![]() |
Almire nek je se srecom
Evo dobio sam informaciju iz prve ruke da je nas drug Almir dobio i drugo dete,u pitanju je cerkica i nek je ziva i zdrava a ti Almire da se pobrines da dobije bar jos jednu sestru i jos jednog brata ;) CESTITAM TI BRATE OD SRCA
|
Nek je srecna i dugovjecna. Cestitam.
|
Buraz cestitam nek je zivo i zdravo...
|
cestitke i od mene,i sve najbolje
Pozdrav |
Cestitam nek je ziva i zdrava
|
Čestitam,nek je živa i zdrava
|
Cestitam,nek' ti je ziva i zdrava cerkica a ti nastavi bar do kvarteta.
|
Ohohooo...u to ima ziveli, evo nazdravljam sa drugarom...nek je ziva i zdrava tatina mezimica:):):)
|
Cestitam Almire, nek' je cerka ziva i zdrava!:)
|
Brate hvala na javljanju...zelim vam od srca sve najbolje nafake i bericeta!! Veliki pozdrav i cestitke, La Alen!
|
Ajd nek ti je sa srecom.....:D Nek je ziva i zdrava.....:D
|
Cestitka
Cestitamo Tajo²!!! A sve mi se cini ko da smo ti ne bas tako davno cestitali za rodjenje sina he he,... auuu br'te ti si to pravo ubrzao ... samo naprijed.
|
Cestitam,nek je ziva i zdrava.
|
Cestitam, nek je zivo i zdravi dijete.
|
Evo ovim putem čestitam kolegi Almiru,svaka čast,nek je živa i zdrava,a usput i svom bratu čestitam 29 rođendan.
Pozdrav obojici!! :) <:-P<:-P<:-P<:-P |
Almire prijatelju,
još jednom ti od sveg srca čestitamo ja i moja obitelj, i nek su ti kćerkica i sin zdravi i veseli, i nek ih sreća i zdravlje prati kroz cijeli život, a naravno i tvoju cijelu obitelj. Od sveg srca ti to želi Svirko sa obitelji. P.S. Strpi se još malo, i nečeš više morat basirat!!!!=)) |
cestitke i od mene i neka ste cijela obitelj zivi i zdravi,vrijedan ovaj nas alix hehe
|
cestitam nek su ti zdrava i imala puno srece u zivotu...
|
pridružujem se čestitkama sve naj naj
|
I ja se pridruzujem cestitkamaaaaaa! ;)
|
i od mene sve najbolje cestitke...a o kojem Almiru je rijec??
|
Takodje cestitke i od mene da su deca ziva i zdrava .Sad pozuri pa dogodine i sina .
|
Citat:
|
Cestitke i da bog da jos jednu sledecu godinu.
|
Almire neka ti je sa srecom dobitak cerke, da bude ziva i zdrava i da je sreca prati.
E da si malo blize da proslavim i sa tobom kao neko vece kod prijatelja, uh jos nisam dosao sebi :-O ,ostali smo do 7h ujutro. pozz... Sve najbolje ! |
I ja se pridružujem čestitkama!!!
PUno sreće i zdravlja... |
Drugovi hvala svima na čestitkama...Evo tek sad sam stigo kući,cjeli dan sam ko bez glave...
Eto maloj prdici je ime SARA a rodila se sa 4300g i 56cm...Dakle veeelika cura...Šokirali ste me s ovim ijako obradovali-Svima od srca hvala od mene i moje žene MAJE,i svima želim puno sreće i zdravlja...Pozdrav! |
..
Alix, cestitke tebi i tvojoj obitelji..a curici puno zdravlja srece i veselja u zivotu..." neka joj cveće u životu cveta i srećno živi mnogo, mnogo leta.."
|
i od mene sve cestitke...da je ziva i zdrava ...
|
Almire, prijatelju,
evo u ime šerifa Kreše i njegove obitelji, još jednom ti od srca čestitam na rođenju kćerkice Sare, i da ju sreća i zdravlje prati kroz cijeli život Svirko |
Čestitke i od mene, kod nas muzičara se izgleda rađaju samo krupna ženska djeca, prije nekih 48 dana sam i ja dobio ćerkicu Nađu tešku 4150 grama i takođe dugačku 56 cm!!!
|
Pa sto to ne javi, nego se ucutao. Da je bio upisanko garant bi se hvalio na sva usta.
|
Ja spavao kad si zvao, pa te nisam ni skapirao shta si rekao! :))
Posle ceo dan nisam bio gajbi, pa tek sad bideo... E, brate moj Alixe, neka je sa srecom! :) Neka je ziva i zdrava josh 100 godina, a i ti zajedno sa njom! :) Rekosmo ti lepo da se ne brinesh! Aj poljubi tu tvoju malu shmizlu od mene jednom, i neka vam je svima u kuci srecno i veselo! :) A i bice... Znash i sam... :) |
sve najbolje za almira i cijelu porodicu.. zivjeli mnogo godina svi zajedno sretni i veseli, i u zdravlju naravno!!!
|
Neka je ziva i zdrava!
|
Evo s malim zakašnjenjem i ja takodjer sa obitelji želim svu sreću i radost s malom curicom.
|
Cestitke i od mene Alix sa malim zakasnjenjem nek je ziva i zdrava sto godina zajedno sa porodicom.
|
Naravno i od mene sa jednim malim zakasnjenjem sve najbolje
za dobitak kcerke. Poz |
Posto nisam bio kod kuce ovu sedmicu,sa malim zakasnjenjem se
pridruzujem cestitkama za rodjenje djevojcice.Sretno i neka vas sreca prati. |
takodjer se pridruzujem cestitkama i zelim vam sve naj bolje !!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org