YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Bice Terce u Pa2x i Pa800 uraaaaa!!!!!!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=5991)

Gago 22.09.2008 11:28

Bice Terce u Pa2x i Pa800 uraaaaa!!!!!!!

Pozdrav Momci

Radosna vest,evo bas sad mi Korg odgovorio na moje pitanje u vezi Terce u Pa2x i Pa800, i da je problem resen sa novi OS Update.Znaci bice terce isto kao u Triton.

Moje Pitanje na Korg:
Wenigstens 4 editierbare User Scalen wie beim Korg Triton im Global.

Odgovor Korg:
In diesen Punkt darf ich bereits vermelden, daß mit dem bevorstehenden Pa2Xpro Update auch der Bereich der USER Scales erweitert wurde. Das Problem wäre damit erledigt.

Daj Boze da je istina........

Pozdrav.
Gago

harepa50 22.09.2008 11:45

Citat:

Originalno postovano od Gago (Post 50942)
In diesen Punkt darf ich bereits vermelden, daß mit dem bevorstehenden Pa2Xpro Update auch der Bereich der USER Scales erweitert wurde. Das Problem wäre damit erledigt.

Hebem ti ovaj njemacki ucim ga u skoli a pola stvari nisam razumio...:D
haj mozda pola teskta...hehe pozz

tranzit 22.09.2008 12:47

Gago oni ce vjerovatno ubaciti te User Scale ama garantujem da ce zaboraviti da ubace mogucnost da te User Scale mozes odabrati samo za jedan od desnih instrumenata a zaboravit ce i da ubace mogucnost transpozicije. I... opet ce biti sijeci usi krpi dupe. Zivi bili pa vidjeli.

Gago 22.09.2008 13:05

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 50951)
Gago oni ce vjerovatno ubaciti te User Scale ama garantujem da ce zaboraviti da ubace mogucnost da te User Scale mozes odabrati samo za jedan od desnih instrumenata a zaboravit ce i da ubace mogucnost transpozicije. I... opet ce biti sijeci usi krpi dupe. Zivi bili pa vidjeli.

Tranzit
Pa pitao sam dal ce bit isto kao kod Triton u globalu. Odgovorio da jest i da je stim problem resen sa te User Scale.Sigurno znaju oni kake su User scale u Tritonu, pa ce iste funkcije ubacit i u Pa2x/Pa800(nadamo se).Bas sam pitao sad koliko User Scala ce bit za editiranje,kod Triton su 13.
Pa videcemo, cim doznam vise javicu odma ;)

tranzit 22.09.2008 13:16

Ama hoce biti User Scale u Globalu iste, mozda manji broj sto nije toliko ni bitno, medjutim nece biti isto ono ostalo sto je potrebno za terce. Sta ce mi 10 User Scala kad ne mogu u performansi staviti da one djeluju na desnoj strani samo na jedan program nego ili na sve ili nista. Onda transpozicija, sta ce mi User scale kad ne mogu transponovati svaki od programa posebno. Ovo i nece biti poseban problem jer se mogu napraviti programi koji su transponovani kako je potrebno ali bi bilo mnogo bolje da se to moze uraditi u performansi. Ne zna Korg sta nama treba moj Gago a niti oni razmisljaju na taj nacin. Njima uopste nije ni jasno za sta ce to nama koji q...c pa onda i nemaju pojma sta sve treba uraditi.

Marco7 22.09.2008 14:26

Da pricamo realno ako bi to odradili onda nikome vise ne bi bio potreban Tr,ili Clasik ili tako neki workstation nize i srednje klase jer je u svakom slucakju bolje imati i aranzer i solo klavijaturu u jednom!U tom slucaju fabrika bi izgubila mnogo love sto njima nije nikako u interesu ali ajde da sacekamo taj novi famouzni OS pa da vidimo o cemu se radi da ne tupimo u prazno ;)

Gago 22.09.2008 15:17

Ja kao sto znam,Triton se vise ne Prodaje nov,tako da oni nemaju nikakav gubitak,a M3 Serija je sasvim drugi svet od Pa serija,tako da nije ni on kunkurent.
Sto se tice terce mislim ko radi Profesionalno u Bend ili sam i koriste puno terce,taj nemoze bez Triton.Nemoze se uporediti Terce na Triton i Pa serija.Sam Sound je puno bolje u Triton nego u PA Serije.
Kao sto si rekao da sacekamo taj novi OS pa da vidimo o cemu se radi da ne tupimo u prazno.Nadamo se da ce bit Bolje.

