![]() |
Korg M3 i PA2XPRO
Od danas sam takodje vlasnik i M3 sa EXB Radias a i PA2XPRO,
PA2XPRO je malo ranije stigao, neocekivano, ako bog da za 2-3 nedelje i Audya...hajd ko sve ovde ima M3 pa da mozemo mlatiti i o tome malo. |
Prvi potez, 64MB ET loadirao za samo manje od 20 secunda...videcemo dalje.
|
ti nedime si pluvao po M3 da nista ne valja, da si ga uzeo i odmah vratio nisi valjda promenio misljenje???
|
Sve je to diskutabilno i vrlo sumnjivo sa tim silnim instrumentima. Boga pitaj sta se tu sve desava... ko koga, u sta i zasto. Zaboravi on sta je pisao, vrlo cesto.
|
Ma ajte ljudi nemojte da kradete fantazije Nedimu, jel vidite kako sve zaboravlja sta pise, posle udara druge fore (hehehe) nemojte da ste takvi %-(
|
Vi ste nenormalni...a gde vidite da pise da se ovo meni svidja???
Uzeo sam ga zato sto imam potrebu, ne zato sto ga volim. Kad neko zove da kupi set, pita me koji se meni sint svidja ili pita DAL IMAS ZA M3??? One sto se meni svidjaju vec godinama su pored mene, kao Motif XS. |
|
ne znam kako drugima ali meni se M3 dopada po svemu sto sam imao prilike da probam znaci izgled dirka sound funkcije znaci mrak. A sad svako moze da misli i drugacije............
pozzzzzzzz |
Meni se i dalje ne dopada, nema sav ROM sto je EXTREME imao,
nema MOSS, eh sad RADIAS je tu, jeste stvarno dobar i mnogo kompleksniji od MOSS al ipak nije MOSS. |
Jos pre godinu dana sam ja rekao da je to vrhunski sint i da sam bio odusevljen kad sam cuo sirinu zvuka i nove opcije koje KORG ubacio medjutim bio sam ispljuvan!Videcmo kakvi su utisci posle godinu dana a ja sam ostao pri svom misljenju!Iskreno jedino mi se ne svidja izgled :(
|
jebem li ga ja da budem iskren ne znam ni koja je razlika izmedju moss i radias pa ne bih da lupetam gluposti ( ti ako imas vreme i zivce ajd objasni) ali samo kazem da se meni dopada i kako zvuci i kako izgleda........
Slazem se sa tobom marco jer tad je bilo reci o M3 ali su ga svi pluvali sto mi nije bilo jasno i ja ostajem pri svom misljenju nadam se da cu ga u skorije neko vreme imati.......... pozzzzzzz |
Marko kod mene je obratno, izgled mi se oduvek svidjao, beo ko sneg, hahahaha.
|
Citat:
|
Kolega,a da ti prvo pogledaš malo datum poslednjeg posta u ovoj temi pa da predješ na zbijanje šala? Hvala
|
probao sam m3, i i roland g6.
vise mi se svidja g6 jer manje komplikovano deluje, inace obe kljave su perverzija, i meni iskreno prekomplikovane za live svirke, preskupe inace ja kao ljubitelj zvuka akusticnih instrumenata odusevljen kvalitetom semplova harmonike, frule, i violine....potpuno nova dimenzija zvuka.. mare |
ma ljudi za boju najmanji problem uzmes klavijature vodene bojice i ofarbas :D
|
Korg M3 XPanded 512MB of RAM...NEW!
|
Evo drage kolege ja imam M3 vec pola godine i imam pa800 sviram svaki vikend live nastupe, od M3 sam odusevljen i sa izgledom i sa zvukom jednostavno TOP! Pribavijo sam sebi vrhunski set za M3 i namjestao ga po svome ukusu tako da radi kao doksa.......eto toliko od mene
|
E baš mi je drago zbog tebe,ali si to trebao da napišeš u drugoj temi a ne ovde.
Imaš onu "'ajde da se hvalimo" pa tamo... A i ovaj sa ćevapima...umasti sve oko sebe,ko da nema astal... |
A ja bi bas hteo pitati *Vuleta* kakve veze Moji Chevapi imaju sa ovom Temom
i kakve Neveze ima Ahmin post sa ovom temom...covek je nasao bas pravo mesto gde da to postavi...nevidim nista Foliranje nit Hvalenje u njegov post a niti ikakve stvari u moj post koji bi bas trebali biti ovde...interesuje me ko pise ta pravila ovde. Bilo bi onda bolje da nema subforume za firme nego samo jedna TEMA M3 jedna PA800 i bubaj sve unutra...SubForum na Engleski znaci PodForum...ako neko ne razume...sada, ako neko trazi boje za M3, neko je Skuho Kafu na M3 a neko treci je mozda i drko po njemu...neznaci da sve 3 moraju u istu temu...sve 3 imaju svoje posebno mesto da se ljudi bolje snadju...hajd stavite i za M1 sve u ovu za M3. Od foruma napraviste Kalabaster...zadnje tema o muzici i opremi je bila pre godinu i po... Hajd sad ban ko po navici...jer niko i nema sta da ovde kaze argumentalno, nego Ban! Sto kazu Ameri...just my 5 cents... |
Tvoji ćevapi veze nemaju ni sa jednom temom na stručnom delu Foruma,možda bi se za njih našlo mesto negde u svaštari ali sam otprilike provalio da si pokušao nešto pametno da kažeš pa sam temu spojio sa postojećom...a tebi i dalje ništa nije jasno...
Citat:
A ja taman mislio da si našo sebi ribu da ti daje terapiju i da si se smirio :lol: |
Koja ce mene hteti bote...ccccccccc...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org