![]() |
Aca Lukas - By Pass ritam...
Evo da zamolim ako neko od kolega ima ritam By Pass, od Ace Lukasa, za Pa1x, neka postavi, ili da mi preporuci neki fabricki ritam...?
Hvala unaprijed, pozdrav. :) |
i ja juce bas razmisljam kako bi mogao da ga napravim,ali cak ni midi nisam uspeo da nadjem. ajd ako nadjes posalji ga i meni da ga iskonvertujem za pa80...hvala unapred pozzz
|
......
Ja to radim na ritam TO MI NIJE TREBALO sa malim doradama a prvu varijaciju sam iskopirao sa nekog ritma drugog i extra zvuci ;)
|
Markane ne sumnjam u tebe da ces napraviti original ritam =)) :D
|
..........
Aj ako ne zaboravim veceras cu izbaciti ritam iz klavijaure kad odem da sviram posto mi sint nije tu kod kuce pa cu ga bacit na download ;)
|
Ja mogu da postavim neku radnu verziju ritma ByPass za E80.Nisam radio prelaze ,ali sam odradio Intro1 i 3 ili 4 varijacije.Mada ni one nisu sredjene do perfekcije.
Poceo sam da pravim ritam pa sam stao.Odsvirao sam 3-4 puta tu pesmu bez prelaza za neke mladence zbog kojih sam i morao da skinem pesmu............. Ako vam odgovara tako nesto,vi kazite......... -------------------------------- EDIT : Pa ako neko zavrsi ritam moze da mi ga posalje.......... |
ej drugari,sta bi sa ovim ritmom,jel ga zavrsi neko? ja i dalje iskusno zaobilazim ovu pesmicu na svirkama ,iako mi se svidja...nisam ga jos pronas'o,a vremena ni da pr*nem a kamo li da pravim ritam :(
ajd pa placam debelo (gajbu piva :D ) |
Evo postavio sam ;) Aj pa ne zaboravi na gajbu koju si pominjao =))
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=2698 |
hvala mare kralju,a gajba dolazi cim banem u rasku,nadam se sto pre,a i ako ti dolazis do "velikog sela",javi se pa mozemo i kod mene da je sljustimo...(ajd da ti ne saljem pp,video sam se juce sa onim mojim drugom saletom,rece da ce te zvati ovih dana,resio je,izgleda,da ce ti uzeti kljavu)
pozz |
Ma nemoze Marco da popije celu gajbu piva.Moram da mu pomognem....:D
Mozes da poneses jedno 100 Bavarije.Nekako mi slatko kad ih pijem.Gutka,gutka i po i prazna flasica,ali nema veze.......;) |
ha,ha,ha milance legendo...ajd,ajd izvolte...ovo je bre domacinska kuca,sve ima...
|
Za par dana postavljam ja "svoju" verziju By Pass ritma...U osnovi je Markov ritam, a ja dodajem neke elemente koji su ipak po meni bitni u ritmu ;)
Pozdrav! |
Dali nekoj ima ritam za by pass za pa 800. Go imav za pa 80 ama nemozam da go prefrlam na pa 800.
|
Evo link za ritam BY Pass,za Korg PA1X,a to moze i u PA800:
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=2698 |
by pass-lukas
Posto je pivce u pitanju evo okacio sam namenski ritam za tu pesmu.za korg pa 80, pa se snalazite...konvertujte...;)
|
Ja imam namenski za BY PASS, kod mene na PA500 radi extra. Dajte mail da vam posaljem posto ne znam da vam postavim ovde ... :(((
|
Pa zar se stvarno,ta pjesma uopste i slusa i svira vise.
Zar to nije isfurano,fakat....bar ja imam takav osjecaj. @darko83 Da uploadujes taj ritam u download sekciju,trebas uraditi sljedece: -kliknes na "Downloads"-to ti je na plavoj traci,ispod tvoga nick-a kada se registrujes,u gornjem desnom cosku -kada ti se otvori novi prozor,imas nekoliko stavki,a ti klikni na "Upload" -opet novi prozor-tamo ti trazi da upises naziv fajla(na primjer-Ritam By Pass za Korg PA500)-i ti to upises. -takodje ti trazi da upises ime autora-ako si ti pravio pises svoj nick,a ako je autor nepoznat onda "unknown" -takodje ,imas i rubriku "Opis fajla-tu mozes,ako hoces napisati nesto sto je vezano za taj ritam-ali ne moras -ispod te rubrike dole ti pise-"Kategorije"-tu kliknes i odaberes recimo Korg PA500,ako je ritam za njega-OVO JE OBAVEZNO -ispod toga dole,ti pise-Upload a file i BROWSE -kliknes na BROWSE i nadjes taj ritam na svom racunaru,kliknes na njega i OPEN -vidjet ces da ti se naziv toga fajla(ritma) upisao u rubriku "Upload a file" -i jos na kraju,ispod toga imas napisano "Add File"-kliknes na to i sacekas, da ti se pojavi na monitoru obavijest,da je tvoj fajl uspjesno dodat u download sekciju. I to je to.... Kada moderatori pregledaju,oni ce taj tvoj fajl propustiti u download sekciju. Znaci,moras sacekati proceduru. Pozdrav, |
I slusa i svira Sejo :)...Pjesma nije izgubila popularnost ni sekunde, zato je kolege i traze a i na svirci se vidi da je raja pjeva...pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org