![]() |
Valjaju li sta ovi stilovi?
|
Prva 2 mi djeluju nekako siromašno,a treći ritam ko da je izvađen sa midi fajla RUNAWAY - DEL SHANON.
|
jako siromasno nisam zadovoljan ovako su aranzeri radili '90-tih godina
|
Ma jok nije nijedan MIDI fajl...pravljen je direktno u sint a stil nije nista vise no MIDI...
hebat ga...to ti je Ketron... |
Al eto taj treći ritam mi zvuči ko da je namjenski za tu pjesmu RUNAWAY :D
|
Nista posebno siromasno ...ti dakle i dalje ne odustajes sa ubedjenjem da ces nam predstaviti neku revoluciju, ali dobro, uporan si mozda i bude nesto od tebe samo pici
|
Valentino, nije bas nesto namenski, samo onako intro stoji al nista posebno.
Coke ne pravim revolucije nego onako stam stavio da poslusamo sta fali sta ima viska...posto su Ketronovi inzinjeri odobrili da to moze ici u sint... nije to samo napravim stil i gotovo, ide kroz jos 10 testova dok ga prihvate. |
Nedime, zasto izbegavas PAD u ritmovima ? To mu daje punocu. Ovako zvuci bas prazno.
|
Ne bih da vredja ali su ti inzinjeri izgleda bili pod jakim dejstvom alkohola i mozda nekih laksih droga kad su to pravili i odobravali da udje u sint
|
Ovo zvuci sasvim ok. Jel ce biti neki demo odsviran komplet styla i solo ? Pozdrav
|
Marko, oni ih vise traze bez padova jer Ketron ima 2 Lower, ne 1,
iz kojeg razloga to rade neznam, uradio sam 2 sa padova al onda su me naterali da brisem...Darko...o tome neznam nista, samo sam poslao, rekli su Da i to je to...nisu ni njihovi sta bolji. |
Citat:
stil pa sami sviraju bog zna sta rade, imaju i posebne programe za testiranje jacine glasa i dal je svugde isti, ne Audio analizer al nesto drugo sta ja znam. |
Poltika im je stvanro idiotska. Jedino ako nece po deafoltu da stave uz svaki ritam u jedan LOWER neki strings. Ali to opet je to glupo.
|
Oni imaju najgluplju politiku, sad se ja i jos jedan borimo da urade
nesto u OSu i nece ni to...mesec dana su sad bili zatvoreni zbog odmora...nigde niko nista a pricaju da pocnu sa AUDYA...al bogat je on, neboli njega nizasta, Ketron mu je samo na stranu. Jebote citava kompanija ima 80 zaposlenih, po citavi svet ukljucujuci i Arape koje same prave svoje sintove. |
Aha pa dobro ali bitno je da je drum sasvim ok ali sasvim ok, ne vidim mesta za paniku kao odmah ne valja. Ovde se samo ceka da se kritikuje neciji rad niko nece da pomogne da kaze sta ne valja da se doda ili promeni.
|
Kad mi kaze...kao Marko fino....Nedime zasto ovo, zasto ono je jedno...
a kad tresnes iz glave samo onako da ne valja onda je to bolest... kakva neznam al neizleciva...ovde je najveca bolest samo jedna... ...Nedimovo je pa zato...a ja nocas fino idem da prenesem ta 15 stilova a o ceni da ne pricam, ima se vec pretstavu a sutra fino u CT na show za Ketron sa AJ...80$od sat...nije moja majka rodila Ketrona...moji Korgovi su pored mene...al jest lepo vako...umesto u kanalima ko ranije sto sam radio i ledja iskrivio. A znam kad bi to uradio na Yamaha, Korg il Roland opet ista prica...:p |
Citat:
|
@KETRONAUDYA
Nama ne ostaje ništa drugo nego kritizirat i komeitrat,ne radimo mi klavijaturu... nego kolega Nedim,a svoja mišljenja ostavljamo da bi mu pomogli oko projekta. I ja se slažem sa kolegom MARCO....u ritmovima fali neke pozadine,PAD,STRINGS....! |
Pa znam i ja da fali al nedaju, hebat ga, Korgove i Yamahine drugacije radim.
