![]() |
Cijena Korg Pa 800 i jos ...
Zdravo.
Sorry ako sam ubacio temu u pogresnu rubriku :) ... Interesuje me da li je cijena od 3600KM za nov Korg Pa800 ok? I jos jedno pitanje, da li je bolje spojiti preko midi-a na njega EXR-5s pa ga iskoristiti u neku svrhu ili da ga prodam zato sto EXR-5s ne bi imao smisla sa Pa800? Unaprijed zahvalan |
Vidi u evrima je oko 1800-1850,pa preracunaj,A Exr jedino ako si navikao sa dve klavijature da radis.Ja sam svirao na 3,pa na2 a sada na jednoj i iste pare mi donosi kao i sa 3,ali manje se muci oko transporta.POzz
|
To je to, odprilike tako se i krece cena za PA 800, ali prijatelju, ja ti toplo preporucujem da ga kupis i odmah ces da zaboravis lovu koju si za njega dao, jer je potpun pogodak, i uz PA 800 ti stvarno ne treba druga klavijatura...
|
slazem se sa kolegom vujanovom.......
|
Citat:
|
U Tuzli Amadex trazi 3600KM, jucer zvao.
Da mi bi sada prodati EXR-5s ima i garanciju jos samo da dobijem koliko toliko za njega pa da mogu namjeriti za Pa800 |
kod nas u makedoniji ima ga od 1750evra pa nsao sam i na jedno mesto 1650 e sad dali je bas ono od fabrike nediran i sl..neznam.. ali u prodavnici u skoplje video sam da je 1750evra.pozz
|
Koliko se onda moze traziti za polovan? Ipak i ako je Pa800 polovan ne vjerujem da bi ga iko dao ispod 3200KM ili ima takvih :)
|
Citat:
|
za sada je u ARTIST ponudio 3600KM i AMADEX Tuzla isto tako... kaos to si rekao u Sarajevu je za 3500KM to izgleda za sada nov najjeftiniji na podruciju BiH, mozda ima jos negdje jeftinije nov ali tesko tesko naci..
|
nema nigdje jeftinije, zato, furaj u sarajevo u amadex i uzimaj to dok nije poskupilo, izgleda da ce poskušit...
|
Care cjena je ovdje u austriji kod mene jos uvjek neki 2000 eura 100-200 manje vise cjena je ok i ako je sebi sredis netraba ti nista drugo
|
Citat:
Dok ode do Sarajeva treba mu 40-ak maraka za gorivo, putarina marku i po(malo auto), ćevapi porcija 5 km, jogurt 1,5 parking 2 marke(sat), prekoračenje brzine u povratku 40 km, gužva na Stupskoj petlji neopisiva, elem skuplja pita neg' tepsija, kupi u Tuzli i mrka kapa, mada se i kod njih može dobiti malog popusta...;) |
Jedina usteda u ovoj racunici je da nece platiti putarinu-1,5 KM,jer dolazi
iz Tuzle,pa nece ici autoputem.;) Ali ce zato dobre cevape platiti 6 KM. Manju guzvu ce imati,ako ulazi u grad preko Vogosce. Malo se zezam-ali druze kupuj to u svom gradu jer je razlika u stvarnoj cijeni skoro nikakva. Eto znaci stize jos jedan PA 800 i nadam se da neces ubrzo postaviti temu sa naslovom-"PA 800 UPOMOC".Ovo je naravno,dobronamjerno i neka te dobro sluzi. Pozdrav, |
hehe ... cijena u Amadex-u je sasvim ok, i ako je u Sa jeftinije a ista je firma valjda se moze dobiti jos koji popust... a sto se tice cevapa, bolji su u lukavcu tako da cu tu svratiti i pojesti :P
Hvala na pomoci, ako sta izleti da neko zeli polovnog se rijesiti onda slobodno nek javi ;) |
Citat:
|
Da pito sam ga... morat cu otici do njega da to pogledam ako bude sve ok cijena je super...
Zahvalio sam ti se privatno a evo i javno :) Hvala za link ako bude sve ok castim te ;) |
Prodajem ja PA800 skroz nov, od pre 2-3 nedelje al iz USA je.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
brothers ljubuski 3500,ma samo dodji u prodavnicu izvadi kes i zovni sefa to uvijek pali ovo je kapitalizam,slobodno trziste i trazi jos nesto gratis hhe
|
Pa cena u Evrima varira svaki dan, jer jedan dan 1000EU su 1500$ a drugi dan 1380$.
Cena sinta je fixna 2400$ plus postarina il moglo bi sa postarinom 2600$, sad opet to u EU varirace mislim kad ljudi iz Evrope kupuju, sto se tice slanja nema nikakvih problema a takodje i carine samo mislim da ce te ipak kostati vise od vamo ako ga tamo mozes naci za 1700-1800EU. |
Citat:
|
imas na ulazu u sarajevo s lijeve strane kraj pumpe neznam kako se ona zove .Nadj im na stranici broj telefona
|
Drugari sada je u artistu PA-800 3380 KM.
|
Da , cijena sa 11% popusta je 3380, ali ako pokusas malo spustiti cijenu mozes je dobiti kao sto sam ja izglavio za 3300KM!
|
i u Amedexu je odavno cijena 2299km... a ovaj popust u Artistu je bio samo tokom mjeseca Marta, kolko sam ja mogao razumjeti...
|
Cijena u artistu 3400 km. za kes naravno
|
Citat:
Ali sve cijene kod bilo koga nisu fiksne! Ako vam prodavac kaze fiksno je onda pokusajte s pricom ovdje ima jeftinije ili bil mogao sa sefom pricati da se sve dogovoriti! Meni je Amedex rekao 3299 Rekoh ok super cijena, kada pri kupovini zovem ih eto uzeo bi kada prodavac cijena je 3399KM (tuzla) ,,, reko nista javiti cu vam, i tako odem u Banja Luku za 3300KM... Kada zove iz Amedex-a covjek sta bi za Pa800 rekoh uzeo sam u Banja Luci, Zasto tamo kod nas je 3299 sa tasnjom, ebiga rekao si bio 100KM skuplje onda... Tako da ima tu svasta i svaceg :) ... Ali nije tu nista strasno 100KM gore dole. Cijena je pala dovoljno da se moze za te pare dobiti super masina. Kada sporedim EXR-5s koji sam platio prije 11 mjeseci 1200KM sa Pa800... onda Pa800 bio trebao biti 5000KM. Ali eto tema da en ode opet u poredenje :) ... Imate navedeno sta je se meni desilo, tako da nemorate te cijene po kojim oni nude drzati se strogo toga. |
joj Enese, konju marke DORAT!!! fkt sam se zezno u prvom broju... sorry...:">
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org