YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ko kaze da M50 ne valja!? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6712)

BasariStudios 17.11.2008 13:53

Ko kaze da M50 ne valja!?

Evo vam M50...LOL...onako sam se u neko studio zajebavao.
Bio je PA800 iza mene pa nisam nit menjao Akorde nego samo
sam ga pustio da vozi onako pravo bez krivina. Sve je na M50
u Combi mode, nema nikakvih Samplova tu:

http://www.speedyshare.com/936144654.html

E SACE VALJA RADITI!

josipv 17.11.2008 20:27

Nedime ovo ne radi!

Svirac bt 17.11.2008 20:30

i kod mene nece a sam hteo da cujem

ROBOT 17.11.2008 22:29

ne radi ni kod mene u cemu je kvaka ???:confused:

Vule 17.11.2008 22:50

Morate da ubacite po 10 dolara u dzuboks da bi culi...:lol:=))

Darko88 17.11.2008 23:26

ovo je bas lep film bio stete sto ne vidite

BasariStudios 18.11.2008 01:30

E sad oce!

No.1 18.11.2008 05:27

Prva boja je extra

SasaIlic 18.11.2008 15:58

uuuu zakon boje! Super je stvarnoB-)

milanche007 18.11.2008 16:15

dobro je to,eto vidite kako moze da se sredi sint i bez korisnjenja semplova...ljudi vicu ako nema sempler ne uzimaj.kao svi znaju da sempluju...?

BasariStudios 18.11.2008 16:27

Ko to zna da sampluje??? Hteo bi da i mene nauce.

Svirac bt 18.11.2008 16:31

Dobro je dobro sredjeno

Alix 18.11.2008 17:22

Dobro si ovo odradio,međutim jedan "obični" TRINITY ima po meni daaaleko bolje soundove...
A jedna primjedba a nemoj shvatiti kao vređanje---Ovo NIJE vidjelo ni 1% Južnog Vetra...Eno idi slušaj Envera,Galeta,Jokija,itd...

BasariStudios 18.11.2008 17:25

Ja bih te ipak zamolio da prestanes sa JV Glupostima i da mi objasnis
gdje se u ovim topikom uopste spominje JV. Hajd vreme je da ljudi
prestanu da se smiju na tebe i na JV. Daj da i tebe jednom cujemo,
komentarises koga stignes a tebe ISPOD ZEMLJE nikad te nema.

dalabu 18.11.2008 18:22

pa pise da je M50-JV mozda zbog toga(pise na spedyahare Nedime jarane)nemoj odmah srkletiti uhuh, mada ovo nije ni lose za tako jefinu igracku ovo moze da zavrsi poso.pozz

BasariStudios 18.11.2008 18:29

Ma Samire razumjem te i u pravu si, nemora on na sve da pljuje, jebo i JV vise
preko ONU stvar prelazi, stavis ljudima da cuje kako masina zvuci a on meni
prica kako sviram a siguran sam da sam bolji od njega i da ga mogu nauciti.
Zasto? Zato sto nikad nisam cuo a to za mene znaci da nezna. Ipak Almir je
jedina osoba ovdje koja non stop prica o Muzici a nikad nisam nista cuo.
Jedina njegova prica je cuj Envera, cuj ovoga, ma hebo i Envera i ovoga,
reci da cujem tebe a ne nekog drugog...ccccccccc.........
A masina kao masina za te pare je strava, jede LE i TR zajedno sa samplerom.
Svi je presudise odjednom a skoro svi su je videli samo na slike na netu.
A druga stvar, zar one boje stvarno TOLIKO ne lice na JV? Ahahahahaha.

Pozdrav

tranzit 18.11.2008 18:59

Ama Nedime nije Alix rekao da on dobro svira nego samo, da ti to ne znas kako valja, znaci nije se on hvalio svojom svirkom pa nije red da ga prozivas. Ne treba da te cudi sto ljudi kritikuju tu tvoju svirku jer malo, malo pa postavis nesto da se cuje pa onda ima i sta da se kritikuje. Alix ne postavlja svoje snimke pa ga niko i ne moze kritikovati, nego samo uputi na svirku nekog od kolega i napise da bi to tako trebalo da bude. Tu nema nicega loseg i ne mora odmah, ja sam bolji, ja bih njega mogao nauciti... a od kud znas da si bolji i da bi ga mogao nauciti kad ga nikad nisi cuo ?

