YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ketron (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=63)
-   -   Ketron SX3000-B Balkan! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5840)

BasariStudios 10.09.2008 01:06

Ketron SX3000-B Balkan!

Od danas je oficijalno u prodaji...za vise info link ispod~~~:

http://ketron.com/itemdetails.asp?mod=SX3000-B

RadeKOKI 10.09.2008 01:45

Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 49243)

OPA :) ti si ovde zaduzen za ovaj model :) ako druze ;) nadam se da nas nisi izneverio ovo mora da radi kako treba :) zzzzzzzzz

blatusan 10.09.2008 02:21

Jel cita ovaj MIDI FAJLOVE :D

krcko 10.09.2008 02:28

Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 49243)

ovo je stvarno sramota!,....

pa ljudi moji samo snimke poslusajte,... UZAS!

Pa moj roland e86 je bolje zvucao, i bolj ritmove imao,...

RadeKOKI 10.09.2008 02:33

sta je ovo bre ! jel to neka zaj.. nedime druze nisi valjda ?? ovo ti radio ?? e jbg brate izvini ovo je nula. ova dvojka e jbg. maaaa nije moguce jbt.

krcko 10.09.2008 02:36

Citat:

Originalno postovano od RadeKOKI (Post 49259)
sta je ovo bre ! jel to neka zaj.. nedime druze nisi valjda ?? ovo ti radio ?? e jbg brate izvini ovo je nula. maaaa nije moguce jbt.

kao sto rekoh, uzas.
to mozda i jeste za istok al od nas, dalje od bosne i srbije... ovo da odneses u kafanu streljali bi te ne MESTO!

milanceshow 10.09.2008 03:18

Nemam komentara........jer je suvisan.....

Sigurno ce Ketron sada da preplavi Balkan.........;)

krcko 10.09.2008 03:22

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 49262)
Nemam komentara........jer je suvisan.....

Sigurno ce Ketron sada da preplavi Balkan.........;)

haha,
jasta evo vec naruceno 100 000 primeraka i to bas ove balkan serije, koja ima sve a nista balkansko na sebi :)

milanceshow 10.09.2008 03:31

Pa nisu losi ritmovi........
Covek se trudio naj bolje sto je znao......to ne zvuci lose.....

krcko 10.09.2008 03:34

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 49264)
Pa nisu losi ritmovi........
Covek se trudio naj bolje sto je znao......to ne zvuci lose.....

lol, da
bem ti firmu koja je postavila tako nesto na svoj sajt!
bolje da su bankrotirali (ako se tako pise:) )

No.1 10.09.2008 04:16

Ovo mi se uopste ne svidja.
Samo sto je razlicito malo od ostale aranzere..ne znaci da je bolje...

Vule 10.09.2008 04:51

Vidim ja da će frci izmedju Rolandovaca i Korgovaca pridružiti i treći...možda nastane opšta tuča...:lol:...već je počela priča da ovo ništa ne valja i te fore...u svakom slučaju pohvale kolegi Nedimu na trudu...:D

P.S. na par ritmova mi se dopala noga...:rolleyes:

Nedime,koja je cena ove kljave?

Millan 10.09.2008 12:08

A, sta fali ovoj dvojci, bolje ovakva cista, nego neke sa nekim zvoncicima i glupostima....

ketronaudya 10.09.2008 12:25

Kolega oko cega se ti zezas...... Sta reci cujete i sami ma da ovo i ne lici na Ketrona siguran sam da Ketron bolje radi ali nasem kolegi Nedimu ne ide bas kako treba. Nedime ako te jos i Ketron placa za ovo onda stvarno nemam reci...ti im polako ali sigurno pomazes da ne osvoje nikad nase trziste

vingula 10.09.2008 13:05

Za jedno sam siguran......ovo neće doputovat u Hrvatsku.

A što se tiče demo primjeraka...tu mi je nešt malo čudno (a šta....to ostaje u tajnosti).

milanceshow 10.09.2008 13:52

Citat:

Originalno postovano od ronaldinjos
P.S. na par ritmova mi se dopala noga...:rolleyes:

Nedime,koja je cena ove kljave?

Ma obe noge su opasne.......i fuz i bas.........

Koja je cena klavijature?

