![]() |
|
Svirka i alkohol...
Pozdrav jos jednom svima !!!;)
-A pitanje je sledece... :D Jel' pijete alkohol na svirci,-i koliko..?! -Ja nekad jbg. dosta popijem i onda se treznim u "a-moll"...:D Heheheh... Ako ne pijete alkohol,-sta pijete na svirci.?! I,-jos jedno pitanje... U kakvim ste odnosima sa pevacicom..?! :p |
Jaaaa da pijem???
Bože me sačuvaj. Sreca da Korg ima veliki svijetli displej, onda vidim svjetlu mrlju pa već otprilike znam gdje je koji taster Svirko p,s, kolega, ti već popio svoje pivce? |
Viljamovka, shta drugo? :D
|
Sad uopste nepijem a dok sam pio nikad nisam svirao Trezan Pijanima
nego je sve bilo obratno skroz. |
Jbg, ja trezan ne mogu da sviram...
Nece me... :D |
Ha, ja pijem likere svih vrsta i boja.
Bože, kad se to smiksa.... Svirko |
E dobro pitanje......po neki vinjacic da se razbije nervoza i to je to.
Problem je u tome sto sam nekad' previse nervozan pa dok razbijem nervozu "ode flajka" he,he....salim se....ma sto da ne,ponekad ti bas treba da cugnes po koju a sto se tice pevacica...iskreno jedna mi je zagorcala zivot,cetiri godine "ozbiljne" veze,i sta mislite kako se zavrsilo..... Iskreno posebno ih nesto obozavam......samo na kratko i to je to..... a veza?[preporucujem]L-)NIKAKO.....ma ni u ludilu.....POZDRAV SVIMA:-c |
@svirko
Imam mix za tebe... U shooter chashicu ide 50% absinthe i 50% after shock. Zapalish, i ugasish dlanom tako da ti se chasha zalepi za dlan. Malo ga mucnesh tako, i onda exirash. Zovu se crveni zmajevi. Shta mislish zashto, i shta vidish posle 5-10 komada? :D |
Pijem kako da ne, nema se inspiracije bez pive http://i28.tinypic.com/10ylyl3.jpg
|
|
Ja vjerovali ili ne NE PIJEM ALKOHOLA...Odkad sam po drugi put napravio vozački (prvi put izgubio jer sam bio naroljan ko budala i još 2 godine zabrane),ne smijem da rizikujem...ALi zato sam OVISNIK od REB BUL-a...Na veče znam da stuče minimalno 7-8 limenki i ne znam što me je obsjednulo to piće...Inače kad sam prije roljo "štok-kole" znao sam da sviram ko budala u nadi da to zvuči do jaja---kad sam idući dan gledo snimke koje su kolege snimali,ustanovio sam da jako prljavo i nečisto sviram-stvarno sam nešto muljo ko da se mačke jebu...Tako da sam i zbog toga ostavio alkohol...Ali RED BULL---Vala ne znam ni sam ko da je droga,pa nikad dosta...
|
Ja ne pijem nista od alkohola..Hm,možda zato i nisam neki muzičar......!!!!????
|
Kolega Vaxter,
hvala ma miksu. A jel se poslije toga puže po zidu, ili možda treba ona košulja kojoj se rukavi vežu naprijed?Ako ne, onda mi treba nešto jače. A i ovaj mix gore...hm...k vragu...jezik mi sam počeo oblizivat usnice...bez mojeg znanja...još malo pa ću oblizivat monitor..to neće dobro završit. Mislim da ću odustat od teme dok ne ode pod ključič.Previše je to za mene...hi...hi..hi Pozdrav svima, Svirko |
piti ili ne piti to je pitanje sada...
pa ja nevolim na svirki da konzumiram alkoholna pica,jel nedo boga da bude neka frka,uvek moras biti oprezan..a sta ce gazdi pijan muzikant..i sramota je da te narod gleda pijanog na bini fujiii.muzikant mora biti serijozan...
jel ipak je to tvoje radno mesto.!!!! ili zelite ovako da zavrsite |
Ne pijem dok radim,nista osim obicne vode.Alkohol pijem samo kada radim u 2 lokala sa milacetom ali ni tada ne preterujem jer uvek dodjem svojim kolima pa moram da pazim.A sto se tice pevacica,imam samo 2 u koje mogu da se zakunem,a ostale nisu bitne pomena.:D
|
kad sviram i vozim ne pijem
|
A pa ni meni bas ne ide 100% treznom ... :D
Bude tu svega, u glavnom pelinkovca ... a ni na pivo nisam gadljiv (iskljucivo Jelen)... Desi se i da se pretera, ali se u glavnom trudim da se iskontrolisem i znam kad mi je dovoljno "stimulansa" ... e sad kad ne uspem, bude svasta :D Interesantno je da sam par puta bio TOLIKO UBIVEN od alkohola da se polovine ni ne secam... a basista mi posle kaze da sam tako dobro svirao da to nije istina. Nista fals i tome slicno.... Izvlacio sam samo takve improvizacije ... :D |
Citat:
Ja popijem poneki stok (ponekad i vrata, ali redje), mozda pivce i to je to... To sto sutradan treba da pijem rasol ili jedem kiselu corbu... To je vec drugi par cipela! Gitarista mi dodje na svirku spreman. Uvarenog pogleda u jednu tacku i njemu vise nista ne treba;) Basista kaze da ne voli da pije pivo pre i za vreme svirke jer je kabasto i mora da pravi cesto pauze da ide u 00. Sto se tice kratkoga, nije gadljiv ni pre, ni za vreme, a narocito ne posle svirke! Bubnjar ko bubnjar.... Voli pivo, a voli i vino, a voli i ....:D |
Ja nepijem od kad je nastalo lokanje......hheeeeehhheeee
|
@svirko
Od ovoga svashta zna da se desi... Jako je nepredvidivo... :D Bitno je da potrefish pravu kolichinu i pravi vremenski raspon... :D |
Hm,reko sam da više neću ni gledat ovu temu, al ne mogu odolit,rastu mi zazubice.
