YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Tattoo (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5107)

NeXsO88 02.07.2008 09:20

Tattoo

E kolege ja resi neki dan da odem i tetoviram se,i sta drune nego klavijature hehe,pa aj malo da pricamo o tome sta vi mislite da li je to ok ili glupost?:D

NeXsO88 02.07.2008 09:24

1 Privitaka
Evo ovako nekako izgleda ta tetovaza!!!;)

Pilence81 02.07.2008 09:35

Nemoj da ti se smeju ljudi sa tim seljacizmom od tetovirane klavijature majke ti:lol: Meni je to totalni promasaj.Imam jednu tetovazu ali nije mikrofon istetoviran=))

NeXsO88 02.07.2008 09:39

Citat:

Originalno postovano od Pilence81 (Post 42582)
Nemoj da ti se smeju ljudi sa tim seljacizmom od tetovirane klavijature majke ti:lol: Meni je to totalni promasaj.Imam jednu tetovazu ali nije mikrofon istetoviran=))

Pa ok je svako ima svoje misljenje,za mene je klavijatura sve i nikad se necu pokajati sto sam je istetovirao,a ne znam zasto mislis da je to seljacanje,posto ova tetovaza ima svoje znacenje da tako kazem,po meni je seljacenje kad neko istetovira tribale ili ti neke zmajeve,znaci to likovi rade cisto da bi imali tetovazu!:D;)

Pilence81 02.07.2008 09:42

Pa tako kazi "Hoces da budes prepoznatljiv kao muzicar":lol:
Izvini,ali morala sam da se ismejem,mislim sta reci:D

NeXsO88 02.07.2008 09:46

Citat:

Originalno postovano od Pilence81 (Post 42585)
Pa tako kazi "Hoces da budes prepoznatljiv kao muzicar":lol:
Izvini,ali morala sam da se ismejem,mislim sta reci:D

Tako nekako,hehe,ma jok bre ne vidi se tetovaza dok ne skinem majicu nisam se tetovirao da drugi gledaju nego za sebe!;)

LatOpt 02.07.2008 10:49

Ako si vec navalio onda barem nek ti uradi plavim ili crnim tusem, a nikako crvenim, jer ove mozes skinuti kad ti "tattoo" dojadi, a crveni nemoze.

Po meni Tattoo je cita glupost, i odraz dosade.

Srecno.

marco 02.07.2008 11:50

Po meni je bas i mogla bez ovog cveta (ako sam dobro video da je to cvet preko dirki) Nekako mi se ne uklapa.

Ja sam resio da istetoviram mali top, i napisem JNA '75 heheheheheehehehehe

Alix 02.07.2008 11:55

Ja sam imo oduvjek želji na lijevoj "sisi" da tetoviram legendarni znak Južnog Vetra ali nisam naletio na PRAVOG tetovaroša pošto ih najviše tetovira one narkomane,rokere i hašišare pa ne želim da dobijem kakvu bolest da me prebadaju s onim iglama...Ne daj Bože da dobijem kakav hepatitis,sve bi ih pobio,zato pazite momci ko vas "obrađuje"

blatusan 02.07.2008 11:58

Kako te nije stid.....ja imam tetovazu na glavi od legendarne sekte la merhamet! A ovaj JuVe tetovira!!!!!!!!!!!!!! Izbacit cu te iz delegata :D malo sale hehehe. Ja sam uvijek zelio na vratu da istetoviram neki tribal sto imam u planu samo kad neznam jos!
Pozdrav,AleN!

al bundy 02.07.2008 12:47

...druze,samo se ti tetoviraj po volji,pravis je za sebe a ne zadrugog....
imam i ja dvije,pa me uvijek pitaju na plazi sta znaci to??
kao sta ce ti to,to nema niko...ko to tetovira itd....
znaci trebo sam nesto da tetoviram sto svako ima i da budemo svi isti....
samo ti to opleti ako si sam sebi izabro crtez.

ALIXE kazes da nemozes nac solidnog covjeka za tetoviranje??
dodji kod mene.ja to sivacom masinom napravim sad pa sad=))
i nesikiraj se...igle su sve kontrolisane.jos nijedan konac nije proso kroz nju:)

Lepi Cane 02.07.2008 13:15

Slazem se sa pilence81 u principu ne volim uopste tetovaze, ali to nije ni bitno sta ja voolim, nego ako mislis da budes interesantan istetoviraj recimo traktor imt ferguson iili samo logo IMT 539=))

