![]() |
POmoc oko sviranja!
Ljudi ako neko moze pomoc ja znam svirat desnom rukom perfekt al ne znam akorde i to.
Zanima me jel se moze sve ubacit osim melodije znaci sve da samo svira osim melodije. Hvala unaprijed za pomoc!^:)^^:)^^:)^ |
moze al je glupo. bolje nauci akorde. Am ces nauciti za 2nedelje perfektno.i pici...
|
Gibanica, rekoh ti bez citata ko zna koliko puta!
Vidim li josh jedan, pijesh babanu na mesec dana, bar! |
A kako da naucim u tom je problem probo sam slabo mi ide!
Nego de ti reci kako moze bez akorda nek je glupo vrijedi probat. |
Citat:
A naj laksi nacin da naucis je dobar profesor, tesko je sam to sve skuziti. |
Citat:
|
E pa nisma nazalost u njemackoj sam.
A kako to mislis za kratko vrijeme sta trebam radit? |
Akordi su osnova...Čak je lakše biti dobar solista nego dobra pratnja...Dakle najviše znanja i raspona zahtjeva pravilna akordacija a solo ti je samo mašta i improvizacija...Inače što se tiče tvog pitanja za melodiju bez solo svirke---Imaš kod nekih članova matrice i ozada ti radi samo ritam i melos akorda a ti ostalo sviraš.Malo se pozanimaj kod koga možeš šta da dobiješ ja to ne odobravam pa neću ni javno iznositi---inače imaš Private Messagepa raspitaj se malo naokolo,Pozdrav!
|
Jarane nemoze se nista brzo da nauci pogotovo u muzici. Ja sviram od 8 godina poceo sa harmonikom. Svirao sam do 17 godine dok nisam poceo pravo kuziti sve i sluh upotrebavljati koliko treba. I dan danas nisam siguran da bi mogao otici pred neke muzicare i reci "ja znam svirati" nadam se cete malo bolje da shvatite sta mislim.
|
Evo, i ja se slažem sa kolegom Braco19.
I ja sviram i pjevam već jaaaaaaako dugo, pa se nebih baš usudio stati ispred nekoga i reći, JA sam bolji... A kod sviranja........vježba,vježba.....i samo vježba..... I sve će doći na svoje......bolje ili lošije.....kako god.....al će sjesti. |
Plati par casova druze, da ti pokaze neko ko zna osnove, posle samo vezbaj, to ti je moj savet.
|
nije mi jasno da neko svira harmoniku a nezna akorde...al' dobro sve je moguce u savremenom svetu
|
Malo mi je čudno desna ruka perfekt a ljeva loša, ništa samo vježba dok i ljeva ne bude perfekt.
|
ama ljudi moji ova je tema iz 2008 godina, covik mozda je vec profesor glazbenog
|
stvarno ne razumem zasto se obnavljaju teme od pre 5 godina sto kaze kolega Arter do sada je mozda covek vec profesor muzike.... trebao bi Vaxter ove teme sve koje su dosta stare da se zakljucaju da se ne bi bezveze odgovaralo, nego pod katanac pa ko hoce moze da cita sta mu je potrebno
|
Beco, konzultirajte pravilnik da ne bi bilo problema kasnije, pa da ispadne administracija "babaroga" ;)
|
Citat:
|
Ova dvojica napravili pravu zbrku sa starim temama .
Da nije zalosno,bilo bi smijesno ...:) Postovano sa mobilnog uređaja |
zamoli nekog da te nauci kvintni kvantni krug jedan je za durske a drugi za molske pesme pa ces shvatiti semu i nema greske , improvizacije u paralelama mozes i kasnije nauciti .
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org