![]() |
Stigao M3!!!!!
Evo da se pohvalim,danas sam i ja postao vlasnik M3-a,e sad me zanima cuo sam da je izasla neka nova verzija OS-a za njjega pa me zanima koja je to,jer kod mene je sada 1.03 a na ovom novom su kao dodane nove rom boje,gdje se to moze skinuti i dali to vrijedi ubacivati......?????
I naravno ako netko ima kakav set dobro mi bi dosao barem za pocetak dok se ne uhvatim malo stolice i grijanja....:lol::lol: |
Masha'Allah! Da, sad imas M3XPANDED 2.0, nije samo UPDATE vec je promenjen
sav sint a takodje i ROM je promenjen plus uz to dobijas mislim oko 256MB novog materijala, sav sredjen da samo loadiras u sint, materijal se ne moze videti u SAMPLING mode, stoji samo kao ROM al zauzima mesto u Sampling. To je extra materijal koji nemora biti unutra, jedino po zelji il po potrebi. OS imas da skines na njihovu stranicu i instrukcije sve...sint je strava...imam bar sad podosta kolega... Sto se tice setova neznam, sve sto imam je komercijalan set koji radim sada a on daleko od gotov je, vecina materijala je sve jos u RAW WAVEFORMS onako kako sam snimao instrumente po studiama. |
I naravno ako netko ima kakav set dobro mi bi dosao barem za pocetak dok se ne uhvatim malo stolice i grijanja....:lol::lol:[/quote]
Javi se meni PM da ti posaljem set za M3 onako za pocetak.pozdrav |
Evo zahvaljujem se puno MiCo-u na pomoci,premda sam vec dosta toga i slozio,vrlo je jednostavan za radit,ubiti isto kao i triton samo malo nesto izmjenjeno.....samo se nemogu priviknut na izgled barem za sada:p:p
|
To je slicna masina Tritonu ali vrlo kompleksna ko je dobro razume.
Ako se dobro razumes pogledaj kako je Filter i LFO kompleksan sada, Triton nije ni pola imao, M3 moze da postigne MOSS boje bez MOSS bas zbog kompleksnosti Filtera i LFOa. |
Nisam bas siguran ali cini mi se da i M3 moze terce ili ne?Ako da postupak bi trebao biti isti kao i na tritonu.........
|
Imas terce uradjene u tom setu na combinaciji na U-A i na U-B Banku
|
Mico, mozes li mi poslati samo Global i Combi Banku sa tercama,
necu boja, samo konfiguracije za terce, da ih ne radim od 0 skroz. |
Poslo sam ti
|
Citat:
|
Čestitam Josipe...G6 pa M3...
|
Čestitke i sa moje strane...
Nedime pobogu brate kako može M3 da postigne MOSS? Ne može pa da ga ubiješ,već onaj slatki portamento koji se pravi preko MOSS-a M3 nikad nema...E sad ako govoriš za Turkish i Arabic to je drugo ali one "južnjačke" stvari na M3 nema...A da mi je znati ko ima pare da doplaćiva i Radias?Preskupo je to... |
Citat:
|
Almire, ja mislim da si skroz pogresno informisan o ovome buraz, bez ljutnje,
vidim da jos nista neznas o M3. Nije preskup, sint je mnogo jeftiniji no sto je EXTREME ikad bio, sad se nadje i do 1800$, Radias kosta samo 300$. A sto se tice sinta i kako on postize MOSS nemogu objasnjivati jer nista me neces razumeti, kompleksne stvari su to i da, moze da postigne kad kazem. To je vrlo kompleksna masina, samo njegovi filter vredi ko Extreme. Muzika nema razlike dal je Arapska il Balkanska...veruj mi, drugacije bi razmisljao kad bi se razumeo u taj programing, pricamo samo sto smo culi. |
Kako da povezem M3 za kompjuterom,kod extrema je to bilo na UTILITY i bila je opcija za ulkjucivanje veze sa pc,a na ovom to nema? KAda prikopcam usb kabal nista se ne dogada,drivere sam inastalirao!!!!
|
Kod mene nema nikakve potrebe za Drivere nit za nesto na M3.
Samo sam ukljucio i sve kompletno radi, bilo M3 Editor ili Cubase. |
Znaci cim se usteka u pc i m3 mora ga pc prepoznat?
|
Da.
|
Skoro sam prodo jedan M3 sa Radias ,nisam puno se pozabavio tom masinom ali za taj radias kaze mi jedan svabo za razliku od moss-a da je babaroga.