Marco7 22.09.2008 15:26

Nisi u pravu gago da ti odma kazem,triton LE je najobicnija zujalica za klavijature pro klase kao sto je Pa1x,Pa2,Pa800 jer sve sto mozes sa efektima na njima mozes i na nekom od ovih aranzera s tim sto sad Pa2x Pro ima duplo vise memorije od pomenutih klavijtura!Jedino Triton studio i Triton Extrem od starijih i M3 od novijih mogu da se izdovije tu ali svaki muzicar ce pre da kupi aranzer na kojem moze uraditi terce i da mu sluzi i kao workstation i kao aranzer nego da kupuje oboje!A ja tvrdim da nista nece bolje boja da ti zvuci na tritonu nego na Pa1 eto veruj mi osim jedino ako nisu MOSS boje,e to ne moze ni jedan aranzer!A sto se tice workstationa posle OASYSA je M3 po ceni na drugom mestu ali koliko sam upucen korg nece raditi samo sa tim najskupljim spravama jer moraju da izbace i nekoliko nizih klasa worksationa i zbog kupaca i zbog konkurencije a u to slucaju su ga onda popusili ;) Nego ajde da sacekamo da vidimo sta ce biti ;)

tranzit 22.09.2008 15:30

Citat:

Originalno postovano od Gago (Post 50968)
Nemoze se uporediti Terce na Triton i Pa serija.Sam Sound je puno bolje u Triton nego u PA Serije.

A da se ti tu nisi malo prevario. Sto bi taj sound na Tritonima bio bolji od onog na PA2X. Prvo sinteza na PA2X je mnogo bolja a drugo i ROM je veci i to nekoliko puta i uopste PA2X je vrlo daleko kvalitetom izrade od bilo kog Tritona.

Gago 22.09.2008 16:25

Hm,Neznam stvarno na ovo sto da kazem....ili sam ja gluv i nemam pojma koja je razlika ili me vi hocete da zezate.........

Znaci mi sto koristimo Triton + Aranzer stavljamo instrumente tako samo za izgled,da bolje izgleda......

Marco,Triton nije samo zujalica,neznam kako i zasto drugi koriste taj instrument,ali zamene je jako dobar instrument,i sam prezadovoljan.Triton nije samo da ubacis neki set i sviraj, ima jako dobre funkcije ali mora da zagrijes stolicu.

Neznam za druge kolege,ali ja nemogu bez Tritona,to sto mogu na Tritona da nastelujem i da dobijem taj sound, nemogu na Pa,a das sam toliko glup i da neznam da radim sa Pa,to sam siguran da nisam...

Marco7 22.09.2008 16:32

Ja opet kazem da na pomenutim aranzerima mozes sve sto i na jedan LE i tako to slicno i opet ponavljam skidam kapu za workstation kao sto triton studio,extrem i tako takvim spravama! A mogu ti jos reci da jedan TR duplo slabiji od neke Yamahe ES ili jednom Fantoma X6 koji su sada tu negde u klasi sa cenom,Fantom je malo skuplji nego TR a nudi duplo bolji zvuk i duplo vise mogucnosti i mislim da nema potrebe da pricam bilo sta vise a stvarno je glupo uporedjivati zvuk PA2 sa jednim tritonom Le ;) Ja ovde stavljam tacku n moje komentare sto se tice ovoga i to je to!!!

Gago 22.09.2008 17:05

Marco, samo pitam, ja kao sto znam ti nemas Pa2x,kako mozes da znas da je bolji sound i da ima sve funkcije kao Le?

Jel si imao ikad Le i koje si Funkcije njegove koristio?

Jel si uporedio nekad te dve klavijature uzivo?

