![]() |
svakom da pozelim ovo
svirao sinoc u novoj pazovi zurkicu neku od 8 pa do jedno 3... covece kriminalci,uterivaci dugova,vojni specijalci ,biznismeni ma ludilo...ej,usrali smo se od para ja i pevac. svirali za 180e, a na kraj izasli sa po 700e ... i tako...odoh da radim ljudi,pozzz svima
|
Haj nek je sretno
|
tooo jarane cestitam ,lova je uglavnom kod te vrste ljudi.
|
Samo napred.I ja radim u Pazovi vrlo cestoi to su najbolje tezge.Taj narod ima para.Osmeh na lice,u sesnesterac i para ko blata.
|
Odlicno....
Sta drugo da kazem?!:) |
U jbt.
700 evra ? Brateee,-svaka ti casT... -Pa da,-sto kazete.. Takvi su puni kesha.. Osecam da ti ni ne cuju sta sviras,-samo je vazno da je pesma priblizna pesmi koju je narucio neko od njih... Samo napreD braTe... |
Stari moj pošto si sad u nekoj lovi,možeš i da počastiš ovo veselo društvo na Yu-Midi ~O):D~O)
|
Samo se ti hvali, nemoj da ti dodju pa da vratis duplo!
Salim se, brate, svaka cast! Pozdrav! |
Morison nisi daleko od mogucnost.
Samo reci ne daj boze...kad se otreznu sve se dogodi.;) |
To je sasvim ok. sto si zaradio toliko ali smim tim dugujes po pivce da nam platis........he,he......=))=))=))veliki pozzzzzzzzzzzzzzzzz
|
Pardon Medino,ja cu dupli vinjak a za "picke sok"........salim se drugari....pozzzz:D
|
Joj svakom će naletiti takva svirka bar jednom!!!
Evo ja sam zaradio za jedan dan u svatovima pa eto 600eur a sve sirotinja s tim za je bilo 400 ljudi u svatovima!!! A s tim da sam radio i na suvaka i navecer!!! sve je to ok ali kada ti dođeš među buđovane i kada narudzbe krenu po 100eur e onda znaš da si sutra možeš ići kupiti kompletnu cjelu opremu hahaha!!! Jedan kolega ali FAJLAŠ otisao za dzabe svirati isto nekim budovanima i jebo sebe zaradio 7000eur :-O ja dosao kod njega i kazem mu pa budalo sta mene nisi zvao! a on kaze pa kada znam da ti nebi isao za dzabe uuuuuuuuuu jbm...ti:rolleyes: |
da,da...e,super je bilo tako da "KO STA PIJE???" ...ej,izvalio sam skroz te mudonje...odsviras 3-4 stranca, a onda od zabavnjaka ne sviras sve i svasta ko na obicnoj svirci nego neke zesce kulturice,jednostavno tako napravis gard neki,kupis ih malo i posle vozi sta oces ...
|
brate zavidim ti, boli te uvceB-)
|
Eheheh
Super Brate Samo Tako Napred To Kod Nas Sad Pocinje Jos 15 Dana I Svako Vecer Ubijas Se Od Novca Ali Ima Poso Do 7 Ujutro I Novac Znae Se Gde Ima Ja Radim U Albanske Kafane Svaku Sezoni Letnu I Zimsku E Sad Nekad Ima I Probleme Malo Je Zaebano Ali Mora Da Se Radi Pozdrav Svima |
Dok su bili ovi "Naftashi" kod nas '92-'95 ubijali smo se od para...na vece po 300 maraka po clanu, u orkestu sedam clana, svake veceri, mesecima....
Al jebem ga na sutra dan to ode kao da nije ni bilo...ima jos takvih tezgi, al da ne smaram sad...ima ih i sad! |
Jel pjevac i ti svirate pjevate za 180 eura skupa ili svakom po toliko.
Pa ja bi vas zvao svaki dan da mi pjevate ako je toliko. Ovde kod mene i fajlasi traze 500 eura. I hajd sto ne zna svirat pa pusta fajlove i pjevanje nije bolje. |
Citat:
|
comi brate ,ja nisam video odakle si ti to i gde se to svira za 500e,ali da te podsetim da smo mi u 21 veku,u srbiji,tacnije beogradu...ovde bre ljudi sviraju i za 20e...a reci cu ti da ima i brdo kafanica gde BENDovi sviraju za dzabe ,samo za baksis,tako da mislim da je ova lova koju sam ja uzeo skroz pristojna...ne kažem da mi je prvi put ovo,bilo je i jace,ali ovo je skroz ok. mislim da ce se ostali sloziti samnom,a na kraj krajeva,vidi komentare...da nisi ti mislio 50e pa si dodao jos jednu nulu????
|
Ovo je super, ako si pokupio tu lovu u današnja vremena.
No sječam se zlatnih vremena, početkom 90-tih. S jedne svadbe (400 ljudi) smo otišli kući sa 12.000 CHF i 2.000 DM (startna cijena). Samo smo ujutro dok smo svirali kumovima na uho pokupili 10.000 CHF. To bi danas bilo oko 8.500 € za jednu noć (sveukupno). Podjeli to na 5 članova benda pa si izračunaj koliko je svaki tu noć zaradio. Ali nismo stali od 3 ujutro do pola sedam. Samo šišaj. E da su mi u današnja vremena samo 3-4 takve svadbe godišnje. Bilo bi mi samo to dosta. |
Brate Ja sam slobodan za saradnju.......=))
Slobodno me zovi za tezge.........nema problema.....=)) |
ha,ha,ha ...pa milance tebi vec dugujem pijenje...mogu li da ti se oduzim tako sto cu te zvati na tezgicu??:lol: al to kad nas COMI zove da mu sviramo..=))=))
|
Eh sad ispade folishka a ja ozbiljan. Ja sam u Holandiji a tip na kojeg sam mislio isto ovde 'svira'. Mislim da je imao i neku pjevacicu i on. Midi pice, njih dvoje pjevaju cijena za noc 500 eura i to je sigurno bilo prije 2-3 god...mozda je sad cak i naucio nesto pa digao cijenu. S tim da po sto svira po raznim salama, on iznajmi/donese valjda svoje ozvucenje al detalje ne znam bas tacno.
|
Svaka cast,prijao bi ma bas takav baksis,jer ja sam ipak skroman decko :))))
|
Pa sto se cudimo?
Pogledajte BG, neka realna cena za bend 500e, u klubu, splavu, nekom vidjenijem mestu... A za komletan bend i 1000e, za noc...isto tako klub, splav... A pivo na tim mestima i 500 dindzi, pa sad vi vidite! |
Citat:
|
Pu, jebemti.... a nas petorica radimo za ukupno 100e na vece i jos se radujemo kako smo se dobro prodali.... :mad:
|
Auuu...
Zoki,-ima li barem baksisa ?:-O
Dokle je doslo vreme... -Strasno... |
Baksis postao misaona imenica.... nema, jbga. Veoma, veoma retko se zalomi neko sa "raspolozenim novcanikom" ...
|
Joj,-brate...
Sad bih ti rekao nesto,al'... Ma,-valjda ce biti bolje... B-) |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org