Alix 10.09.2008 14:11

Na poslu sam pa neam zvučnjake...Ali obavezno ću da vidim te primjerke i dam iskrenu ocjenu...pa nek se ljuti ko koliko god hoće...

krcmar 10.09.2008 14:22

Sredja zalost, ali ne moze praviti ritmove (za narodnjake), neko ko ne svira tu muziku. I nema nikakve veze sto se on razumije u sve zivo (na tehnickom nivou), ako covjek ne svira dobro-a ne svira bas zato sto se razumije u sve to.

neconix 10.09.2008 14:37

Sta ja znam,meni to i ne zvuci toliko lose,moglo bi to dobro da radi samo jos malo da se sredi.
Nego reci mi Nedime kako si radio ritmove,mislim jel si ih u klavijaturi pravio?

m@x 10.09.2008 14:41

Ispravite me ako griješim, ali ova 'nova' klavijatura mi izgleda kao dobra (relativno) stara SD-5 sa style-ovima i zvukovima za narodnu (i novokomponiranu) balkansku muziku. Nekako mi se čini premali napredak za "stvaranje" 'nove' klavijature, kad se sve to (osim novih zvukova) moglo postići izdavanjem Style Pack-a sa novim ritmovima.

I zar nije malkice čudno da se 'balkanska' klavijatura predstavlja i prodaje u Americi, a na stranicam matične tvrtke u Italiji ni traga ni glasa o njoj. Ne očekuju valjda da će netko odavde kupovati klavijaturu u americi (jest da su tamo jeftinije, ali putni troškovi bez problema 'pojedu' tu razliku u cijeni).

A i šta im je trebalo ono spominjanje nepostojeće države...

Nekako mi se čini da Ketron, usprkos tome što prozivodi izuzetno kvalitetne i dobre klavijature, nikako da se 'popenje na zelenu granu'.

zsimonovic 10.09.2008 14:55

Polose je ovo da bi stajalo na sajtu jedne ozbiljne firme.Ovako nesto moze da odsvira svaki muzicar koji pocinje da svira.A ovako moze da zvuci bilo koja klavijatura novije generacije.Bubanj,bas,solo boje su klasika semplovi sto imaju i na ovom sajtu.Nista toliko posebno a cena im je iha...I da,otkud se pominje Yugoslavija koje vise nema a imena demosa su sprdnja (Turko folk-sranje,).Najbolje da je napisano turci-ku..ci.da zvuci ovako pa u redu http://www.yu-midi.com/forum/vbtube_...tube&tubeid=49

josipv 10.09.2008 16:20

Ma ovo je neka .ajebancija sto posto!!!

kuki 10.09.2008 16:46

Citat:

Originalno postovano od josipv (Post 49315)
Ma ovo je neka .ajebancija sto posto!!!

Nije zajebancija...ni meni se ne svidja!
Ima nekih elemenata u ritmu sto sto onako "solidno" zvuce,ali u globalu je lose.

Vule 10.09.2008 16:46

A u čemu je razlika izmedju ove "balkan" verzije i te turske...meni se čini samo što vam čika Nedim spakuje svojih par ritmova i uzme parice...=)):lol:

Alix 10.09.2008 16:50

LJUDI VI NEMATE POJMA...Ovo je vrhunski material kojeg čovjek napravio...Da čujem još jednog što kaže da ovo ne valja imaće veeelike probleme,ok?

kuki 10.09.2008 16:51

Ne znam,ali znam da ja ostajem pri mojoj yamahi:)

Vule 10.09.2008 17:02

Glupo je da priča ode u pravcu kome se svidja zvuk a kome ne...to je stvar ukusa,nego mene nešto drugo zanima...molio bih postavljača teme da nam objasni razliku izmedju SX3000 i SX3000-B...ja sam obišao sve stranice gde se pominju te kljave i nisam našao razliku osim u ovih nekoliko ritmova koje je kolega marljivo spremio da prezentuje uz klavijaturu...ali da li je to dovoljan razlog za najavu sprave kao novog modela?:rolleyes:

Ako je to jedina razlika onda ja mogu komotno da postavim stranicu sa mojim Rolandom koji ima mnogo više naših ritmova i da ga nazovem G-70-Balkan,zar ne?:lol:

milanceshow 10.09.2008 18:21

Evo od mene jedan VELIKI APLAUZ za NEDIMA.......BRAVO CARE............
Svakim danom dokazujes kakav si.........jos jednom BRAVOOOOOOOO......
Ovo samo potvrdjuje kakav si ti talenat za balkansku muziku........
Ovde se vidi kako si temeljan u radu sa ritmovima......alal ti.......

krcmar 10.09.2008 18:51

Ajmo se sad svi diviti cika nedimu, "ma bravo cika nedime, ovo je nevidjeno". Ej da nemas mozda sempl................ da mi posaljes? heheheh