Radicu sad i za Yamahu i za Korg pa ce biti drugacije. |
Ma tako je sve znaju a sviraju kod kuce ti barem imas koristi od toga pa neka zvuci to kako god hoce uzimas kintu
|
Citat:
samo ipak...JA radim za njih...uskoro i Korg i Yamaha... E sad u istoriju ne razumem se puno...to ako moj praded bio sa Musolinija u drugom svetskom ratu...pa sad zbog njega... |
Darko najbolje da svi sviramo pa 800 kao ti ili kao Coke Tyros 2 da bi ceo forum bio zadovoljan jednostavno ako ti se nesto ne svidja zaobidji temu i uzivaj
|
Sviram ja i PA800, i PSRS900, uskoro i Audya, sledecu nedelju i PA2X,
i SX300, i SD5, i XD9, u closetu i I30, pa i M3, pa i Prophecy...sta jos... |
Citat:
|
gde to sviras sve ove klavijature sto si nabrojao u radnji nekoj ili ?ako ti to sto radis nazivas svirkom onda jebi ga brate ode svirka polako u qrac heheheh
|
Niko nije nit rekao da sam svirac...nije to u radnji, kod mene u studio je...samo pola njih...
|
Ljudi cika Nedim ima Studio a vi se samo zezajte. Nisam znao da se kod vas tamo preko bare spavaca soba zove studio heheheheh
|
Nista onda kolege, odo ja polako u studio pozzz
|
Na zalost nije soba nego je 6000$ mesecno kirija plus jos 1000 za struju...
Hteo bi i ja da bude kod mene u krevet al nije...:p |
ja mislim da je bolje da ti oni plate malo vise i da im ti odradis jedan solidan drum kit jer ovo mi se nimalo ne svidja. Ipak posto si sound engiener to bi ti valjda lako trebalo da uradis
|
Citat:
|
Gde ce taj DrumKit oni staviti...nemaju sampler oni sintovi nijedan.
Samo cudno...90% sveta sto znam kune se u Ketronove bubnjeve a samo cetvoro istih ovde non stop o tome pricaju. |
Nedime,
Stylovi nisu loši, ali nisu ni nešto posebno, ono da bi čovjek reko da oduzimaju dah. Samo mi ovaj 'Hard rock' ne zvuči baš kao pravi 'hard' rock, malkice je premekan (ovaj Hammond u njemu kao da je iz neke pop pjesme) i, po mom ukusu, fali mu malo više 'šamaranja' bubnjeva na početku i na kraju, kako to obično rade bubnjari rock-bandova u živoj svirci. |
e lepi cane u pravu si jedan normalan drum kit bi poboljsao stanje. Pa Nedim nije mi jasno nema sempler pa sta ni raniji modeli aranzera ga nisu imale pa su bolje radile nego pojedini danasnji modeli. mozda bi ti mogao da nesto napravis u tom tvom studiju od 6000 dolara pa da oni to stave u rom memoriju i da bude bolja situacija mislim na bubanj
|
Citat:
Hvala na ideju isto, to se moze lako uraditi na Ketronu, Organ i nije u stilu, onako je samo u Lower, moze se maknuti il promeniti. A jeli Darko, mislis da ce oni PreRadjivati sint zbog nekoliko njih? Mnogo se nadju sto im se ne svidja Bubanj kod Korga il Roland il Yamahe il bilo koga, jedino na ovom forumu ima one kojima se ne svidja i jedino kad sam ja u pitanju, inace i dalje se kune u Bubanj... Al reko sam jednom, MP3 je MP3, nije isto ko sto uzivo izlazi, ispraviga pored neki PA pa da se useres. Al u salu, na pojacalo, hebes ti ovo sto snimam ja u studio. |
ti mislis nedime da tebe mrze ovde na forumu?
|
Evo stavio bih jedan primjer,ovo sam maloprije napravio na kompu,ovi semplovi nemaju veze sa klavijaturama,al se mogu ubacivat u njih.
Bi li ovo valjalo za Ketron... http://www.box.net/shared/2ck69z1vz8 |
Nije mi baš najjasnije zašto ovi style-ovi zvuče ovako anemično, ali ako se nekome da poslušati kako zvuče ketronovi 'live-drums', neka na slijedećoj stranici:
http://www.ketronus.com/demos.php posluša primjer pod nazivom 'Rock Band' (u sekciji SD-5) ili Garage Rock (u sekciji Audya) To 'para gaće' i ovako preko mp3, a uživo se smrzneš, i pokušaš skontat kako su uspjeli sakrit bubnjara. :-) |
Nije to nikako programiranje, to je Audya:
Pedalo, Dobos, Cinele udara pravi bubnjar, nije programirano, Audio Loop je. Sav Accopmainment nije programiran, sve je uzivo, sviraju ljudi, Loops. Zato je Audya, 4 GB Sampling...nije vise ko na PA samo perkucije Loops. Sad sve fino mozes audio lupove od gitare basova i svacega. I jeste, ovo je Zivi bubnjar sto udara, nije programirano i bas tako zvuci u Audya, sutra cu ti sa Audya snimiti na video da vidis direktno ovaj isti. |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:48 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org