![]() |
kako da gi izbrisam fabrickite ritami
Dali nekoj mozi da mi kazi kako se brisat fabrickite ritami za da stavam moi ritami vrz niv . pozdrav
|
Prijatelju, a za koju klavijaturu??
Svirko |
Za Korga znam da moze...
Ako imas neku drugu,-nisam siguran... Ja imam KorgPa50,-i samo preko njih nalepis... Moze,-ako je to,-napisacu ti sta da uradis... |
Mislim da se zove factory protect, to stavis na off i mozes stavljati svoje ritmove, samo sto neki majstori kazu da to bas nije preporucljivo
pozdrav |
Moze i na novoj E seriji Rolanda,ako si na Roland mislio!
|
ritmovi
Interesuje me zbog cega nije preporucljivo lepiti ritmove na fabricke?Sta kazu ti majstori?
|
Da,-tako se zove...
-Ma Nedim je pricao bas dosta o tome... Ima toga na forumu... I mene zanima,-zasto nije preporucljivo ? -Ne kapiram... Sve je to vec prouceno... Da nije preporucljivo,-ne bi ni stavljali tu opciju... Ali,-dobro,-mozda ima nesto sto ne znam.. |
Ne znam i meni je nelogicno kad vec postoji opcija u sintu za to.... ne sjecam se zbog cega nije dobro to raditi ali me je opomenuo. A i 48 ritmova sa po 4 varijacije je sasvim dosta, s tim da mozes i jedan set direkt sa FD, ne znam zbog cega bi vam trebalo vise
pozdrav |
DuX,-nemoj se sad udaljavati od teme,-i uciti mene..
Pa ja sam radio sa 8 ritmova, -tj. 10,'ajde uzimao sam i fabricke,-onaj metal i baladu,-kad sam imao Roland E-96... Al' sad to nije vazno,-nije to to... Ko je ljubitelj,-i mozda neko radi na fajlove, -jako dosta mesta mu je potrebno,-zato se poteze to pitanje... Dobro,'ajde pozZz... |
[quote=MilaN B.N.S;40324]DuX,-nemoj se sad udaljavati od teme,-i uciti mene..
sta ti to sad znaci nemoj uciti mene... ti si faca, ha ;) ;) Pa rekao sam svoje misljenje a tvoje je hoces li ga prihvatiti ili ne. A sto se tice ovoga sto sam rekao da nije preporucljivo, rekao sam ono sto mi je rekao i majstor. A taj covjek je valjda jedan od najboljih sto se tice klavijatura i nalazi se u novom sadu. Ako hoces nađi me na msnu pa ti dat njegov broj, zovi njega i pitaj zasto nije dobro to raditi. pozdrav |
za korga pa serije su dosta 3 banke za posao a ako ti to nije dosta za to ti je HD:)
|
DuX,-brate...
PazZzi malo sta pises,-jer... Pogledaj i citaj prvo sta sam pises da bi znao da odgovoris... Necemo se svadjati ne daj boze,-ili slicno... Zbog gluposti da nas banuju,itd... Ali,-samo procitaj tvoje postove u ovoj temi,-i bice ti jasno... Ne treba meni broj,-ni nista... Vec samo kad kazes nesto,-obrazlozis svoj odgovor,-cisto iz postovanja... OK drugar,-PozZz... |
za korg pa 50
za korg pa 50
|
Cekaj prijatelju ne razumijem oko cega nas dvojica polemisemo.... znam sta pisem a ti izvuci iz mog posta moju tvrdnju koju trebam da argumentiram ili obrazlozim;) Lijepo sam rekao da me je majstor, kad mi je sint dolazio sa popravka, opomenuo da to ne radim a ne sjecam se zbog cega.... I ajd care da zavrsimo s ovim, covjek zna sad da moze i kako, a zbog cega nije dobro dat cu vam broj pa pitajte majstora neka vam on objasni.
Moja isprika moderatorima zbog ovoga.... pozdrav |
Vazi,-u redu je...
-Pozdrav i tebi drugar... Zdr. |
mozda je tako ali ja sam od kako sviram korgove aranzere brisao fabricke ritmove i na i30 i na i35 svojim drugarima kad se pojavio, na pa 80 skoro da i nisam imao nijedan fabricki sve je bilo izmeshano, i fala Bogu nijedna se nije sjebala.... sad isto to radim na pa1x, nadam se da nece :rotflol:=)) e sad sigurno da ima neshto sto moze da sjebe, al to je ko da si rekao .... ko upraznjava seks moze da se zarazi .... hehehehe......pozZ.
|
Nema potrebe za frke, na KORGove aranzere skoro na sve se moze maknuti fabricne
ritmove a i na I30. Nema nikakvih problema niti steti nesto sintu, zato je to tamo. Radi slobodno to, nece nista uciniti sintu. |
znam na i30 je samo malkice drugacije nije ko na pa seriji, morao sam preko PLOAD diskete da nalepim....
|
Na I30 menjaju se blokovi, prvo napunis C i D i onda okrenes blok, stavis da C i D
budu fabricni a onda napunis ostalo u A i B. |
za i30 je ova procedura.... napravish set sa ritmovima koji zelis i morash da ga snimnish na praznoj disketi pod nazivom I30PLOAD.SET kad to uradish onda ubacish disk u klavijaturu i iskljucish je. Prilikom paljenja klavijature disketa mora da bude unutra i morash da drzish kombinaciju dva tastera. Esad ja ne mogu da se setim koji su mislim da je GLOBAL jedan al neznam drugi koji je? Zna li neko???
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org