![]() |
Gde ste bili za 1.maj i kako ste se proveli?
ja sam bio sa devojkom na Kosutnjaku i bilo je fino ali nije to to... bez zesceg odvaljivanja od alkohola to onda nije prvi maj:rolleyes:
|
Joj buraz ja i zena pripremili da rostiljamo kod kuce u dvoristu i ko na k.. zaspali i probudili se oko pola jedan poslje podne i bilo je kasno za rostiljanje..propo 1. maj heheheheee
Pozdrav |
Ja sam vec napisao da sam bio u Ohrid 1-vog maja svirao sam...
bio sam na drugi maj na vikend na jedno planinsko mesto. |
Ja sam bio sa drustvom 3 dana na Begeju(Carska bara) i bilo je super:)
|
Gala izgleda si sa zenom imao burnu nok?
he he he=))=))=)) Pozz care |
Citat:
|
Citat:
|
Ja sam sa familijom i drustvom zbrisao u obližnju šumu... Raspalili smo roštilj, smirili brdo piva i zaspali na ćebetu :D
Sve u svemu, bilo extra: jedenje, pijenje, spavanje.... pa opet jedenje... :D |
=))=))Samo Gala moze da me nasmeje od srca.
|
Ja sam za prvi maj otvorio sezonu rostiljanja.
Ja i zena u dvoristu,rostilj,fontana i polako.Naravno,nismo zaspali kao moj drug Gala:D Ipak su oni friski u braku,pa moj Gale po cijelu noc ubacuje semplove i loopove:) A opet ja,ne mijenjam setove tako cesto-samo po potrebi poneki sempl i dovoljno(ja se sada drzim one narodne-noc je stvorena za spavanje).Sala naravno. A ti moj Gale,smanji gas i rekao sam ti najbolja tehnika je-EINZ(jedan).To ti daje dugovjecnost;) |
proveo sam 1 maj u busu od ovoga nema goreg ..pozzz
|
Evo ja samo što sam stigo iz Bosne...Kad sam vidio kako sviraju muzičari u mom kraju (Bosanska Krupa) nasikiro sam se i zamalo povratio od muke...Svi ko obični čobani nit solo svirke,nit dobre pratnje akordima,ama ništa...Ne znam jel to tako samo u mom kraju al onu svirku ljudi vole to je nemguće...Frajeri samo laprdaju sa onim DX WOW,BRASS i CZ101 bojama i narod viče:Ja što čova rastura...Inače imo sam priliku da "odradim" par pjesama na Rolandu EM (ne sjećam se modela) i DX21...napravio sam sebi takvu sramotu ko nikad u zadjih par vremena...Nit sam mogosložiti improvizacije,ritam sekcija za nulu,i tako poslije 2 pjesme odusto sam sav jadnik oznojen od sramote i bruke---Bajagi da se pokažem koja sam virtoza a s onim kantama ispo klaun...Inače nema bolje neg kad se ode na odmor KUĆI...Pozdrav!
|
Alixe, ja se upravo iz ovih razloga drzim pravila "Ne svira se u tudjoj kafani" :D
Nije mi frka svirati sa bilo kime, ali ako nisam dosao raditi, necu ni svirati ... |
Meni je 1 maj kao i svaki obican dan.Tako da sam ga provela kuci odmarajuci za naporan vikend koji me cekao.
|
Ja sam se naradio. 1,2,3,4 Maj..... (dan-noc) .........
Jedva cekam 5 Maj......... |
....bruuummm...brrrrrruuuuuummmmmmmmm....
.....na motoru....jos me guza i kosti bole....
|
Jelo se i pilo.....meni dva najdraža posla......Bio sam u rodnom gradu Banja Luci!
|
jebo te ,svi skoro rostiljali...ja svirao neko krstenje deteta,nikad gora svirka u zivotu,niko se ne veseli,ja ajd staro,ajd novo,ajd brzo,ajd sporo , ma nista, ja opalim kolo kad oni meni k...c,sede ljudi i jedu... sutradan okrenem tu drugaricu koja me pozvala da radim i pitam je "jel ovi zadovoljni muzikom",kad ona meni "ma odusevljeni,bla,bla.."....pa KAKVI LI SU TEK KAD NISU ODUSEVLJENI???? smorio sam se ko puz pred parenje,pio samo sokice i u kurcu ode 1.maj
|
Radno..., ali ono bas radno...:(
Neka veridba, poceli oko 11h, a zavrsili u 01:30h i izmedju imali pauzu od oko 20-ak min. da pregrizemo nesto. I ovo malo mi se oteglo do zemlje, a pevac je posle 00h sistao kao guska...~:>;)) |
Volim Ivanu!!!
|
Sta si u sumi?
Jesi i ti rostiljao kao Gala zenu?=))=))=)) heh...Gala je car majke mi |
Volim Ivanu!!!
|
ja bio na ceru, nisam nigde svirao, posvadjao sam se sa devojkom, ortakov auto pregrejao uz brdo,ja sam bio pored rostilja u dimu a druge je boleo k...c. eto burazi moji pa vi vidite.
|
Citat:
|
Soko banja bez devojke samo sa nekim kuravama sto kazu braca bosanci i lagano u hotelu moravica, kipovanje i nedoznavanje i ludnica
|
evo ja bio na kanalu "Dunav-Tisa-Dunav" (to je kod grada Bela Crkva)za drugarima i bile neke devojke....nije bilo lose....jel bio sam prvi put za 1.maj u srbiji, tako da mi se svidjalo....ako ne znate gde je Bela Crkva, mozda znate gde je Vrsac...*hehe*:)
Ajd pozzz svimaa!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org