BasariStudios 22.09.2008 17:10

Polako ljudi, svi su sintovi dobri...i svi ste u pravo.

Marco7 22.09.2008 17:14

Ako nemam Pa2 ne mora da znaci da ga nisam gledao i testirao i video i isprobao sve sto mi treba,imacu ga vrlo brzo jer ne dam da me dileri biju po usima sa ucenamam seljackim i maximalnim doplatama!Funkcije i mogucnosti su skoro ali skoro iste kao na Pa1xPro tako sam se vrlo brzo uputio u to sta moze a sta ne i tvrdim da ima duplo bolji zvuk od Tritona Le!A triton Le sam davno,davno testirao i odma sam video da to nije klavijatura za mene =)) pa sam se pozabavio sa najjacim izdanjima iz Triton serije ;)

daisa 22.09.2008 17:22

Ma pa 800 bolje izlazi od svega tog navedenog :)) :)) :))

BasariStudios 22.09.2008 17:22

Triton LE/TR su prica same po sebe...o tome se ne vredi ni pricat,
nemozes takve igracke uporediti sa PA seriju, PA2X momentalno
jede sve postojece Tritone pa i sai Extreme kako god okrenes,
bez OS 2.0 a sa OSom bice drugacije...bilo programiranje, osci
i ostale stvari...da ne teramo dalje, po mome misljenju najveci
razlog za Triton kod nas su Terce, jer najsmesnije na svetu je
imati PA2X i LE pored njega iz nekog drugog razloga...i Gago,
ne bas sve Tritone zvuce bolje od PA800/2X. Sto se tice terca
samo ponavljam ono sto je Tranzit rekao, zivi bili pa videli.

Gago 22.09.2008 17:27

Opet samo pitam

nisi mi odgovorio na pitanja.

Jel si uporedio nekad te dve klavijature uzivo i koje iste funkcije imaju?

Ja sam siguran da nemozes otceniti neki instrument sto ga probas pola sat.

Koja je Razlika izmedzu Extreme i Le?

No.1 22.09.2008 17:30

Ha...Gago ostavi brate...ko zna zna...
Ja se potpuno slazem sa tobom.

Za ostale: Triton vadi bolje jedan isti sempl od 1x,pa800,2x, ja sam se licno uverio u to.
Gago ima 2x i ne svira uz njega dzaba jos i triton....Alix isto ima 2x i classic.
Ja imam 2x i evo vec meseci patim za neki triton i razmisljam da kupim,
mozda ne konkretno Le...al ima i drugi.

Ne kazem da je 2x slab, ima i on lepih stvari ali...jbg triton je triton.

No.1 22.09.2008 17:32

Meni nije u korist da se raspravljam dzaba,bas suprotno.
Daj me razubedite sto da ne kupim triton?

daisa 22.09.2008 17:34

ja triton le nosim uz pa 800 da imam cim tuci ako dodje do frke :))

Marco7 22.09.2008 17:35

gago nemoj tako,omalovazavanjem ne postizes nista veruj mi!Ja ti opet kazem da nemas samo ti Pa2 i da sam ga buraz gledao i isprobao i opet ti ponavljam detaljno pre nego sto si ga ti nabavio a drugo ako ciljas na to da si ti nesto superioran ako imas Pa2 tu se varas!Samo cu ti jedno reci posto vidim da nisi bas najbolje upucen da vise vredi ona lampa na Extermu i ona toplota zvuka koji ona daje kad se sviraju orgulje,gitare itd nefo 4 tritona Le....To je stvar kako ko cuje klavijaturu,mene ne zanimaju opet ti ponavljam zujalice i slicne stvari jer mi treba masna boja da napuni zvucnik ili aranzman koji radim a sa tritonom Le to ne mogu ni u snu!Samo ti cepaj ali nemoj da me nazivas neznalicom i da pricas da ja zakljucke donosim na pamet ;)

No.1 22.09.2008 17:40

Pazi Marco,ja te potpuno razumem... 2x je za aranzmane super...i ROM je mnogo jaci od Le
Al pricam konkretno za sempler.
Na triton je poveran, a da je igracka prema 2x u ostalo da.
Ali sempler je porealan...i ne moze me nedim razubediti u to.

