YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Dejan Marković... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4797)

Alix 01.06.2008 19:07

Dejan Marković...

Evo sa velikim ponosom i radošću vam predstavljam svoga pjevača DEJANA MARKOVIĆA-buduću zvjezdu i multitalenat koji će zasigurno daleko da dogura,a nadam i ja s njim...Naime,izašo je njegov CD s nazivom SVE LJUBAVI VELIKE...Dejan je već nastupo na Tv Dugi,Pinku,BN-u i drugim tv stanicama kao i emisijama...Material je izašo za RENOME uz majstorsko napravljenu muziku gospodina Razvigora-Rašketa Spasojevića...Inače je već krajem godine dobio ponudu za Australiju (1 pjesma je napisana za Krajinu i Australiju) i nadam se da i ja idem s njim dole...Dakle uskoro če se pojaviti pirati na internetu pa skinite i preslušajte,pa prokomentarišite...Pozdrav!

harisfaz 01.06.2008 21:00

zelim vam sve najbolje, i tebi i njemu!!! samo naprijed

Ahmoxl 01.06.2008 21:04

Takoder

jager 01.06.2008 23:41

Samo gurajte! I da zaradite puno para :D
Sve najbolje....

ROBOT 02.06.2008 23:44

i ja vam zelim sve naj bolje !!

mykeli 03.06.2008 01:17

E kad napravite 1000000$, onda skidam kapu^:)^...
Salim se...zelim vam svu srecu ovog sveta, u ovom poslu!!!

spale 05.06.2008 19:21

I moja malenkost se pridružuje lepim čestitkama.Ko radi neka mu se i isplati..Sretno momci !!!

MilaN B.N.S 06.06.2008 23:42

Hm...
Pa to ime mi je jako poznato...
-Nista,'ajde samo napreD...

dekipa 07.06.2008 00:50

Samo napred Alix i sve najbolje.Da nije mozda on skoro pevao na BN televiziji u emisiji "Zapjevaj uzivo"?Ako je taj na koga ja mislim onda je decko stvarno OK!!!Pozdrav!

hajro 07.06.2008 01:11

svaka cast Alix i tebi i Dejanu,pozurite i pravo u Sidnej ali ne zaboravite nam donijeti bar po jednog kengura,ja imam svoj mali ranc pa bi mi dobro dosli i kenguri pored kerova i macaka.
puno srece jarani moji.

Alix 07.06.2008 02:05

Da nije mozda on skoro pevao na BN televiziji u emisiji "Zapjevaj uzivo"?

UPRAVO TAJ!!!!
Inače da se previše ne hvalimo,ali momak je fenomen u svetu muzike...Najviše ga vole krajišnici i šumadinci pošto ima jaki repertuar s tog područja...Nadam se da ćemo naći neku "pravu" ponudu i kafanu za stalni rad jer evo noćas kad smo svirali došlo do gužve i izgubuli smo tezgu zbog nekih kretena što se foliraju da su mafija...Šteta da izgubismo ovako dobru tezgu...

Svima hvala na čestitkama i takođe da vam je sve najbolje,Pozdrav iz Slovenije!

jager 07.06.2008 20:58

:(
jebiga .... na zalost desava se i to .... kretena koliko hoces. Vrsta koja vrlo tesko izumire :(
Mnogo srece u nalazenju nove, BOLJE tezge :D

GALA 31.10.2008 21:46

Evo slucajno lutam po youtube i naletim,Alix buraz ne bi se ni pohvalio da poso ide svira se na sve strane a svom bratu nebi ni snimak poslo.....evo mog brata Alixa na sceni..poslusajte kako sintovi rokaju.......pozdrav buraz
http://www.youtube.com/watch?v=eu-FH...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=D1LQq...eature=related

Alix 31.10.2008 22:00

Daj jarane ovo staro ko zemlja a ni nije neki kvalitet sa kojim bi se ponosio...
A i da ti kažem sramota me i ovih pjevačaa i moje "prljave" svirke kad sam naroljan...
Al nema veze,kad si već stavio nek se vidi javna sramota...
Inače imate na YouTube NOVE spotove moga vjernog druga i pjevača Dejana Markovića koji je zvjezda na usponu...Nadam se da ćemo Decembra odputovati za Australiju jel je dole pala ponuda,pa sad je sve na njegovom menedžeru dali će to da realizuje...Pozdrav!

