![]() |
midi-ritam
Moze li neko da mi odgovori na pitanje kako cu od midi fajla da uradim ritam.
Hvala unapred! ____________________________ <font color="#ff0000">Tema premeshtena u odeljak RITMOVI Vaxter</font> |
Skini odavde program Style Works.U njemu ima opcije midi to style convertor.Sa njim ces to lako da uradis.
|
Skinuo sam i ja taj program i instaliro sam JAVA, ali nece nikako da se otvori program. do cega je to?
|
Nemoj da koristis onaj midi to style.Skini style works univesal.To je program u kome ima konvertor ritmova,i midi to style.Za njega ne treba java.
|
Evo skinuo sam style works 2000 trial verzija, sad nesto cackam oko njega. Mozel mi ko objasnit kako sad od midi file da naprvaim style. Ja ubacim midi u program i midi svira i sad dalje??
|
Daj mi mail pa cu da sa print screen da slikam ekran i da ti objasnim svaku komandu.Ovako je mnogo zeznuto
|
|
Bilo bi uredu da se slike koja uradish uploaduju i ovde.
Ovo nije mesto zamishljeno kao pomoc samo jednoj osobi, vec bilo kome ko naleti! Ili samo poshalji slike meni pa cu ih ja uploadovati na server i linkovati ovde. Bilo bi lepo da se to nadje kao reshenje svima kojima je potrebno! |
Vaxter ja sam to hteo da uradim,ali ne znam kako da psotavim sliku.Ali eto poslacu ih tebi kad ih uradim pa ih ti postavi.Jesi pogledao za one ritmove ???
|
Napravio sam uputstvo,ali vec 2 dana ne mogu da attachujem ni jedan fajl na yahoo mailu.Ne znam sta se desava.
|
Za ritmove sam ti ostavio na pp.
Uputstvo zipuj pa ga uploaduj na up-down centar. Ja cu dalje odraditi posao.... |
Mislio sam i to da uradim.Ali kad odem na download/upload,i kliknem na prijava,i unesem user i pass kaze da je nevazece.Ovo pisem sa sestrinog kompjutera.Znaci nije do kompa.Uopste ne znam sta da radim.
|
UPLOADOVANO UPUTSTVO ZA MIDI TO STYLE (U PROGRAMU STYLE WORKS).
|
Vidio sam slike i sve je jasno, ali ja kad ubacim midi u program i onda kliknem na desni 'disk' gdje pise Save Korg i 30 style on ga zapamti. Onda prebacim daj ritam preko diska u klavijaturu i svira neki skroz drugi ritam neki walzer. I kad load-am style uopste me ne pita gdje hocu da zadrzim taj style (pod kojim brojem) nego samo kaze load set?
Probao sam da napravim ritam od pjesme crno i zlatno od seke aleksic al eto ne ide. Mozel mi neko taj style poslati na adresu frajer01@hotmail.com i reci sta ja radim pogresno. Hvala! |
Moguce da je to zato sto je program trial verzija,pa nema mogucnost da zapamti uradjeni syle.On po deafoltu ima u memoriji cim pokrenes program taj ritam (taj valcer ili sta je vec).Napravicu ti ja style od crno i zlatno,ali tek sutra ili prekosutra,pa cu ti poslati na mail.Pokusacu da stignem za sutra ali nista ti ne obecavam.Kontaktiraj administratora da ti da sifru da skines full verziju style worksa.
|
Uputstvo mozete naci na sledecem linku!
|
Poshto je ovo malo veliko sredicu pa cu obde promeniti.
Tema ce inache biti prebachena pod temom Style Works poshto kako se meni chini tamo i pripada... |
Comi,poslao sam ti ritam na mail.
|
|
EVO SKINUO SAM STYLE WORKS OVAJ NOVI I NEZNAM NISTA O TOME ! MOZE LI KO DA MI TO OBJASNI!!! UNAPRIJED HVALA!! MOJA E-MAIL ADRESA JE straus@cg.yu POZDRAV!!!
|
IZVINITE!!! EVO NESTO NISAM MOGAO DA SKINEM PROGRAM STYLE WORKS PA AKO NEKO IMA NEKA MI POSALJE NA E-MAIL straus@cg.yu ! A UPUTSTVO SAM SKINUO!!! POZDRAV!!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org