@ Vaxter, nije važan vremenski raspon, važna je količina! He,he,he Svirko |
Kod ovog, boga mi, i raspon...
Sve zavisi kako i koliko... Zna da bude jako zajebato! :D |
Hm, morat ću to probat.
Hebiga, bolje bit mrtav pijan nego mrtav trezan! Svirko |
Svirka I Alkohol
pozdrav alkosi-nemoze ipak muzicar bez alkohola jer to je taj adrenalin koji nama daje moc i hrabrost,ali bogami i opasno jednu veliku slabost ako postajemo NOKTURNI alkosi.ja pocinjem piti tek posle ponoci kad mi uspije da odusevim i napijem svoje goste koje zabavljam i naravno nastavim piti do iznemoglosti jer me uvijek ceka za svakim stolom po jedno pice i znate kako je kad moras sa svima popiti po nesto eeee onda je festa,pa slijedi spavanje i mahmurluk po dva dana hehe heh treba to izdrzati prijatelji mojiiii.RUZNO ALI LIJEPO dok traje.
LIJEP POZDRAV. |
ja ne volim bas da se utreskam za vreme svirke ko svinja8-}:@)ali malo vinjaua nije na odmet... ali samo pre svirke:rolleyes:...., dok pevam, tad ili voda ili pivo... P.S. Ovo sa zmajevima zvuci primamljivo@-)
|
Svirka I Alkohol
eee jaraneee zmajevi su uvijek bili AZDAJEEE ,pa se malo pripazi da ti ne dodju jos i BIJELI MISEVIIII heeee hee-salim se mada mislim OZBILJNOO
LIJEP POZDRAV od starog muzikantaa sa velikom izkusnjom. |
Citat:
|
Svirka I Alkohol
U PRAVU SI NECO ,samo imaj na umu da ces jednog dana postati STARIJI KOLEGA,to je samo savjet a ti sam odluci-UZMI ILI OSTAVI- meni fala BOGU poslije 30 godina profesionalnog rada na estradi JOS NISU DOSLI TI BIJELI MISEVI ali nikad nije kasno za njih ,CUVAJ SE JARANE ne samo BIJELIH MISEVA nego i onoga BIJELOGA, OPASNO JE .... moje POZNATIJE KOLEGE po imenu su vec odavno vidjele i BIJELE MISEVE a i ONO CUDNO BIJELO.ATENTIONEEE JARANEEE.
LP. |
Ljudi od Cuge ode grlo!!!! ja se pucam u venu!!!! hahahahahahaaaa
|
Zavisi kakva je svirka u pitanju. Moram imati pored sebe obicne vode po 0,5 L najmanje dvije flase ili Cappy sa 0,05 votke u njemu cisto da mi grlo ne bude suho dok pjevam. U pauzi popijem Fast ili Red bull. E na farjontu kada se spakuju klavijature u kofere i smotaju kablovi,spakuje razglas barem u grubo...onda obicno nestane i slike i tona ;)
|
Evo me,-posle toliko vremena... B-)
E,-samo sam hteo da sacekam odgovore... Heheheh...-Dobri ste... Alkohol pobedjuje... :D Negooo,-sto se tice odgovora,-pobedjuje Pilence... :p Ja nisam samo za alkohol pitao,-procitajte.. Pise i za pevacicu... :) Ona je jedina odgovorila na tu temu... E,-treba naravno popiti,-uvek... Aj' da dodam,-kad zavrsim neku tezgu, -sednem lepo,i najedem se i napijem, -k'o covek,-i to mi je onako,-lep osecaj... Aj' cujemo se ponovo !!! ;) |
Svirka I Alkohol
pitanje za DINU i ostale kolege,glede ALKOHOLA,da li ste ikada uradili kakvu glupost kao ja i moj
bend kada smo smo se spakirali iz hotela BRISTOL U TUZLI i krenuli u BEC na svadbu a na recepciji hotela BRISTOLA ostavili HARMONIKU GUERINRINI PREZIDENT I STIGLI U BEC pa su nam dobri ljudi sa dobrom voljom posudili harmonikU "DELICIJU" da odradimo tu svadbu,bilo je katastrofalno ali se ipak zaradilo hehe he.PAZI NA KABLOVE MIKROFONE I OPREMU,ne pij puno ako moras pakovati opremu |
Uuuu,-brate...
Iskreno,-ne bih voleo da mi se tako nesto desi.. S'toga... Znaci,-treba jos vise piti...:D Salim se... Ma,-treba imati granice,-naravno... |
Citat:
|
svirka i alkohol
vrlo pametno kolega NIDZABGD.
|
ODGOVARAM NA HASLOV TEME, DA BUDEM KRATAK, JEDNO BEZ DRUGOG NE IDE!!!
|
"Bolje biti pijan nego star....................."
|
Da,-da...
Plavi orkestar,a..?! Da sad pisu tu pesmu,-bilo bi...:confused: "Bolje biti drogiran nego pijan"... B-) |
Pozz hajro! Desavalo se takvih stvari milion puta ali da zaboravi instrument to ne. Zaboravi se stalak ..kablo itd. Ja sam protiv alkohola na svirci iz vise razloga sto poslije pijan ne mogu mu da se nosim sa pijanim gostima a i u pijanom stanju ne ide nikako sklapanje opreme. E kada sve zavrsim onda se unistim jos ponesem par piva kuci da imam uz TV :)
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:14 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org