daisa 22.09.2008 17:44

Kladim se da ce ova tema podhttp://i198.photobucket.com/albums/a...us/katanac.jpg

Marco7 22.09.2008 17:48

Ivice da ti kazem nesto kao bratu i kakvo je moje iskustvo sa tritonom Le konkretno!Radio sam neku pesmu i koristio sam stvarno jake VST instrumente sa mnogo dobrim i realnim i masnim zvukovima i onda sam hteo da uzmem neke boje iz Tritona LE ali ne zujke za juznjake i tako to,pa ljudi to zvuci pola od svega ostalog u odnosu na zvuk sa onih Plug inova!Zatim sam snimio na istoj pesmi neke padove posle toga sa Korga M3 i da vidis moj brale koja je razlika u zvuku,to je smesno komentarisati o tome!A redvno korsitim boje sa Pa1xPro i nemam problema da ih koristim sa ostalim Plug inovima koje koristim!Tanak je Le sa zvukom ljudi ne pricam na pamet verujte mi!!!Na pzvucenju i u buci moze da prodje ali veruj mi za bilo kakav ozbiljniji rad oseca se velika razlika ;) Uostalom ovo nije tema gde se prica o tritonima Le vec o novom OS pa da prekinemo raspravu i sacekamo taj novi OS!

BasariStudios 22.09.2008 18:06

Kao sto sam rekao, ne samo novi OS nego i stari OS jede Tritone,
nije mi cilj da se raspravljam, ustvari u ovom Topiku su ukljucene
vecinom moji najbolji prijatelji ovde posebno Gago koga znam i
najduze od sviju ovde. Jeste to je jedini nacin na koji se mi branimo
uvek...EH MOJ UKUS...al i to neide tako nekad treba argumente.
Verujte mi da veci ROM i 16 Oscilatora prave razliku u glasu i to veliku
za one koje se razume al da pogledamo istinu u oci i bas ne prave neku
razliku za nasu muciku (Amza, Cortan, Cira, Mica i ostali) jer kod njih
ne 1 OSC, ne jedan sav KMP nego koristi se samo jedna obicna nota
razvaljena po klavijaturi i o tome je suvisno da pricamo.

Gago 22.09.2008 18:52

Marco
ja se nesecam da sam te ikad navredio ili da sam reko da si neznalica,to mi nikad ne bi pao napamet,ja te postujem i gledam kao jako dobar Musicar.....samo sam pitao dali si te dve klavijature uperido u zivo,i dali znas koja je razlika u funkcije od extreme i Le...nisam nisto drugo mislio.....
Nikad se nisam falio da imam Pa2x i da sam nesto posebno,oni sto me poznaje dobro, znaju kakav i koi sam ja kao covek.

Dosad koi je kolega samnom svirao bio je odusevljen od Triton Le,cak i zadnji put najbolji Harmonikas u Makednoju Milan Zavkov,sto je stvarno svedski covek i ima puno staz,nije mogo da veruje sto sve izadze iz Le,znaci oni nemaju niko pojma od Musike ili?

Ja koristim moje semplove koi sam licno sam semplovao,samo Sax,Klarinet i Truba su skoro vise od 40MB,ne koristim nijedna zujalica,mrzim te dx boje.Znaci nije samo da imas Extreme ili sta ja znam koja klavijtura,kad nemas materijala i da neznas da je stelujes, dzaba ti je sve.

Evo samo jedan mali primer:
zasto ljudi jos sviraju te DX11 ili V50,kad moze da ubaci semplove u Pax i da sviraju semplove?Iako je klavijatura stara ali ima jako dobar Sound,i tu nemoze nikaka Pa serija to da postigne.

Zar je isto kad ubacis u Le 8 Sounda od jednom u Kombi ili 3 Sounda u Performance u Pa serije........onda stvarno neznam zasto ljudi sviraju svi Le.Njemci ne koriste Terce pa svaki Band svira skoro Le ili Clasic,i to retko neko da koriste semplove ko mi Balkanci.

