![]() |
Mp3 primeri Tyros 2 . . .
http://rapidshare.com/files/15744370...Sloba.zip.html
Ako nekoga zanima kako zvuchi ova klavijatura, izvolite... Inache to je snimljeno nedelju dana poshto sam kupio T2... |
Pa ne moze da se skine, pise da je predjen limit od 10 puta...
|
Masha'Allah dobro je, Slobo, jesi to ti?
|
Nedime brate, ja sam :-) .... nadam se da ti se svidja...
P.S. u NY sa bio 2 sata i to od toga sam sat i po potroshio dok sam preshao sa jednog terminala (na koji sam sleteo iz Vegasa) na terminal gde sam imao sledeci let za Bech, i to na totalno drugom kraju JFK-a... jes ogroooman... svaka im chast... Drago mi je da smo se chuli i nadam se da cemo ostati u kontaktu, jer planiram da se vratim u Ameriku za 2-3 godine... Ziv mi bio KRALJU ! ! ! A shto se tiche fajla, sutra cu ga opet upload-ovati... |
Reko ja izgubio si se jebote, nije mi se javio...ostavi mi broj
u privatnu ovde, mislim broj u Srbiji. |
Ne moze da se skine!
|
Ja preslušao ,
čestitam samuraj ! |
a pomocu kog trika........
|
Sory,
ja sam dobio novi link da skinem fajlove ... |
|
ako ste skinuli mozete slobodno da kazete mishljenje....
|
Pise da je ispunjen bonus od 10x da se skine i da mora ponovo da se uploaduje evo ja pokuso na ovaj novi link
|
Ja bih malo "zasiljio" dobos...;)
|
Jel zna neko neki drugi sajt gde nema tog budjavog limita?
|
Poslao sam ti na p.p
gde mozes da ovo uploduje gde svi i svako moze da uploduje ovaj sajt je nov tako da radi bez problema i netreba nikakav premium Accound ko u rapidshara i poz...
|
Znam je za to, ali ne znam koliki je dozvoljeni upload limit... jer ovaj fajl je oko 80 Mb...
|
pa vidi na stranici
mozes 300 MB Fajl da okacis na ovaj hoster
|
Zashto jednostavno ne postavish fajl ovde na dowload u demo klavijatura?
|
Hmmmmmmmmmmm fajl od 80 MB na Demo Klavijature !
pa zar je moguce uplodovati ovde fajlove mp3 od 80 MB ja do sada nisam to znao mislijo sam da je 8 mb gracnica onda care uploduje na DEMO Klavijature i to je to
|
Pa, napravio sam odavno u javi applet za upload velikih fajlova... :)
Kada se pusti upload sve se zamrzne malo, moram da vidim zvog chega to, ali ko bude strpljiv i docheka odmrzavanje, dochekao je i kraj uploada... :) |
Citat:
|
Prijatelji, poshto sam ovih dana jako zauzet.. obecavam da cu za par dana postaviti to na ovaj sajt... pa cete svi da preslushate... voleo bih da chujem shto vishe komentara...
Zivi bili... |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org