![]() |
|
Nova Godina
Ovako kolege ako se duplira i ova tema reagirajte.Kade za Nova godina jeli rabotno ili sa prijateljima i porodicom, posto je to sad aktuelno pazarenje na tezgi.pozz
|
ja ove godine ako ne dobijem dobru cenu idem da se provodim..... ima li neko da je pazario tezgu za tad i koje su cene aj da cujemo pa da znamo mi sto nismo josh pazarili.....
|
Do pre 3 godine sam svirao svaku Novu godinu. Otkad su mi deca rekla da bi hteli da smo za Novu godinu zajedno, ja vise ne sviram. Uostalom, 364 dana u godini ima kada moze da se zaradi, treba covek da ima jedan dan koji ce da provede sa porodicom.
Inace, ovde u vecim restoranima ide od 6 do 10 evra po ulaznici, ali uglavnom za docek i za reprizu. Ja sam imao 2 ponude i odbio sam ih. |
Sviram .1500 eura...
|
ne sviram. ne da mi devojka.
|
Ja sam vec ugovorio svirku za Novu godinu 300 eura,a reprizu 150 eura.
|
tu su najvece pare, ali ne zelim... ipak, taj dan mi je rodjendan, i zelim da ga provedem sa djevojkom i prijateljima...
|
romario napisao si slucajno 1500 umesto 150eur
|
Citat:
"Venus band" i "Time Out" ja sam prosle godine radio sam za 800 ja i pevacica sami u klubu ART u BG-u. |
Kada bi se svi drzali cena svi bi dobro i zaradjivali ali sa takvima koji rade Novu godinu za 150 propada svima posao.
|
Ne ,gibanice;)
To je prosječna cijena za doček Nove godine i mome kraju. Naravno,za bend . |
Tako je i kod nas od 1500evra pa nagore ali zavisi i u kojem si gradu pr ovde u Bitolju max 1300evra a nadrvor zanm bendova da zimaju i po 2000evra
|
Na Jahorini u extra dobrom hotelu doček i repriza za nas četvoro 2500 evra!
Inače meni ta Nova Godina skoro da ništa ne predstavlja osim što vidim mogućnost solidne zarade. Ja više volim sa porodicom provesti Badnji dan(veče) kao i Božić jer su mi to nekako najdraži porodični praznici... |
ja sviram ove godine novu godinu za 1650 eura,a lani sam sviro za 1400
,ali to u KTC sigurna firma i ok. a inace nove godine kod nas u HR krecu se od 4 do 5000 kuna 1 dan samo docek. |
Ja sam imao ponudu za docek i reprizu 1600 evra za cetvorku, ali, kao sto rekoh, odbio sam. Inace, tamo je takav sastav gostiju vec nekoliko godina unazad da se uzima i solidan baksis, sto je, po meni, uzasno glupo za Novu godinu. Tada bi trebalo da se radi samo program.
|
1600,Docek i repriza,tako za sada stoji,ali cekamo jos dve ponude iz inostranstva pa cemo videti.
|
Citat:
Mi ne idemo niti na dogovor ako je u pitanju ispod 2000€ Ovaj docek sviramo za 2500€ a prosle smo godine samo gitarista i ja svirali za 1000€ Po tome je ocito da radis na crno niti placas porez kad ides za tako male pare svirati!!! |
Kod nas je JAD i MUKA...Bivši gazda me zvao i daje 100 eura,200eur ja i Dejan al sam ga odhebo pod hitro...Bila još jedna privat ponuda za 300eura obojica i to ne dolazi u obzir...E sad još čekam sadašnjeg gazdu Semira da provali ponudu a mislim da će biti 200eur po glavi max...Čudno da se dole tolike pare uzimaju-ovda kod nas je zavladala kriza i na veseljima i u kafanama---Narod NEMA para,a dole koliko vidim ljudi se razbacivaju više nego mi ovuda...Vala nije mi jasno da ga hebem...
|
Vala, ni meni nije nista jasno...:-??
|
ja sam u berlinu i sviracu u jednoj kafani tako reci gde za 200 osobe ima mesta gde ce mi i porodica biti uzeo samo 400€ i pola od
ulaznice koja kosta 7€ i plus baksis svirao bi i za 200€ posto mi je familija sve tamo moja familija ne placa ulaznicu hehehe naravno da je i pevacica tu ona mu je uzela samo 150€ ona mu je neka familija |
ja i pevac 800 e, u bg-u, s tim sto meni ide 550 e a njemu 250 e jer je sva oprema moja (mixer,kutije..)
|
I ne bile tako male dnevnice za novu godinu kad je sve vise fajlasa i kolega koji te prvo pitaju koliko si pogodio za novu godinu a kasnije se ponude da sviraju za maltene upola cijene.Fuj...
|
Moj band (5 ljudi) svira za 7€ po stolici, restoran prima oko 450-500 ljudi, pa izračunajte...ako bude kao prošle godine, biće minimum 600€ po glavi za doček, reprizu ne sviramo iz principa (što kaže Dragan Panić-Šporet, pardon Smederevac NEMA REPRIZE ŽIVOTA), drugi dan smo sa familijom!;)
|
Imam ponudu za folkoteku Berlin u Sjenici 1300e 31. i 1. i bice neko od Grandovaca i mislim da cu da dogovrim tu tezgu ako mi u medjuvremenu ne izleti nesto bolje ;)
|
koliko sam uspeo da vidim samo smo se ja i igor javili iz vojvodine.ovde je stanje takvo..cene su do i oko 500 evra za kafice,a za diskoteke za 2000 ljudi ne znam.
