![]() |
facebook
Drugari, ko sve od vas ima nalog na fejsu nak me ubaci kao prijatelja:D Nikola Miletic... taj sam:p
|
Ima Nikola Miletica koliko hoces, koji si ti :D
|
Facebook ?
Pa meni se cini da ti reklamiras neki sajt,cuo sam za to.
Odatle su vadili slike i pravili po slikama razne klipove,naravno u negativnom smislu,zato pazi gde upladujes svoje slike,i sa kim delis fajlove,i ostalo. |
Citat:
|
Citat:
|
Ajde lepo ko ima nalog na Facebook nega dodaje,ili neka ostavi ime i prezime da se nadjemo tamo :lol:
Dusica Stevanovic |
face
nesko nesa stars
|
branimir vujicic
slika ja u beloj kosulji... |
Bojan Cirkvenčić____-na forumu boych
:) :))))))))))) vozim psr 3000 i k 2000 |
ja bojkotujem facebook i sve ostale internet zezalice takvog tipa,jebi ga.....
|
Danijel Hasani ili Dobri Momci Bend
|
Milan Pavlovic
|
Nikola Skoric...
|
Pedrag Mihajlovic (na forumu mimiki), Roland E-50 ^:)^,slika na face-u mi izgleda otprilike ovako B-) .pozz
|
Citat:
Mi smo već "frendovi" na FB, ja sam Mladen Burlica(slika Vučko '84)... |
Totic Emir, slika ista kao i ovde (ubudjala se moram menjati ;) )
Dodajte slobodno, a za tu negativnu stranu već pomenutu se pitam samo jedno: kakav mozak treba biti da bi radio tako nesto ili da trazis devojku na netu...?! Pozdrav. |
Evo i ja sam nedavno napravio profil dodacu vas, na faceu sam Haris Kartal a slika kao ova na profilu yu-midija
Nikola koja ti je slika na faceu? EDIT: Ajmo vi koji niste, recite koja vam je slika |
Mario Markovic .....PREPOZNAT CETE ME NA SLICI...:))
|
Citat:
|
mene nema na tom facebooku, bjaazi tamo meni to glupo. Bolje mi je nesto vjezbat na harmonici nego pola sata ili sat vremena dnevno bit na tome ;)
|
evo skoricu dodao sam te, zovem se aleksandar, vidjeces...
|
eto ako ko ima zelju, dodajte i mene. zovem se enes fazlic:D
|
Jevtic Zoran.
|
Opisi malo Zorane... Ima dosta ljudi koji se tako zovu ili me kontaktiraj... Be my friend ;)
|
Totalno sam smetnuo sa uma da mozda postoji jos neko sa istim imenom:">.Na slici sam sa zenom i dve devojcice.Unapred se izvinjavam moderatorima ako sam napravio neko njesra,nesto mi sad izbacuje neki tekst a ni sam neznam zasto i zbog cega???
|
Jos samo da prihvatis i friends smo i tamo ;)
|
Dodaj...
Cedomir Ivanovic... Lako me je prepoznati... Sedim za masinom naravno! :lol:
U ostalom ima me kod Emira Totica u prijateljima.... Mislim da me ima i kod Nikole (Nidzabg87)... Inace Nikoli je danas rodjendan drugari (21.01.1987. bar tako pise na FB-u), tako da srecan rodjendan buraz... Sve najbolje! Puno svirki, devojcica (da ne budem ne kulturan).... :) |
poslao sam request Zoranu ,Nikoli,Emiru,Medinu i Chedi nemoj slucajno da me neko ne prihvati!!!
|
Citat:
|
Blagoj Trajanov
|
=))
slika na profilu s devojkom u ljubicastom duksu a ja u crnoj kosulji |
Ja sam kabi na facebook isto kao i ovde hehe...
|
Mislim da nema potrebe da objasnjavam, lakse ce te me naci na FB preko e maila nvasovic@gmail.com, pa ko voli neka izvoli i neka me ubaci za frenda;) pozz svima
|
Almir Kalajlic facebook profil.
|
Svraka Nebojsa
|
Dino Kamberovic
|
Ja ne znam sta je to, al' imam neke drugare koji po ceo dan igraju taj fejsbuk...:-??
|
pa nisi nista ni propustio samo da znas....:D
|
Ja samo da kazem da u potpunosti podrzavam kolegu milancheta007 sto se tice facebooka!!! Obicna glupost koja zatupljuje ljude!!!
|
Evo... Erko Roland
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org