YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   kako da gi izbrisam fabrickite ritami (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4898)

blagojce18 10.06.2008 08:14

kako da gi izbrisam fabrickite ritami

Dali nekoj mozi da mi kazi kako se brisat fabrickite ritami za da stavam moi ritami vrz niv . pozdrav

svirko 10.06.2008 08:21

Prijatelju, a za koju klavijaturu??

Svirko

MilaN B.N.S 10.06.2008 09:35

Za Korga znam da moze...
Ako imas neku drugu,-nisam siguran...
Ja imam KorgPa50,-i samo preko njih nalepis...
Moze,-ako je to,-napisacu ti sta da uradis...

dux 10.06.2008 11:16

Mislim da se zove factory protect, to stavis na off i mozes stavljati svoje ritmove, samo sto neki majstori kazu da to bas nije preporucljivo

pozdrav

neconix 10.06.2008 11:32

Moze i na novoj E seriji Rolanda,ako si na Roland mislio!

zsimonovic 10.06.2008 15:15

ritmovi

Interesuje me zbog cega nije preporucljivo lepiti ritmove na fabricke?Sta kazu ti majstori?

MilaN B.N.S 10.06.2008 17:51

Da,-tako se zove...
-Ma Nedim je pricao bas dosta o tome...
Ima toga na forumu...
I mene zanima,-zasto nije preporucljivo ?
-Ne kapiram...
Sve je to vec prouceno...
Da nije preporucljivo,-ne bi ni stavljali tu opciju...
Ali,-dobro,-mozda ima nesto sto ne znam..

dux 10.06.2008 19:01

Ne znam i meni je nelogicno kad vec postoji opcija u sintu za to.... ne sjecam se zbog cega nije dobro to raditi ali me je opomenuo. A i 48 ritmova sa po 4 varijacije je sasvim dosta, s tim da mozes i jedan set direkt sa FD, ne znam zbog cega bi vam trebalo vise

pozdrav

MilaN B.N.S 10.06.2008 19:58

DuX,-nemoj se sad udaljavati od teme,-i uciti mene..
Pa ja sam radio sa 8 ritmova,
-tj. 10,'ajde uzimao sam i fabricke,-onaj metal
i baladu,-kad sam imao Roland E-96...
Al' sad to nije vazno,-nije to to...
Ko je ljubitelj,-i mozda neko radi na fajlove,
-jako dosta mesta mu je potrebno,-zato
se poteze to pitanje...
Dobro,'ajde pozZz...

dux 10.06.2008 20:35

[quote=MilaN B.N.S;40324]DuX,-nemoj se sad udaljavati od teme,-i uciti mene..

sta ti to sad znaci nemoj uciti mene... ti si faca, ha ;) ;) Pa rekao sam svoje misljenje a tvoje je hoces li ga prihvatiti ili ne. A sto se tice ovoga sto sam rekao da nije preporucljivo, rekao sam ono sto mi je rekao i majstor. A taj covjek je valjda jedan od najboljih sto se tice klavijatura i nalazi se u novom sadu. Ako hoces nađi me na msnu pa ti dat njegov broj, zovi njega i pitaj zasto nije dobro to raditi.

pozdrav

milan_lekic 10.06.2008 20:43

za korga pa serije su dosta 3 banke za posao a ako ti to nije dosta za to ti je HD:)

MilaN B.N.S 10.06.2008 23:11

DuX,-brate...
PazZzi malo sta pises,-jer...
Pogledaj i citaj prvo sta sam pises da bi znao da odgovoris...
Necemo se svadjati ne daj boze,-ili slicno...
Zbog gluposti da nas banuju,itd...
Ali,-samo procitaj tvoje postove u ovoj temi,-i bice ti jasno...
Ne treba meni broj,-ni nista...
Vec samo kad kazes nesto,-obrazlozis svoj odgovor,-cisto iz postovanja...
OK drugar,-PozZz...

blagojce18 11.06.2008 01:32

za korg pa 50

za korg pa 50

dux 11.06.2008 10:18

Cekaj prijatelju ne razumijem oko cega nas dvojica polemisemo.... znam sta pisem a ti izvuci iz mog posta moju tvrdnju koju trebam da argumentiram ili obrazlozim;) Lijepo sam rekao da me je majstor, kad mi je sint dolazio sa popravka, opomenuo da to ne radim a ne sjecam se zbog cega.... I ajd care da zavrsimo s ovim, covjek zna sad da moze i kako, a zbog cega nije dobro dat cu vam broj pa pitajte majstora neka vam on objasni.
Moja isprika moderatorima zbog ovoga....

pozdrav

MilaN B.N.S 11.06.2008 10:19

Vazi,-u redu je...
-Pozdrav i tebi drugar...
Zdr.

x3meSRB 15.06.2008 12:18

mozda je tako ali ja sam od kako sviram korgove aranzere brisao fabricke ritmove i na i30 i na i35 svojim drugarima kad se pojavio, na pa 80 skoro da i nisam imao nijedan fabricki sve je bilo izmeshano, i fala Bogu nijedna se nije sjebala.... sad isto to radim na pa1x, nadam se da nece :rotflol:=)) e sad sigurno da ima neshto sto moze da sjebe, al to je ko da si rekao .... ko upraznjava seks moze da se zarazi .... hehehehe......pozZ.

BasariStudios 15.06.2008 12:28

Nema potrebe za frke, na KORGove aranzere skoro na sve se moze maknuti fabricne
ritmove a i na I30. Nema nikakvih problema niti steti nesto sintu, zato je to tamo.
Radi slobodno to, nece nista uciniti sintu.

x3meSRB 15.06.2008 12:55

znam na i30 je samo malkice drugacije nije ko na pa seriji, morao sam preko PLOAD diskete da nalepim....

BasariStudios 15.06.2008 17:51

Na I30 menjaju se blokovi, prvo napunis C i D i onda okrenes blok, stavis da C i D
budu fabricni a onda napunis ostalo u A i B.

x3meSRB 17.06.2008 10:32

za i30 je ova procedura.... napravish set sa ritmovima koji zelis i morash da ga snimnish na praznoj disketi pod nazivom I30PLOAD.SET kad to uradish onda ubacish disk u klavijaturu i iskljucish je. Prilikom paljenja klavijature disketa mora da bude unutra i morash da drzish kombinaciju dva tastera. Esad ja ne mogu da se setim koji su mislim da je GLOBAL jedan al neznam drugi koji je? Zna li neko???

Trenutno vrijeme na Forumu 14:53

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org