GALA 31.10.2008 22:09

daj buraz sta pricas,kakva sramota..sta je tu lose...meni zvuci sasvim ok,pazi to je vjerovatno nekim mobitelom slikano ili nekom starom kamerom nemoze se ni ocekivati neki realni zvuk...

CRNI GALEB 31.10.2008 22:21

Sretno i sve naj.............................

Sejox 31.10.2008 23:55

Vrlo rijetko komentarisem necije video zapise.Svako svira kako misli da najbolje zna i umije.
Imam i odredjene privatne razloge da ne komentarisem,ali ovo je
postavljeno javno i svako ima pravo pregledati i preslusati.
Mozda i ne bih nista rekao,nego malo sam uporedjivao lik doticnog pjevaca
sa snimka("Casa ljubavi") sa slikom koja je postavljena na temi u
Svastari-http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=6316&page=2
a koju je objavio drugar Svirko u svom postu.Ja koliko me oci sluze,vidim da se
radi o istoj osobi-dakle pjevac Dejan.Takodje vidim da je on u ovoj temi predstavljen kao veliki talenat.
Tako da mi sada nije nista jasno,a mozda i ne treba.Mozda covjek nije imao svoj dan.
Generalno-snimak nije za youtube a zasto je postavljen....:(:( Mada iskreno,na youtube se moze naci svasta-nema pravila.
Bez obzira o kome se radi,ja cu uvijek biti dobronamjeran,i pozeljeti srecu u radu.

romario 01.11.2008 00:15

Sudeći po ovoj snimci i nije neki pretjerani talenat.Bar ne onako kako je izgledalo dok nisam čuo snimak...

Nije loš ,pjeva solidno.

Želim Vam puno uspjeha u radu ...

vlaxxy 01.11.2008 01:13

Svirka je do bola!!!

Samo napred!!!

Vule 01.11.2008 01:20

Citat:

Originalno postovano od sejoroland (Post 55744)
Vrlo rijetko komentarisem necije video zapise.Svako svira kako misli da najbolje zna i umije.
Imam i odredjene privatne razloge da ne komentarisem,ali ovo je
postavljeno javno i svako ima pravo pregledati i preslusati.
Mozda i ne bih nista rekao,nego malo sam uporedjivao lik doticnog pjevaca
sa snimka("Casa ljubavi") sa slikom koja je postavljena na temi u
Svastari-http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=6316&page=2
a koju je objavio drugar Svirko u svom postu.Ja koliko me oci sluze,vidim da se
radi o istoj osobi-dakle pjevac Dejan.Takodje vidim da je on u ovoj temi predstavljen kao veliki talenat.
Tako da mi sada nije nista jasno,a mozda i ne treba.Mozda covjek nije imao svoj dan.
Generalno-snimak nije za youtube a zasto je postavljen....:(:( Mada iskreno,na youtube se moze naci svasta-nema pravila.
Bez obzira o kome se radi,ja cu uvijek biti dobronamjeran,i pozeljeti srecu u radu.

Sejo Legendo...Oko Sokolovo imas...:D

ERKOOO 01.11.2008 04:00

Sve najbolje,da vas sreca prati i da zaradite puno para . . . al ako bude pjevo ko na ovom snimku nece biti bas puno para.Al opet kazem, sve naj najbolje.

Alix 01.11.2008 10:08

###Ja koliko me oci sluze,vidim da se radi o istoj osobi-dakle pjevac Dejan.###
Slabo te oko služi...To je ADMIR-zba ga pola Ljubljane,koji je to veče uzeo mikrofon od BUCE i odpjevo par pjesama dok smo bili naliveni...Dejan Marković je pjevo samo 2 vikenda u Premingeru-to zna svako ko je pratio rad kafane i to prije nego smo je napstili mjeseca JUNA..Snimak je sniman 2007 u Decembru,taman sedmicu-dvije prije nove godine...I Sejo ako nemaš pametnijeg posla nego kritikovati-stavi svoj snimak gore da se čuje...I sam sam reko da nikad javno nisam htjeo da ga stavljam na sajt jel ne vrijedi ničije kritike i komentara jel i sam mislim da je užasan...Al et pošto smo iz teme Dejana Markovića napravili u cirkus,tema ide u LOCK...Molim da se ne odključava,hvala!

Trenutno vrijeme na Forumu 00:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org