|
Naravno da jeste Babaroga, bog zna koliko puta je kompleksniji
a dodaj na to i kompleksnost M3. |
Citat:
Alixe obrati paznju na clan 10 pravilnika sajta. |
Za mene licno nikad nece biti bolji ni od EXTREME ni od MOSS, al da moze postici
mnogo vise to su fakti. Sad mene sto se nikad nije svidjao to je druga stvar. On moze mnogo toga postici al ne ono sto je meni potrebno. Znam ja vrlo dobro sta je EDS al Filteri su ipak kompleksniji, na nekim bojama postignem stvari koje su slicne MOSSu dok to nije bilo moguce na EXTREM. Radias sam je druga prica. Meni se licno ne svidja al neznam iz kojeg razloga opet je najpopularnija i takodje i najtrazenija masina od ostale Workstations a nije ni pola MOTIFa XS. |
Gdje se u M3 moze vidjet kapacitet memorije,kod tritona je to pisalo kada se klavijatura ukljucivala a okod ovoga nemogu nigdje pronaci?
|
Idi u Sampling i dole na kraju odaberu zadnju il predzadnju stranicu gdje ti pise
Sampling ili System info, pise ti tamo sve kolko imas i kolko koristis. |
###Alixe obrati paznju na clan 10 pravilnika sajta.###
Hvala na opomeni drug,malo sam zaboravio na to...No međutim ovo je tema u kojoj se naš kolega raduje da je dobio M3...Neka je sa srećom care a meni ako Bog da za koji dan stiže Extreme...Jaaj ima da se kočim satima od veselja....auuu... |
Hvala Alix nek je i tebi sa srecom,ja sam imao extrema tri puta i bio sam prezadovoljan sa njime,i sad ako mi se nesvidi m3,ponovo ga uzimam!
|
Extreme se vraca kuci! Remastered!
|
Koja je procedura ubacivanja os2.0?
Sta nitko nije ubacivao novi os? ubacio sam novi os ali tu se nista drasticno nije promjenilo,pricali su o nekakvom potpuno novom ROM-U ali sve je malte ne nostalo isto!:confused: na krivo mjesto?? na krivo mjesto?????? <!-- / message --> <!-- sig --> __________________???? <!-- / message --> <!-- sig --> __________________ |
Evo otprilike kako bi on motao Oriental, sve je unutrasnje bez Radias i Samplove,
ovo je dio od Seta koji ce biti gotov uskoro, svaka boja u Combi sa Karmom: http://www.speedyshare.com/812818256.html |
josipov mnogo srece sa M3
|
Hvala hajro.......
|
EVo da malo napisem o M3 posto je odradio prvu samostalnu svirku,sto se tice saunda (pricam o semplovima) nikakva veca razlika se ne osijeti u usporedbi sa tritonom,sve je to malte ne isto,jedino sto je m3 dosta mutniji na razglasu nego triton,stoga sam morao na istom kanalu na kojem sam svirao tritona dodati puno vise "visine" i smanjiti "bas",posto m3 ima eqvilajzer u Combi modu za svaku boju to se moze i na njemu uraditi ali ja sam u ovom sllucaju sve podesio na nulu(sredinu).
Sto se tice rada sa samom klavij.takodj.je sve slicno tritonu jedino prednost dajem tritonu zbog vecih i bržih tastera,dok su kod m3 dosta mali ali nekako spori,teže primaju! Sto se tice rada sa touch-screenom nekako je brzi nego kod tritona,i naravno u boji je ali to daje samo ljepsi izgled nista drugo!!! Jedini problem kod m3 sto boje kasne kod prebacivanja kao sto je bio problem kod Trinity-a.znaci kad se numericki prebaci boja,najprije kao da zastane onda ju registrira,ali to je samo kad se koristi numericko biranje,kod prebacivanja na displayu radi normalno..... Dakle sve u svemu nema nekih vecih napredaka u odnosu na Triton,osim u boljem ROM-u,i brzini loadiranja,tipka je po meni ok.al nekak sam navikao na Extreme::::::;) I da posto M3 ne cita pcg od tritona nekima to stvara veliki problem ali vjerujte nije,tko je provalio tritona tom nece biti nikakv problem slozit novi pcg za M3 jer sav edit je maltene identican tritonovom,tako da za nekih par sati moze se slozit set bez ikakvih pronblema,naravno poslje je samo stvar dotjerivanja i ustelavnja.....i narvno volja i udobna stolica:lol::lol::lol: Eto to je ukratko to,ako nekog nesto posebno jos zanima,neka pita......... |
Postovane kolege! Stize mi u cetvratk M3 Xpanded pa me zanima imali tko boja dobrih ili setova kompletnih osim ovo malo sto je na download pa da mi za prvu ruku pomogne da mogu da radim sa klavijaturom??!!! I zanima me dali se mogu konvertovati boje ili setovi od TR ili Studio, Extrema za M3?? Cuo sam vec par sviraca sa M3 i ljudi razvaljuju sad opet kazem nemam pojma sta me ceka pa zato trazim malo dobrog materiala da mogu da radim sto prije dok se nesnadjem!!! Javite mi se na yu mail il Msn! Hvala unaprjed!!
Dodato: Pa imali iko ovdje da pomogne malo nije valjda da niko nema M3??????? |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org