MilaN B.N.S 02.07.2008 13:56

Reci cu samo jedno...
Bilo na kojem mestu,ali...
TETOVAZE,-nikako...
Sta ce ti to ?
To me podseca na pocetak zivota na zemaljkoj kugli,
-i podseca na stare filmove,-kako su amerikanci,
-ili bilo koji narod obelezavali robove...
I,-jos puno stvari...
To rekao sam sebi,-nikad necu uraditi...
Ne kazem,-ima finih 'tetkica'...
Meni se svidja ona na laktu,-uradjena zvezda,
-i neki tribal iza uveta...
Al' ako cemo iskreno...
To 'ajde radis zbog sebe,-a i neke ribe se pale na to...
Veruj mi,-samo glupace se na takve stvari loze...
Jel' tako Pilence ? B-)
A,-za sebe,-kad tad,to ce te smoriti...
Pozdrav drugar !!!

kreso 02.07.2008 14:09

To ti je ko onaj vic ....
Dođe peder u Tatto shop i traži majstora da mu istetovira Ferrari na qrcu.
Kaže mu majstor "Može, al jel bi volio da ti u toj cjeni džabe istetoviram na svakom jajetu po jedan traktor ?"
Upita peder "Što traktor ?!?!?"
Tatto majstor : " Pa kad upadneš s Ferrariem u govna da ti ima tko da ga čupa van !" :lol:

MilaN B.N.S 02.07.2008 14:23

=))=))=))=))
Svaka ti casT za vic brate..
Ziveo !!!

LOPOVSKA-POSLA 02.07.2008 19:54

hm tetovaza zasto je to dobro

1 policiju
2 vojsku
3 dobre koke
4 biti u trendu
5 biti budala do kraja zivota

eto to ja mislim o tetovazi a vi sad kontajte staje pjesnik stijo reci
davam odma kazem nemam ni ja POJMA=))=))=))=))=))

Alix 02.07.2008 23:34

Tetovaža...nekim je budaleština a drugima veselje...Isto ko MENĐUŠA--kad sa, bio manji sanjo sam o menđuši na ušima al otac nije dao i tačka...E sad kad sam se "uozbiljio" (ma jesam đavla),ipak vidim da mi nije potrebna,tako isto i tetovaža---jednom kad je staviš,dos mrti je na tebi...A na vama je da odlučite----KREŠO legendo moja onaj sa traktorom ti je DO JAJA....A ti La Alene-tetoviraj sebi La Saft...pozdrav!

Millan 03.07.2008 00:58

Tetovaza....ok, ako se to svidja nekom nek je i uradi, nemam nista protiv toga. Za mindjuse ista stvar ko hoce da nosi neka nosi, ko nece i ne mora...:D Ja ih imam dve...B-);))

makikorg 03.07.2008 01:01

zanimljiv tatoo;)
al mogo si bar celu lestvicu da tetoviras...=))
Ja imam istetoviranu "ARMONIKU na grudi,sa sve basovi(140 basa)-u slucaju da nekad zatreba,jer nikad se ne zna:p

japisound 03.07.2008 01:14

Bravo kolega,dao si mi ideju sta da istetoviram.U Vojsci jedini nisam hteo nista da saram po telu,ali sad vidim sta bi mogao nacrtam na ramenu ili najpre na srcu.To bi bio moj prvi syint KORG T3 davne 1996 god.Pozdrav.JAPISOUND.

Korgminator 03.07.2008 01:17

Mindjusa/Nausnica se moze odkloniti a tetovaza ne. Na djevojci kada vidim tetovazu odma mi je sve jasno i bjezim od takve na 1000 KM.

makikorg 03.07.2008 01:18

Citat:

Originalno postovano od japisound (Post 42673)
Bravo kolega,dao si mi ideju sta da istetoviram.U Vojsci jedini nisam hteo nista da saram po telu,ali sad vidim sta bi mogao nacrtam na ramenu ili najpre na srcu.To bi bio moj prvi syint KORG T3 davne 1996 god.Pozdrav.JAPISOUND.

Brate on mnogo veliki,nemoj ceo da tetoviras...=))
Zamisli da ti je prvi bio G1000 ili g 800-najebao bi:lol:

japisound 03.07.2008 01:23

E bre Nislija sta da kazu frulasi sta bi oni istetovirali.Javi se privatno da caskamo tu sam ja u komsiluku.

MilaN B.N.S 03.07.2008 01:31

Ljudi..?B-)
Zaboravili smo pirsing...
E,-ovo sam licno dokazao...
Ako startujete neku ribu,-a ima pirsing na jeziku..
Onda...
-Znate sta treba s'njom raditi...
Provereno...
Znaci bio sam sa takvih sigurno 5-6...
Sve su iste..
I sa svakom sam isto,-na isti nacin..
Te su jako zeljne... ;)

Sejox 03.07.2008 01:45

Nisam ni za jedno ni za drugo(ni mindjusa ni tetovaza).
Ja sam da musko ili zensko izgleda cisto i prirodno,bez tih dodatnih stvarcica.