dalabu 18.11.2008 19:08

guzva u sesnestercu odoh ja odavde sad ce penali heheeheheh tranzite od sutra sam 5 dana u ranka sipke blizu heheheeheheh pozz

Enes-am21 18.11.2008 20:08

Nema smisla ovo vrijedjanje od strane Nedima, jer Almir nije nista lose mislio... A to sto ti Nedime mislis da se njemu neko smije za JV, grdno se varas... Covjek koji sve zna o tom orkestru i njihovim pjevacima i clanovima orkestra, kao i samoj njihovoj svirci, ne moze biti los u tom podrucju... Primjetili smo i ranije da se Nedim pokusava nekako ubaciti u fazone Juznog Vetra, al mu to ni naopako nije polazilo za rukom... Ne znam, vjerovatno je tu neka zavist, ko ce mu ga sad znat... Ne bih da se puno petljam, ali nije uredu da se prepirete oko toga, jer Almir ima svoj fazon i svoje favorite u muzici, a Nedim opet ima svoju Bugariju, Makedoniju, Tallavu i slicno... Pozdrav obojici... i ostalima

blatusan 18.11.2008 20:29

Ma dze ste glumci!?? Dugo vas nije bilo...Sta tebe boli briga Nedime sto je on to tako napiso, to je njegovo misljenje! I meni se to nesvidza sto sam cuo ma da me klavijatura jako interesuje, u jedno ni svirka mi se nesvidza ( ne gledam na akorde ) i da ispravim kolegu "pa800 - Enes" da ni u tim stvarima nisi dobar, ono najiskrenije bar onolko kolko sam do sad od tebe cuo! I sta se vi nasli da sudite jedan o drugome, zar ste tolko pakosni!? Haj sad svi se lijepo spustite na zemlju prodisite i nazovite svoje zene cure il sta vec imate pa se kurcite njima dalje kako kod koje klavijture izlazi DX Flauta! Nedim je postavio ove boje da cuje sta je napravio, (ponio ga momenat srece) pa stavio jer drugi razlog za to nema! Dakle, stare smo lisice i ratovali smo davno vec! Posto vidim da je opet napeto upozorivam vas da nebude belaja samnom! A sad molim normalne odgovore a ne kojekakva tracanja ko neke tetke!!! Pozdrav, Alen!

Marco7 18.11.2008 20:36

Alene samo strogo i na prvu =))

Alix 18.11.2008 20:38

NEDIME ne pravi kengura od sebe...Reko sam ti ne osjeti se uvređeno...
ONE MELODIJE su SVE iz pjesama Južnog Vetra...Onda da nastavim samo ime M50-JV (pa jesil ti normalan,pišeš JV-Južni Vetar) a ovamo kad te narod isprovocira pišeš da to nema veze sa Južnim Vetrom...Pa šta ti je čovječe koji ti je đavo?Što si onda slabo onako odsviro melodije iz pjesama "južnjaka"...Trebo si ono svoje đanđe-manđe i stvar rješena...I nemoj molim te započinjati gužvu da ja nebi ispo govno pa javno počeo pisati o tvojim hvalama,lažima i petljancijama koje sprevodiš ovuda i naokolo po internetu...Radije sse zadražavam i ne želim da ti pravim javnu sramotu...A to što kažeš DA ME NEMA???Pa brate ja imam redovne tezge i sad radim svaki božji vikend za razliku od tebe što nikako ne sviraš LIVE...Meni ne treba nikakav studio niti aparatura,ja odradim tezgu bez problema i ljudi zadovoljni...Dakle ti nisi nikakav faktor da ocjenjivaš ko kako svira,jednostavno mi nije ćejf da se reklamiram javno...Eto pitaj ENVERA METJAHIĆA kad je njegov rođak bio kod mene u Sloveniju kod Semira i kad me slušo kako se oduševio a za tvoju svirku neću da bacam rječi...pozdrav!

Enes-am21 18.11.2008 22:24

Citat:

Originalno postovano od blatusan (Post 58886)
Ma dze ste glumci!?? Dugo vas nije bilo...Sta tebe boli briga Nedime sto je on to tako napiso, to je njegovo misljenje! I meni se to nesvidza sto sam cuo ma da me klavijatura jako interesuje, u jedno ni svirka mi se nesvidza ( ne gledam na akorde ) i da ispravim kolegu "pa800 - Enes" da ni u tim stvarima nisi dobar, ono najiskrenije bar onolko kolko sam do sad od tebe cuo!

