima kao casnik palube ( i zbog toga morao zanemariti moju najvecu ljubav u zivotu- muziku, pa za sada odustao od toga);)
Naravno sviram i planiram jos puno u tom pogledu..
Kao i jos par kolega bavim se i ribolovom, odrzavajem camaca..
radio sam i u Hondinom servisu...
eto, to bi bilo to...

No.1 11.04.2008 15:08

Osim muzike studiram ekonomiju..i mislim da cu studirati do kraja zivota ako vako produzim da ne ucim.
Isto i karam cisto radi hobi.:lol:
ajd ziveli

Beethoven 11.04.2008 16:59

Ajde,cek'o sam Mykeli pa onda ja...

Nastavnik muzike,trenutno predajem klavir u jednoj muzickoj skoli.

Bavio sam se dosta ribolovom(muha i varalica (pastrmka-klen)),iznervirala me ribokradja pa vec 2 godine okrecem glavu kad vidim reku.Nemam ni vremena jer sviram PA 800!!!hehe...

Vozio motore...

Sad mi je jedini hobi skupljanje zvucnih kutija!!!I ostale opreme...Trudim se da imam vise svojih kutija nego vecina firmi na lageru...hehe... Tako mi inace i izgleda soba,jos firmu na vratima da stavim...Mykeli,potvrdi!!!

Super tema.

Pozzz

dominik 11.04.2008 23:38

Hvala ljudi,i mislio sam da će biti zanimljiva tema!
A izgleda da se ostali bave prijevozom ilegalaca pa se nisu priključili na temu!hahahahaha....
Ajmo i ostali par riječi.

Pozdrav svim članovima yu-midi-a!

jager 12.04.2008 16:11

Hehe, tema je odlicna :)
Ja sam trenutno direktor IT sektora u Euro Gas korporaciji koja ima ukupno 12 raznoraznih preduzeca... u glavnom benzinske i gasne pumpe....velika mreza, mnogo racunara, posla koliko hoces :D
Ima se jako malo vremena za vezbanje, na zalost...

nidzabg87 12.04.2008 16:27

studiram graficki dizajn... super je tema

Jugo 15.04.2008 18:19

Uf... Trudim se da ono sto doktori prepisu spovedem u delo i "izbacim" pacijenta sto pre na nogama iz bolnice. Kod nas bi me neki zvali "brate" neki "sestro";), ali ovde gde zivim ne mogu da me pobrkaju:Djer profesija ima specificno ime! Srecom.. Inace bih citav zivot strepeo od toga ko ce da se zabune...

Pecanje.... Pa postavicu sliku da vidite kolike ribe ovde "fatamo". Mozda ce Alix i ostali zaljubljenici u ribolov posle toga pozeleti da dodju u "prijateljsku i radnu posetu"!
http://i11.photobucket.com/albums/a1.../scan00021.jpg

p.s. Kreso, sanjamo isti san!;)

Vaxter 15.04.2008 19:31

Pa uplatite onda bar tiket... :))

GALA 15.04.2008 19:32

Ja sam Ginekolog...sve zene u komsiluku pregledavam redovno..i odrzavam....hahaahaa

milanceshow 15.04.2008 19:59

Kako se dele ZENE?????;)

NA "POSTENE i "MEDICINSKE SESTRE"........;) A pri tom i kupas CRAVA!!!!!:D

Plemenit je to posao....... svaka cast!!!!!
Mala sala!!!!!:D

Vaxter 15.04.2008 20:34

=))=))=))
Ovo za med. sestre josh nisam chuo, ali istina je! :))

vlaxxy 16.04.2008 00:00

...pa evo posle silnih direktora,inzenjera,profesora,magistara jedan obican konobar!!!!

...to mi je i glavno zanimanje,sve ostalo je hobby!!!

Jugo 16.04.2008 01:17

Citat:

Originalno postovano od Vaxter (Post 33800)
=))=))=))
Ovo za med. sestre josh nisam chuo, ali istina je!

:mad:Nemoj da mi neko dira u koleginice! One su veoma.... profesionalne, verujte mi na recB-)

No.1 23.02.2011 12:14

Bavite li se necim drugo osim muzike ?

Bavite li se necim drugo osim muzike ?

Znam da ima puno koji ne zive samo od muzike
pa imaju i neka druga zanimanja ...
Voleo bi cuti ko sta radi drugo u zivotu!?

Lov i ribolov se ne racuna =))=))=))

Simke 23.02.2011 12:39

Samo muzika i nista drugo!
Ranijih sam godina bio security(ambasada,banke,pratnja novca,licno obezbednje,kontola..itd)ali sam napustio,jer je veoma stresan posao.Za sad se nadam se da necu trebati da trazim dodatni posao.

gega 23.02.2011 13:44

**

Mizika iskljucivo samo kao hobi i sigurnosni ventil protiv stresa ,melem za dushu :lol:
Inace ono malo slobodnog vremena sto imam posvecujem u prvoj liniji porodici.....pa osobama koje su mi drage i sa kojima se rado druzim i dopisujem.....a za pecanje bas i ne ostane puno vremena ;)

Skoro da zaboravim.....kuca poso.....i sve ostalo oko kuce :-)

Belja_SO 23.02.2011 14:22

Pored muzike se bavim jos i poljoprivredom iskljucivo zemljoradnja :) Jbg ko zna sta moze sutra da se desi,pa za svaki slucaj da imam neki drugi izvor prihoda ... Ali muzika je u <3 :)

caka012 24.02.2011 18:57

Zaposljen sam u Osnovnom sudu u Pozarevcu kao sudski izvrsitelj.

milos1 24.02.2011 19:05

pored muzicke idem u srednju ekoomsku i srednju muzicku skolu ;)

armin 24.02.2011 20:14

Mislim da ovakva tema negdje postoji ista u seraf, potrazite malo... po svastari

gagy 24.02.2011 20:58

Postoji tema 100% ista,nemojte da dupliramo!

No.1 24.02.2011 21:15

ne znam tacno dali postoji ja se ne secam
ali ovisi u kom smislu je

Ja ne pitam cime se bavite osim muzike onako kao sport ili nesto
nego strikno kao profesija
cisto da vidim kolko nas ima jadne muzicare koje zive samo od svoj instrument !!!

armin 24.02.2011 21:16

http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4262

gagy 24.02.2011 21:24

http://www.yu-midi.org/forum/showthr...ht=cime+bavite

Evo je druze,ista!

Sejox 24.02.2011 21:28

Teme su spojene....

Svaka cast pojedinim clanovima na odlicnoj memoriji.;)

Idemo dalje....

makso68 24.02.2011 22:07

Zaposlen sam u Osnovnoj školi,predajem muzičku kulturu,a radim i sa malim drugarima u vrtiću-muzičke radionice i dječiji hor,to je honorarni posao..Dakle,sve je opet vezano za muziku...Srećan sam jer već 22 godine radim poslove koje volim,bilo da je u pitanju svirka,ili pedagoški rad..Pozdrav!

Trenutno vrijeme na Forumu 19:08

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org