kada bi nekom rekao da mi je cena 25ooEUR mislim da bi dobio batina.. osim ako ne sviram kod bate kan-kana u hotelu Park! i tamo bi u svakom slucaju dobio batina..al tamo se vec utrpao amadeus ili OK cini mi se. |
Moj porodicni bend(zena i ja)je vec odbio tezgu od 2x1000e,za hotel Kaldera u Laktasima,Banjaluka,jer je dva dana i malo nam je daleko a deca(5 i 10)vec postavljaju mnogo pitanja,tako da cemo raditi nesto u Bgd za manje pare ali ujutro biti u svojoj kuci.Vec sad imam kombinaciju za 2x600e,za svirku od 2x1 sat+DJ,ali je tender jos u toku.:)
|
ballaboband molim te ne lupaj.
lako je tebi po BiH i nemackoj. ovde je evro danas opet skocio..do NG ce biti mozda 90 i nesto, a inspekcija zatvara svaki dan za kojesta.. 450 000 ljudi zivi na budzetu..pa da sam vlasnik kafica od 150kv/m ,ni u snu ne bi dao 2500eur..razmisli.bez ljutnje |
Citat:
|
Kolege...ne kaze se za dzabe "strpljen-spasen"...ne treba zuriti sa pogodbama...najbolje je sacekati pa kad gazdama bude frka onda ne pitaju sta kosta...ali,pare unapred obavezno...;)
|
Mora pazljivo da se pogadja, ali niko ne da kintu unapred, jer se placa od ulaznica. U Pozarevcu se u predhodne 2-3 godine nekoliko puta desilo da muzika bude ispaljena na foru "sta da radimo, malo je ulaznica prodato", pa im gazda isplati manju cenu od dogovorene, a prosle godine je jedan gazda jednoj muzici (da ne imenujem ni gazdu ni muziku) 30. decembra javio da nece da pravi docek, jer je sve goste prebacio u drugi restoran (koji on isto drzi), jer mu se nije isplatilo da placa dve muzike. Tu ni kapara ne igra neku ulogu.
|
Evo i jedno GRKO iskustvo za novu godinu...
Ja mislim da svi članovi iz Klagenfurta a i šire poznaju kafanu ROYAL koju je držala SEKA (preko puta crkve)... Inače kod nje je bio i njen jebač TOMICA iz Šabca koji svira gitaru i pjeva (a tu noć mu došla kćerkica i žena vlakom iz Beograda)... 2006-te sam kod njih pogodio da rr adim Novu Godinu za 200eura... Noć je bila sramotno katastrofalna jer je sav narod otišo u kafanu u blizini,kod SIME (i njega svi znaju tamo)... Ujutru smo svirali skoro do 8.00 ujutru i meni Seka donosi usranih 100eura...I ja reko šta sad to,a ona će meni PA TOLIKO JA PLAĆAM ZA NOVU GODINU...Prokleto joj sve bilo ušljivo,da sam moro iz Ljubljane nabijati trošak do nje za smrdljivih 100eur a dogovor je bio 200...Al et ima dragog Boga pa se izkazalo da je obična narkomanka i lezbijka i propo joj biznis...E vala neka je!!! |
Ma ti si jos i dobro prosao...
Ja sam ispaljen za jednu novu godinu, mislim cela ekipa... bili smo isplaceni po 3000din:lol:,a platio sam kosulju za docek 3500din. Gde sam ja tu onda u svemu tome...!?=)) |
Ja sviram za 500 Eura, i još dvojica kolega.
Solidno...... |
Ja sviram svojim prijateljima i to dzabe ...to je najbolji docek drustvo,klopa i zezanje! :)
|
e owako ja trenutno imam ponudu od gazde iz folkoteke u kojoj trenutno radim za docek svako po 100e nas troje ,ali cekam jos jednog lika iz NS pa cemo videti sta cemo. a mozda i netjemo raditi
|
evo ja sinoc dogovorio znaci ja i pevac po 200 € ovde u bg radimo malo mi malo neki DJ.......
pozzzzzzzzz |
Nije svugdje platežna moć ista.To je normalno,pa tako i te naše cijene variraju od-do...
Jedan savjet.Da se nitko ne naljuti... Nije bitno dogovoriti svirku za 3000 eura.To može svatko;). Morate i sami biti svjesni kolika je moguća zarada u objektu gdje se svira. Dakle ako ti netko obeća 3000 eura ,a kapacitet objekta 200 ljudi,ulaznica toliko...sam razmisli koliko je tih 3000 realno. |
Nova Godina...,dan kao i svaki drugi, ne volim da dizem neku galamu oko toga.:D
Znaci radimo nas trojica 500Eu, 60 gostiju ,od toga pola su nasi prijatelji sa porodicama! Kud ces lepse!;) |
Citat:
|
Tomy je čini se iz Čakovca.Tamo je to možda moguće...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:44 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org