YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Zezanje pa 800 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5038)

nele1 25.06.2008 15:14

Zezanje pa 800

Evo malo nesto sa mog pa 800 onako kratko na brzinu
pozdrav

http://www.speedyshare.com/648514637.html

coke357 25.06.2008 15:50

Nele svirka ti je do jaja a sto se tice kako sve to izlazi mislm iskreno tanko jedino taj bas je dobar a kontre i bubanj ne znam cujes i sam i ne razumem te zasto ubedjujes sebe da je to prava masina za tebe kako ti ono kazes KRAJ CARE, ipak si ti klasa sto se tice svirke i poznavanje muzike i mislim da bi sve ovo mnogo bolje doslo do izrazaja kad bi navatao neku ozbiljniju masinu .CARE heheh veliki pozz za tebe

mykeli 25.06.2008 16:33

Goki Carko, prepoznatljivo nema sta...:)

dalabu 25.06.2008 16:49

NELE care hajd napravi nam par dvojkica primjere hihihihi. Ovo je dobro,radio si nesto vidi se heheehhe

hajro 25.06.2008 17:07

ma dobro brate nema sta,kao da imas ciganske duse u sebi hehe.

ognjen-ogy 25.06.2008 18:49

Pa drug nek je sa srećom pa 800, nisam ni znao da si uzeo mašinu .... SVE NAJBOLJE želim .... pozzz ;)

marco 25.06.2008 18:49

Nele, ajde budi veceras na MSN, da ti posaljem nesto. Pozdrav.

No.1 25.06.2008 21:23

Super meni se svidja

kuki 25.06.2008 22:16

Ritam masina je jako tanka,ne svidja mi se(jedino BAS nije los).
Sto se tice boja za solo nije lose;)

nele1 26.06.2008 01:14

hehehe

eto sta da kazem sem da je imam oko 2 nedelje ima tu jos dase radi normalno
ipak treba jedno dobrih 2 meseca dase napravi set do koske
ali bice uz boziju pomoc

eto toliko pozdrav za sve kolege

Lepi Cane 26.06.2008 14:29

iskreno svidja mi se bas gitara i solo svirka cuje se da si dobar muzicar, ali mi se pa800 nikako ne svidja jer moze on mnogo mnogo bolje od ovoga, mislim da je dobro sto se tema zove zezanje tako da opusteno

jeftabgd 26.06.2008 16:14

Veoma dobro,svirka profi,odlicna a ako si ti onaj Nele koga ja znam sa Beogradskih splavova,sa pok.Teskim i Mekenzijem onda je to sasvim normalno.

nele1 27.06.2008 10:04

Citat:

Originalno postovano od jeftabgd (Post 41964)
Veoma dobro,svirka profi,odlicna a ako si ti onaj Nele koga ja znam sa Beogradskih splavova,sa pok.Teskim i Mekenzijem onda je to sasvim normalno.

Jesam prijatelju ja sam taj daj javi se na privatnu bas bi voleo da se cujemo

Pozdrav

jeftabgd 29.06.2008 00:25

Zdravo,majstore,ja sam Jefta iz Kumaodraza,68'god.sam pa se setih da sam te par puta slusao u to vreme na Anamariji valjda.Ja sam u to vreme radio samo satore i tek ponekad splavove.Sto se tice ekipe iz Zeleznika a cini mi se da si tamo ziveo,radim cesto sa Zokijem Markovicem,Nesom Bugarinom.Goran bradica je posle one tragedije sa sestricem poceo opet da svira ali je opet prestao pre nekih godinu dana.Radi neke pacijente,ima neki studio u kuci.

nele1 29.06.2008 10:27

Pa brate ti ih sve znas

lepo da poznajes sve iz mog kraja svaka ti dala hehehehehe
daj uzmi od mene msn adresu pa dase cujemo a i vidimo uskoro
aj brate ziveo
pozdrav

MilaN B.N.S 02.07.2008 01:45

Pa,-OK je..
-Svidja mi se..
Zdr.

No.1 02.07.2008 04:46

Dobro bre Nele, ziv si ?

nele1 05.07.2008 05:10

Ehe care

Citat:

Originalno postovano od No.1 (Post 42564)
Dobro bre Nele, ziv si ?

Evo malo se radi pa me nema tako cesto
ajde pozdrav cujemo se
cao

tesla 19.07.2008 23:46

eeeeeeee vidi se ko je car...... moze da prica sta god ko hoce to je svirka i kraj nema dalje

coke357 21.07.2008 00:53

Nele ti nisi samo car ti si madjionicar... cas si Nele cas Tesla naoruzao si se opasno kako ti ono kazes nema dalje carko to je to pozzzz

meko 21.07.2008 01:03

Ko "umije"njemu "dvije" ha ha ha u ovom slucaju dva .Carko stvarno si opasan.Evo imas jedan pozdrav iz Minhena.

Marco7 21.07.2008 01:13

...

