![]() |
program za konvertovanje ritmova
Pozdrav svima!!! gde bih mogao da nabavim neki program za konvertovanje ritmova, npr. ritmove za roland ili yamahu da konvertujem za kogr-a, i koji je po vama najbolji? jel ima na nekom sajtu da moze da se skine? HVALA UNAPRED!!! POZDRAV ZA SVE KOLEGE!!!
|
Svi ti oni ovde za to koriste style works... :)
http://www.stylediskwarehouse.com/styleworks.htm |
imam malo stariji styleworks za pa80, ako mi kazes kako da uploadujem, mogu staviti pa nek se svi sluze, posto cesto citam, da neko trazi
|
Citat:
objasnice ti vaxter ili kreso detaljno ako vec nisu........... |
tek sam sad procitao pravilnik
opa, pa nije bilo namerno, tek sam sad pravilnik procitao, da se ne sme stavljati programi u upload, izvinite, mislio sam da i ja nesto stavim, kad sam vec toliko skinuo. "Asche über mein Haupt"
P.S. Tesla, bas si kolegijalan, tako znaci ti meni |
Jbg ja reko' shvatices..............
|
Ljudi ja imam Style Works 2000 dobar je program al je jedina mana sto podrzava npr. korgove samo pa50/60/80 a nikakve novije serije klavijatura kao sto su yamahe, rolande itd. I samo mu ime kaze "Style Works 2000"
|
ajde i ti ponudi da ga uploadujes ovde ako moze............=))=))
|
Prekrsicu pravilnik
Citat:
|
pa vidis da ljudi traze....... hahahahaha
|
Jbg tesla taman sam "Drugar Foruma" i sad da dobijem ban bezveze...ccc:D
|
ma opusteno samo se salim na konto onoga odozgo. Eto vidis ti si skontao........
pozzzzzzzz |
Ako moze neko da stavi da se skine negde =))
|
to i ja kazem ali nece markane niko svi skrti.........
|
Brate narezao sam ti ono ali nisam stgao da posaljem pa cu sutra ka se probudim a ako slucajno naletis da neko hoce da stavi na ovo za konvertovanje zamoli ga i u moje ime =))
|
OK dogovoreno ja mislim da bi novi drugar foruma hare mogao postaviti evo molim ga i u svoje i u tvoje ime jer vidim da on sigurno to ima a skrt neki nece da podeli sa drustvom. Ja da imam takvo neko cudo ja bih to svima dao......=))
|
Probajte ovdje-********************************
Pa sad uživajte |
E Zlate,Zlatek =))
|
Citat:
evo marko jedan dobar drug vidis da ima jos dobrih ljudi :)) |
zlatek ja mislim da ima ovde bolji http://www.yu-midi.com/forum/faq.php
|
=)) i ja sam ga skinuo odatle =))=))
|
Jao da oce kreso sad da se pojavi bilo bi banana :))
Marko jel se tako radi posao moderatora :)) |
samo se vi zezajte, link je ispravan, stvarno ima da se skine stw2000:D
|
vide kolumba :))
|
Citat:
|
ma bolje nek posalje vaxteru link pa da stavi na download da mogu i ostali skidati :))
|
pa nisam bre ja od juce, samo sam nagovestio da se krsi pravilnik, jer je link bio ispravan , sad vidim obrisan je, a inace imam sve verzije stw tako da mi ne treba .
|
Uh koja je najbolja verzija?
|
Citat:
|
STYLE FACTORY UNIVERSAL
Nazalost mislim da nepostoji krekovana verzija |
Citat:
|
Kome treba SW XT neka se se javi na pm.
P.S. Ima ljudi koji nisu skrti |
A ima i onih koji nisu chitali pravilnik... ;)
|
Bananaman :)
|
Izvinjavam se Vaxter-u!
Citali su :) .Mislio sam da se nesmije stavljati link ili vrsiti upload a nisam znao da je i ovaj nacin zabranjen. Sory. |
nisam znao da je i ovaj nacin zabranjen.
Sory.[/QUOT Pa i nije zabranjena razmena koja se vrsi medju clanovima,samo se mora imati u obziru da ta razmena nebude imala nista sa ovom stranicom.Sasvim jasna stvar zar ne. |
Trenutno vrijeme na Forumu 12:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org