Nedime,sviram skoro svaki vikend uzivo i sa puno razlicne kolege,tako da nemoze nekome da mi dokaze da nevalja, kad znam da sam 100% siguran u to.

Pozdrav i bez ljutnje,nisam nista lose rekao ......

Vihor 24.09.2008 12:22

Kolega nista od tih terci!!! Zaboravi na to,i zvanicno sad mozes kod Nedima cuti sta nudi novi os (nazalost) i ja sam se ponadao hehehe, poz<:-P

redsteeler33 24.09.2008 21:10

Drage kolege bezveze se napucavate sta valja i sta nevalja sta je bolje i sta nije. Sve sto pisete sve sam imao i sve svirao i isprobao i svako je djelomicno u pravu, pitanje je samo sta kome odgovara. Ali?? Ja sa samo pa800 imam vecu dnevnicu ili istu kao kad sam imao i druge klavijature sa sobom. To je na kraju poanta pogotovo za zivu svirku, drugo je ako pricamo za snimanje u studiju. Niko ni od ovih pjevaca amatera i profesijonalaca a pogotovo ne narod kome sviramo nema BLAGE VEZE ni o tercama ni o cemu drugom vjerujte mi. Na kraju je samo bitno koliko para dodze u dzep. Ali jos bitnija stvar jest da moras znati svirati, mozes imati sve klavijature svijeta sa neznam kakvim p.i.z.d.a.r.i.j.a.m.a. dzabe ako neznas ubosti vola u guzicu a ko zna,zna i na pa50.

Darko 24.09.2008 21:51

Da da ima razlicitih ljudi . . neki imaju sve i svasta ,neki imaju Studijo neki imaju Studijo i to svasta a neki imaju i svasta i Studijo i znanje . . a neki se odmah uvrede hehehehe.

Sve u svemu Gago prijatelju dzaba ti objasnjavas jel uvek ce bit kontre i raznih ukusa,... najbolje je kad to sve za sebe zadrzis i uzivas.....nemas kome da se pravdas a osim toga ono sta sam ja cuo to nisam dosad nikad cuo..da nepricam o kvalitetu itd itd.

Naravno neki su culi jos i mnooog bolje ali eto ima i toga ;) bitno je da si zadovoljan stim sta imas sve ostalo je toliko nevazno ;)

Veliki Pozdrav

bojanzivkovic 25.09.2008 00:51

Citat:

Originalno postovano od redsteeler33 (Post 51274)
Drage kolege bezveze se napucavate sta valja i sta nevalja sta je bolje i sta nije. Sve sto pisete sve sam imao i sve svirao i isprobao i svako je djelomicno u pravu, pitanje je samo sta kome odgovara. Ali?? Ja sa samo pa800 imam vecu dnevnicu ili istu kao kad sam imao i druge klavijature sa sobom. To je na kraju poanta pogotovo za zivu svirku, drugo je ako pricamo za snimanje u studiju. Niko ni od ovih pjevaca amatera i profesijonalaca a pogotovo ne narod kome sviramo nema BLAGE VEZE ni o tercama ni o cemu drugom vjerujte mi. Na kraju je samo bitno koliko para dodze u dzep. Ali jos bitnija stvar jest da moras znati svirati, mozes imati sve klavijature svijeta sa neznam kakvim p.i.z.d.a.r.i.j.a.m.a. dzabe ako neznas ubosti vola u guzicu a ko zna,zna i na pa50.

BRAVO Kolega ........ nazalost je istinito!

BasariStudios 25.09.2008 01:11

Citat:

Originalno postovano od redsteeler33 (Post 51274)
Na kraju je samo bitno koliko para dodze u dzep.
Ali jos bitnija stvar jest da moras znati svirati, mozes imati sve klavijature svijeta sa neznam kakvim p.i.z.d.a.r.i.j.a.m.a. dzabe ako neznas ubosti vola u guzicu a ko zna,zna i na pa50.