Nele ti znas sta ja mislim o tvom sviranju tako da sve sto bi rekao bilo bi suvisno ;) Pozdrav buraz ;)

tesla 22.07.2008 14:59

Citat:

Originalno postovano od coke357 (Post 44431)
Nele ti nisi samo car ti si madjionicar... cas si Nele cas Tesla naoruzao si se opasno kako ti ono kazes nema dalje carko to je to pozzzz

care malo si pobrkao loncice ja sam Tesla Nebojsa iz BG ako hoces i adresu da ti dam a Nele je Goran Nelkovski iz Berlina (t.j. iz Zeleznika) tako da sto bi rekao nas narod NE TRCI PRED RUDU............ ajde da shvatim ovo kao slucajnu gresku
pozzzzz

No.1 22.07.2008 15:09

ha ha ha...Tesla je sasvim drugi lik...ja ga poznajem.Bez brige.

tesla 22.07.2008 15:14

svasta ima jos da se cuje ovde care evo ti znas i mene i neleta kao i Marco7 i djoleBN i miki i daisa i mnogi drugi da sad ne nabrajam sve redom ima ih bar 100........
pozzzzzzzz

nele1 26.08.2008 14:55

evo

evo samo da pozdravim sve drugare i dase izvinem posto nisam odgovarao na postove
bio sam malo na odmoru
ajde sve najbolje
pozdravod Neleta

dugmic 27.08.2008 06:55

pa 800 je strava od masine , ko kaze da ne valja grdno se zeza , presaosam sa ketrona na pa 800 , nema sanse ketron da mu pridje zaboravite ketrone, korg broj 1 za balkan . lak je za nosenje zajeboje on vek.

zsimonovic 27.08.2008 10:17

Sinoc sam prvi put imao susret sa pa800 i mogu vam reci da pa 80 ne moze da mu pridje ni u jednom pogledu.Bolja je plastika od koje je izradjena,kvalitetnije uradjena dirka,tasteri su bolji,nisu gumeni ljigavi kao na pa80,bolji ekran,pa stavljene diodice da sijaju tako da se zna sta je ukljuceno.Sto se tice boja i to je daleko bolje,bubanj radi zekstra,pa semplovi,bolji portamento a i lepsa je uzivo nego na slikama.Svidja mi se tako da ozbiljno razmisljam da je kupim.

cane 27.08.2008 10:21

Citat:

Originalno postovano od zsimonovic (Post 47910)
Sinoc sam prvi put imao susret sa pa800 i mogu vam reci da pa 80 ne moze da mu pridje u u kojem pogledu.Bolja je plastika od koje je izradjena,kvalitetnije uradjena dirka,tasteri su bolji,nisu gumeni ljigavi kao na pa80,bolji ekran,pa stavljene diodice da sijaju tako da se zna sta je ukljuceno.Sto se tice boja i to je daleko bolje,bubanj radi zekstra,bolji portamento a i lepsa je uzivo nego na slikama.Svidja mi se tako da razmisljam da je kupim.

neces se pokajat

tesla 27.08.2008 16:11

ja evo sviram vec skoro godinu dana na njemu i iskreno nije mi jasno zasto se pojedini zale na njega. Dali sam samo imao srecu ili sta vec ali evo nikakvih problema nemam sa klavijaturom. Kada sam je kupovao razmisljao sam samo zbog tastature ali nisam se pokajao. Dirka je brza i sasvim solidna, jedina zamerka je sto je duboka (ako to moze biti zamerka jer je to na svim klav. tako) medjutim i to sam resio tako sto sam je spustio i sada je k'o harmonika za svirku prava milina sto moze da potvrdi i nele jer smo to zajedno odradili...........
Tako da ko god uzme tu klavijaturu i malo zagreje stolicu da je sredi nece se sigurno pokajati jer klavijatura nudi mnogo vise od onoga sto je bilo kome od nas zaista potrebno ja evo posle godinu dana otkrivam neke nove stvari i mogucnosti klavijature...........

nele1 28.08.2008 20:44

samo da kazem

Citat:

Originalno postovano od tesla (Post 47958)
ja evo sviram vec skoro godinu dana na njemu i iskreno nije mi jasno zasto se pojedini zale na njega. Dali sam samo imao srecu ili sta vec ali evo nikakvih problema nemam sa klavijaturom. Kada sam je kupovao razmisljao sam samo zbog tastature ali nisam se pokajao. Dirka je brza i sasvim solidna, jedina zamerka je sto je duboka (ako to moze biti zamerka jer je to na svim klav. tako) medjutim i to sam resio tako sto sam je spustio i sada je k'o harmonika za svirku prava milina sto moze da potvrdi i nele jer smo to zajedno odradili...........
Tako da ko god uzme tu klavijaturu i malo zagreje stolicu da je sredi nece se sigurno pokajati jer klavijatura nudi mnogo vise od onoga sto je bilo kome od nas zaista potrebno ja evo posle godinu dana otkrivam neke nove stvari i mogucnosti klavijature...........

samo da kazem da smo je napravili dase smrznes gotovo da nema razlike sa harmonikom
stavili smo filc i sad mozes da bijes ko na harmonici
a drugo sta da kazem stavio sam 32 mb semplove (i 32 imam slobodno jos) i samo njih koristim nista od fabrickih boja
jednostavno pa 800 radi ko svajcarac
eto toje to pozdrav Tesli i drugim kolegama kad stignem snimicu nesto ljudski
pozdrav

Trenutno vrijeme na Forumu 01:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org