![]() |
Ritam za cik pogodi pesmu
Trebaju mi ritmovi koji odgovaraju pesmi Cik pogodi ili neki slicni makedonski ritam na taj fazon za Rolanda E-96.
Hvala unapred svima !!! |
Ma joj brate to se radi na bilo koju rumbu i piči se samo tako ..... Ne treba ti ritam original za to, a još Roland E-96, ma daj buraz ..... RUMBA i udri !!!!
|
Ako ti se ne svidja u rumbi ti uspori neki sa-sa i opet udri...:-)
|
Sigurno ces naci u DOWNLOAD sekciji......
|
Nemoze to ni u RUMBA ni usporeni SA-SA nego to je klasicni Cucek ritam ili onaj za pjesmu Emina i nemojte sad moze ovo moze ono. Ako ne nadzes u download sekciji reci nacicemo nesto
|
### Nemoze to ni u RUMBA ni usporeni SA-SA nego to je klasicni Cucek ritam ili onaj za pjesmu Emina i nemojte sad moze ovo moze ono. Ako ne nadzes u download sekciji reci nacicemo nesto###
Drug kakv ti je to CUCEK ritam?Bez veze komplikacije...Usporiš Rumbu (da bilo koju) ili sa-sa i rješeno...Inače pjesma je ORIGINAL napravljena iz složnog sa-sa,svaki bubunjar zna koji je to ritam,a kad mu kažeš cucek---?!?...AL nema veze,sa sporom rumbom ili sa-sa se pjesma odsvira odličo a ti ionako imaš E-96,i onih 8usera radije sauvaj za koje druge ritmove,Pozdrav! |
cucek hahahaha
|
rumba ili neki sa sa
|
Zasto da se nemoze ova pesma da se svira u Cocek ritam?
bas najdobro odgovara taj ritam, i to kad imas jos Trubaci Cocek ritam, ili i obican Isprobajte jednom pa da cujete kako lepo zvuci :) |
pa moze spori sa sa ritam i taj je jedana vrsta cucek ritam sto vi kazete:confused::confused:
|
Sto se mene tice ja usporim rumbu ili sa-sa ili ubrzam grcki ritam :lol:
Covjek je mislio cocek ne cucek |
Ojjjjj majko mila!!! Uzmi vahde ili beat a najbolje 9/8 do jaj a zvuci!
|
Super zvuči i u disco dvojci...:-)
|
ma najbolje je u 3/16 svi ste prsli cini mi se da ove vrucine udarile u glavu svima...........hahahahahaha
pozzzzzzz |
ma "emina" brate ja ih redovno sviram jedna za drugom emina i cik pogodi.... super je
|
Hvala na odgovorima, jel ima neko taj ritam da mi posalje?
Pozz! |
......
Jel' cucek =))
|
=))=))=))
taj care |
Nema te vi pojma! 11/8 kakav cucek!!!!!!!!!!
|
Kakav 11/8 ja mislim a je to 5,8/3,2-taktni 7/8...
Šta vi znate o ritmovima?Kad sam ja konstruiro PA-seriju vi ste u školi sjedili u zadnjoj klupi i puhali papiriće na druge učenike po razredi i bacali papiriće...hehe...Danas mora da je dan bjesnila-i mene "ufatilo"...;) |
ha..ha...ha.. pa vi niste normalni.Napraviste roman za jedan ritam.Necu da objasnjavam nista nego evo Pupi nasao sam ti ritam i saljem ti.
|
Neznam sta ima toliko smesno,nije valjda da ceo svet svira samo Dvojke i Rumbe..... ima ljudi sto sviraju i druge ritmove......
Odsvirajte vi pesmu u lagana Rumba ili SaSa ritam,ja cu u Cocek ritam da vidimo ko ce bolje zvuciti,Sviracu i to ritam sto sam svirao pre 6-7 Godina u Pa80,znaci sve standardno od Pa80,a ne iz Pa2x...... Ajde Majstori :D |
Ma neka ne ljutim se ja druze Gago i tako nam je ovo mesto da svi nesto naucimo....Naucio sam i ja puno toga od nekih kolega ovde, priznajem....
|
@Djoko
Drugarce, ovoj forum e da se pomagame a ne da se ismejavame eden na drug...... Ako ne sakat da ti pomognat mislam deka ne treba da ti se ismejavat.....mislis oni se nesto posebno? |
......
Evo hocu ja Gago da se snimamo ;)
|
Evo ja kao iskusni bookmaker objavljujem kvote:
1 X 2 2008. GAGO-Marco7 2.5 3.0 2.5 Može se igrati u singlu, maximalna uplata 1000 rsd po tiketu, uplate primamo 10 minuta prije početka meča!!! |
ha ha, kako cemo sa Ziri komisija :D i koja je nagrada :D
Ako ima za nagradu neko Pecenje i ladno Pivce onda da se potrudim malo vise :D:D:D |
Kakav žiri, kakva komisija, kakve nagrade???
Pa zna se kako to funkcioniše u svijetu klađenja!!! Neko će uplatiti na "domaćina"(GAGA), neko na "gosta"(Marca) a kladionica, tj. ja ću se pobrinuti da dođe do neriješenog ishoda tako da naravno kesh dolazi u prave ruke... P.S. 'ladno pivce ionako škodi glasnim žicama, a i pečenje nije preporučljivo zbog holesterola, jagnjad su uglavnom klinirana, zatim tu je i globalnog zagrijavanja i sl.B-) |
Citat:
|
Bez tenzija...Od jedne nevine temice nastade cjela rasprava na 3 stranice...
Što se tiče snimanja,imam iskustva s tim-snimam odjeću sa ženski od 16-45godina pa ako ima kakva da bi "snimila" javljam se na "oglas"...ludilo... |
@ Burli
Kakav ja Domacina, pa zar ne vidis da je Marco glavni moderator na forumu i plus ima 10 puto vise postove nego ja :):):) Sto se tice Ladni Pivce imas pravo,nije dobro za glasa,onda daj bar da ima po jedna Domaca Zuta rakija :) @Alixe Nije nikakva rasprava,samo hocu da dokazem da se pesma bolje cuje u Cocek nego u Rumba ritam. Ne znaci ako neko ne sviraju Cocek ritam da nije dobar i da nezvuce dobro....znam da je to stvar ukusa,ali sta ima da se ismejava drugome sto sviraju taj ritam... Nije valjda da se svi pesme sviraju u Rumbu i u Dvojku,pa to je sve monotonija jebiga,koja pesma izadze,hajde u Rumbu.... |
Hvala za CUCEk, to je to, mada prvi put cujem naziv tog ritma.
Veliki pozdrav !!!! |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org