Nije istina i nemora tako biti, imas diler koji prodaje sintove al nezna da svira.
A vidi gore, sam kazes bitno je sta dolazi u dzepu, imati puno sintova nemora
znaciti da moras znati da sviras. Kakve veze ima sto ja imam 18 sintova a nisam
dobar svirac? Ja zivim od toga al ne sviram, koristim ih za druge svrhe.
Nemozes ti bez mene veruj mi, jer nemas gde kupiti boje i ritmove a nemogu
ni ja bez tebe, jer nemam kome ih prodayi.
Prestanite ko mala deca sa tim argumentima i odbranama:
1. Pa sve zavisi do ukusa, moj je ukus takav, ja volim FICO...
jel to znaci da je bolje od Mercedesa? Ne, nemozes ga imati.
2. Ma pusti on ima studio, 18 sintova al nije vazno, nezna da svira...
jel to vazno? nije uopste, nemozes ih imati pa nemas drugi argument.
Nema nista pogresno ako neko nezna svirati al ima studio, procitaj svoj
komentar jos jednom gore, vazno sta ide u dzepu.
Studio EROL 5 u Skoplju gde nas kolega Rahman radio a i moj pobratim
Gjeni, gazda je Albanac, ne koji nezna da svira samo nego i ne slusa muziku.
Imao para, bacio tu, zaposlio ljude i ...

CAO!

Marco7 25.09.2008 01:24

Citat:

Originalno postovano od Darko (Post 51275)
Da da ima razlicitih ljudi . . neki imaju sve i svasta ,neki imaju Studijo neki imaju Studijo i to svasta a neki imaju i svasta i Studijo i znanje . . a neki se odmah uvrede hehehehe.

Sve u svemu Gago prijatelju dzaba ti objasnjavas jel uvek ce bit kontre i raznih ukusa,... najbolje je kad to sve za sebe zadrzis i uzivas.....nemas kome da se pravdas a osim toga ono sta sam ja cuo to nisam dosad nikad cuo..da nepricam o kvalitetu itd itd.

Naravno neki su culi jos i mnooog bolje ali eto ima i toga ;) bitno je da si zadovoljan stim sta imas sve ostalo je toliko nevazno ;)

Veliki Pozdrav

A ja mislim da ti nisi trebao da se javljas sa ovim komentarom ;) Bolje se ne petljaj u stvari u kojima si stranac veruj mi...

tranzit 25.09.2008 01:24

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 50956)
Ama hoce biti User Scale u Globalu iste, mozda manji broj sto nije toliko ni bitno, medjutim nece biti isto ono ostalo sto je potrebno za terce. Sta ce mi 10 User Scala kad ne mogu u performansi staviti da one djeluju na desnoj strani samo na jedan program nego ili na sve ili nista. Onda transpozicija, sta ce mi User scale kad ne mogu transponovati svaki od programa posebno. Ovo i nece biti poseban problem jer se mogu napraviti programi koji su transponovani kako je potrebno ali bi bilo mnogo bolje da se to moze uraditi u performansi. Ne zna Korg sta nama treba moj Gago a niti oni razmisljaju na taj nacin. Njima uopste nije ni jasno za sta ce to nama koji q...c pa onda i nemaju pojma sta sve treba uraditi.

Da citiram samog sebe sa pocetka ove dikusije. Sta dalje da kazem nego: znao sam da ce nas Korg izraditi.
Sto se tice uporedbe Tritona i PA2X, to je suplja prica jer Triton nema ama bas nista da trazi pored PA2X. Em mu je sinteza daleko slabija (i starija i onemocala), em su mu konverteri slabiji (i stariji i onemocali). Goago ta tvoja teorija o nekakvim boljim samplovima na Tritonu ne pije vode, ama bas ni malo jer nema nikakvog rezona. Jedino sto Triton moze, ali ne LE, to je da oboji bolje efektima jer ih i ima dosta vise po programu. Ama ako je sampl kako valja ni ti efekti ne pomazu.