Medjutim,ne mislim nista lose o ljudima koji su to uradili-to je njihov izbor,njihova zelja,pocesto mladalacki hir....itd.Vremena se strahovito mijenjaju.Evo imamo i legalne brakove istog spola.Cudo jedno.....:(

makikorg 03.07.2008 01:51

ja znam pricu da je neki narkos otiso da se tetovira i reko liku kao"istetoviraj mi nesto sto niko nema",a ovaj mu istetovirao Wc solju sa sve cevku i vodokotlic...
I sva sreca pa je bila trajna tetovaza=))

MilaN B.N.S 03.07.2008 01:55

Cist primer za Batu "Kako starim,-sve te vise volim"..
Dok je bio u pubertetu,-otisao je kod "tetovazicara"..
I nije znao sta da istetovira,i izvadi iz torbe
"biologija za 7. razred osnovne skole"...
I ucili su tad lekcije,-sve one insekte,-itd..
I on uzme neke bube istetovira...
Hahahaha..
Ziva istina...
Zdr.
Ima nas svakakvih..

mariok 04.07.2008 02:46

Nije losa ideja,ali mene nesto bas ne privlaci.

skoricnik 07.07.2008 15:35

Tetovazu nema sanse da cu ikad staviti, a mindjusu sam stavio pre jedno dve i po godine...

klavijaturista 07.07.2008 16:55

Tetovaze su ok!Samo umjereno i nesta normalno!!!Ako zelis istetovirati klavijaturu to je tvoja volja i ako se to tebi sviđa!!!Slobodno!!

milan_lekic 07.07.2008 17:03

ja cu da si tetoviram DX11 WOW hahahaa

NeXsO88 08.07.2008 12:32

:)

Istetovirao sam se kao i sto sam planirao i ne kajem se niti cu se ikad kajati jer su klavijature sve za mene ,i ma koliko bio star to me nece proci,a vi sto pricate da se ne moze skinuti gadno se varate sve se moze skinuti,jedino ako se radi crvena tetovaza onda je malo teze!!!!:D

al bundy 08.07.2008 17:33

....

daj sliku da vidimo kako izgleda....

ps:ako je na guzi,nemoj onda sliku

nidzabg87 17.07.2008 00:04

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 42600)
Ja sam imo oduvjek želji na lijevoj "sisi" da tetoviram legendarni znak Južnog Vetra ali nisam naletio na PRAVOG tetovaroša pošto ih najviše tetovira one narkomane,rokere i hašišare pa ne želim da dobijem kakvu bolest da me prebadaju s onim iglama...Ne daj Bože da dobijem kakav hepatitis,sve bi ih pobio,zato pazite momci ko vas "obrađuje"

kolega ima pravo, pazite kod koga se tetovirate... pilence covek je uradio tetku a ne neku zajebanciju sto mozes da skines kad hoces zato obrati malo paznju:p sta pricas.... ja sam se pokajao sto sam uradio tetku... razmislite dobro pre no sto krenete u 'akciju';)

milanceshow 18.07.2008 15:23

Nisam pristalica tetoviranja.Tom tetovazom si obelezen do kraja zivota.......

Ko se vec odluci za tako nesto treba dobro da razmisli........
Sliku moze da uradi po zelji,ali treba da izabere dobro mesto na telu za tu sliku.Dok si mlad i koza je zategnuta pa tetovaza lepo stoji.Sa godinama se koza opusta,dobijaju se kilogrami,itd.
Zamislite da stavite sliku kao NeXsO88 ,pa i jos kao ALIX na "sisi" i u 50 godini zivota ce ta tetovaza delovati kao neke tarabe sa nekim cvecem........

Jugo 18.07.2008 15:43

Citat:

Originalno postovano od nidzabg87 (Post 44117)
ja sam se pokajao sto sam uradio tetku... razmislite dobro pre no sto krenete u 'akciju';)

Nidzo, u svakom slucaju bolje i tetku nego tecHu:">

nidzabg87 26.07.2008 20:58

brate imas pogane misli

BasariStudios 26.07.2008 21:42

Tatoo mrzim organski al zadnje vreme resio sam i ja, nego pitanje:
Sta je bolje da istetoviram? PA800 il PA2X?

milanceshow 26.07.2008 21:48

Istetoviraj ROLAND E80 ;)

Vaxter 26.07.2008 22:09

T2, za sad... ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 13:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org