GALA 10.09.2008 19:06

Podosta ritmova ima konvertiranih na ovim snimkama znaci nije Nedim to pravio....bubanj je jak inace na ketronovim aranzerima,ako ne i naj jaci aranzer sto se tice ritma samo su malo komplicirani za nekog ko se nije susreco s tom firmom a i malo siromasni po funkcijama...al zvuk je boli glava kod ketrona

Alix 10.09.2008 21:52

Nadam se da ste svi svatili moju prejašnju poruku,čika Milanče mi naručio;)...
A za našeg velemajstora Nedima---ETO TI DRUG KOLIKO TI MOŽEŠ DA SVIRAŠ JUŽNI VETAR...Da te čuje Bane Vasić guzica bi mu pukla od smejanja...Al dobro da ne vređam nikoga nastaviću sa hvalom...Svaka čast,nema te ravnog na svijetu (a baš i nema),zbuči do jaja (jadni Ketron)...Ali et---Uspio si da nategneš ljude koji nemaju pojma šta je narodna muzika,da su čuli za ovaj forum i pojedine snimke koje su u downloadu,drugačije bi se kolo igralo...I neko je spomenuo da se prave samo u Americi---Pa za kojeg đavla?Taj sinth NEĆE da vidi Europe ili balkana bar z ajedno 10 godina kad mu cjena padne na 200eur...Žalosno...

josipv 10.09.2008 22:58

Mislim da nakon ovoga cika NEdim nece vise posjecivat ovu stranicu,valaj ste ga izpreskakali :lol::lol:

daisa 10.09.2008 23:32

Pa za pocetak nije lose vjerovatno ce Nedim to ispraviti sledecim update OS :))

gnovako8 10.09.2008 23:37

nije lose ,al mislim da je Korg ipak za narodnjak puno bolji, ovo neradi lose ali nakako mi je mekan zvuk vise za zabavnjak , jer imao sam Ketrona X1 i sto se tice ritmova slozio sam ga maksimalno ,al kad sam ponovo uzo korga puno mi je jaci,,, e sad dali moze taj sx-3000 semplove primit?:rolleyes:

BasariStudios 11.09.2008 00:00

Ok prihvatam vase komentare i nema sta da komentarisem. Evo de mi recite sada dal
ovo ne valja, ovo je bar 10 puta bolje od Korga. Bice u sledecih 16 stilova koji dolaze.
Naravno svaki put ce biti bolje i bolje al ovo sada nek mi neko kaze da Korg moze:

http://www.speedyshare.com/576681792.html

jeftabgd 11.09.2008 00:22

Bicu umeren kao i uvek,ali moram da primetim da su ritmovi mnogo,mnogo tanki,jednostavno losi.Bas kao sa E-86,iz '91.godine.Ovaj link sro je postavio Simke me odusevio.Rumun i ne svira nesto narocito,malo mi je ruka kao da je drzao u malteru pola dana ali mu Tyros zvuci kao avion.Sve konkretno,iznivelisano i bogato.Dao bi za taj set neku stotku,sigurno,kad bi nekako mogao da dodjem do njega.Ni ovo novo sto je postavio Nedim nije bog zna sta.Za nijansu je bolje od predhodnog.Bez namere da nekoga uvredim ali da li bi ja mogao da napravim neki Arapski ritam bolje od nekog iz Dubaija,naravno da NE,zato mi je suludo da Turcin pravi dvojku a ja arabiju.Svako bi trebao da pravi svoje a onda lepo da se izmenjamo ili prodajemo jedni drugima ako ne mozemo drugacije.Setite se one reklame,NIJE TESKO BITI FIN.Da probamo za promenu da se ne svadjamo na forumu.

Mico23 11.09.2008 00:44

bez uvrede,ali nemozes poredit taj ketron ni sa jednim korgom a ni rolandom,ja bi volio da gresim ali tako je a i vecina ovdje na forumu su preslusali primjere i svako je dao svoj komentar,opet kazem bez ljutnje ali nemoze polit na ruke korgu.pozdrav

No.1 11.09.2008 03:36

Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 49377)
Ok prihvatam vase komentare i nema sta da komentarisem. Evo de mi recite sada dal
ovo ne valja, ovo je bar 10 puta bolje od Korga. Bice u sledecih 16 stilova koji dolaze.
Naravno svaki put ce biti bolje i bolje al ovo sada nek mi neko kaze da Korg moze:

http://www.speedyshare.com/576681792.html

Nedim,jesi li to ti?

BasariStudios 11.09.2008 03:38

U ovaj zadnji MP3 mislis? Da.

No.1 11.09.2008 03:47

Hm...zezas.

Trenutno vrijeme na Forumu 19:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org