No.1 25.09.2008 02:14

:mad:

BasariStudios 25.09.2008 02:24

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 51312)
da citiram samog sebe sa pocetka ove dikusije. Sta dalje da kazem nego: Znao sam da ce nas korg izraditi.
Sto se tice uporedbe tritona i pa2x, to je suplja prica jer triton nema ama bas nista da trazi pored pa2x. Em mu je sinteza daleko slabija (i starija i onemocala), em su mu konverteri slabiji (i stariji i onemocali). Goago ta tvoja teorija o nekakvim boljim samplovima na tritonu ne pije vode, ama bas ni malo jer nema nikakvog rezona. Jedino sto triton moze, ali ne le, to je da oboji bolje efektima jer ih i ima dosta vise po programu. Ama ako je sampl kako valja ni ti efekti ne pomazu.

i nikako drugacije!

BasariStudios 25.09.2008 02:26

Citat:

Originalno postovano od tranzit (Post 50951)
ama garantujem da ce zaboraviti da ubace mogucnost da te User Scale mozes odabrati samo za jedan od desnih instrumenata a zaboravit ce i da ubace mogucnost transpozicije.

Nisi morao ni garantirati, to se vec desilo, svojim ocima sam video.
E sad posle JUCE ako nesto urade...al veruj mi, on je mozda samo
okrenuo oci kad sam mu ja to rekao...nismo mi nista tamo.

Darko 25.09.2008 08:21

Citat:

Originalno postovano od Marco7 (Post 51311)
A ja mislim da ti nisi trebao da se javljas sa ovim komentarom ;) Bolje se ne petljaj u stvari u kojima si stranac veruj mi...

Mnogo si smesan samo neznam sta hoces stim da kazes,i koje ti sebi dajes pravo da pricas ovako sa ljudima bolje receno kolegama,ako procitas moj post malo bolje videces da uopste nisi tema za mene. I netreba da mislis ako se ti toliko dobro razumes u sve to da su svi drugi neznalice kao sta navodis u gore navedenom postu.

Jos jednom niti sam pisao nesta o tebi niti si bijo tema molim te zaobidji me i pusti tako ponasanje nismo deca.

Pozz.

Dule Va 25.09.2008 11:31

Ko radi sa aranzerom bolje ce odraditi svirku sa dobrim ritmom nego sa dobrom bojom/to je moj stav.

Marco7 25.09.2008 12:49

@Darko
JA ti opet kazem bolje da se ne mesas tamo gde su ti stvari nepoznate!Ko ti i koliko vise znaci to su druge stvari a svojim postom si naveo u fazonu pusti ti druge ti si kralj a ja znam sta cujem,znaci tvoje uvo bolje cuje nego inzinjeri u korgu i pravila zvuka??Svaka cast Gagu,stari clan foruma i mnogo puta smo imali polemike oko raznih stvari i imacemo ih jos ko zna koliko a i svi znamo kakav je muzicar i koliko je dobar covek pa tu necu otvarati nikakvu sumnju ali si ti do juce cini mi se pitao koji aranzer da uzmem pa si me preko privatnih poruka molio da ti dam set i korisne stvari za PA1xPro koliko secam ali nije bitno,to je zato sto si u meni video neznalicu???Ja znam koliko neznam i hvala bogu sto je tako jer dok god budem svestan toga napredovacu i da znas da sam smesan,imam extra smisao za humor ;)

Darko 25.09.2008 13:06

@marco ...

Izvini molim te sta sam te pitao ,uglavnom nisam te molijo nego te pitao ..opet kazem izvinjavam se ako je to greska bila. (a vidim da je bila)
Ako ti sad stim mislis da sam ja licno neznalica samo zato sta sam te pitao za tvoje misljenje u vezi klavijatura i koju da uzmem onda ok . . . sta se tvoje pomoci tice hvala ti jos jednom ali koliko se sjecam nisi se ni javijo manje vise nezamjeram daleko bilo.

Kao sta sam rekao necu da se svadjam stobom niti sam te spomenijo.Sve sta si gore naveo u vezi kralja ,cara to si ti sam napisao ,nema samnom nikakve veze.

Samo da ti kazem nije lose pitat nekoga da ti pomogne u izboru a da nepricam dalje.
Jos da dodam ..DA nesta sta neznam ja pitam jel zato i sluzi ovakav forum to sta si se ti nasao uvredjen na moj Post to je tvoj problem.

Veli pozdrav Marco

Trenutno vrijeme na Forumu 22:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org