Hvala komsija na ispravkama....:D:D

Sejox 19.11.2008 00:44

Intervencija moderatora(Alen) je potpuno na mjestu,u dijelu u kojem
smiruje duhove-ali jos nije dala rezultate.

"Pozoriste u kuci" se nastavlja,a do kada....ne zna se.

Ovo je vec vidjeno sve.Ali ima poneki novi lik koji se ubaci u diskusiju
a nije odgledao ranije epizode-i to je malo cudno i po meni nepotrebno.

Kao totalno nezavisan i nepristrasan,procitao sam i kratak komentar:
....djetinjasto....

Vule 19.11.2008 00:56

Bas bezveze...:p...svadjate se ko neka deca...:rolleyes:

BasariStudios 19.11.2008 03:09

Ahahahahahaha...samo nastavite dalje, ja sam postavio samo da ljudi cuju sta masina
moze a nigdje ne pise dal je losa il dobra samo pise sta moze, dobro il lose...hajd nema
veze...kako nije kritikovao kad uvek nesto rasere, ko je uopste spominjao o svirci...
al ne valja ja, ahahahaha, evo moje novo radno mesto od juce:

http://img253.imageshack.us/img253/9...8081621jr1.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/1...jpg/1/w640.png

Vule 19.11.2008 03:30

E neka si se i ti opametio pa postavio Rolande u prvi red...:lol:=))

GALA 19.11.2008 03:36

E ovu cu sliku uramit,roland u prvom redu kod Nedima.....hahaha

Vule 19.11.2008 03:43

Covek se uci dok je ziv...ja nikada nisam sumnjao u Nedima i njegov muzicki ukus...;)...zna on sta su prave stvari...:lol:

BasariStudios 19.11.2008 03:52

Pa zavisi skoje strane gledas...\:D/

Vule 19.11.2008 03:55

Pa ti jedino ako gledas iza monitora mogu ti one tamo biti u prvom planu...:lol:=))...ja gledam kako je na slici...svecana loza-Roland,ostala boranija pozadi...:lol:=))

GALA 19.11.2008 03:58

=))=))=))=))

BasariStudios 19.11.2008 06:21

Nemoj jadan ako pocne ovi gotov si...samnom zajedno.
Nedo bog da neko tu sliku stavi na Korg il Ketron forumu.

tranzit 19.11.2008 06:48

Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 58996)
kako nije kritikovao kad uvek nesto rasere, ko je uopste spominjao o svirci..

Ili ti zaboravis sta si pisao ili mislis da mi ne znamo citati, a sta je ovo:
Citat:

Originalno postovano od BasariStudios (Post 58996)
a on meni
prica kako sviram a siguran sam da sam bolji od njega i da ga mogu nauciti

BasariStudios 19.11.2008 07:01

X!

Sejox 19.11.2008 16:58

Evo nesto gledam ovu sliku i ko god da je ovako lijepo poslagao ove
sintove-svaka mu cast.Sve je na svom mjestu i tacno se zna sta
treba da ide u prvi plan a sta na zacelje....:)

@Nedime

Cini mi se da uz ovo novo radno mjesto ide ona dobra pjesma:
....Nigdje zore,ni bijela dana......:)

kreso 19.11.2008 19:23

E ovo više fakat nije normalno. Nije me podulje opet bilo, uhvatim malo vremena, navrnem, i kako sam ošo na takvo stanje se i vratio ...
Opet se njih dvoje grizu :rolleyes: (Nedim i Alix)
Ej, možemo mi bit neznam kakvi jarani, kumovi i brača, al mi molim vas odgovorite na jedno pitanje : Hočete li vas dvojica ikad prestat s tim prepucavanjima jebo vas točak ??? X(Pa dajte, svi znamo da ste pametni, da se kužite u te proklete kljave, al brate pa nema posta o nekoj novoj klavijaturi ili JuVe-u a da se vas dvoje ne pograbite ko volovi.
Ajte, molim vas dosta. Mi stari smo navikli, al novi članovi su doslovce zbunjeni i zuje od muke.
Ajde, mir s vama.

BasariStudios 19.11.2008 19:56

Pa Kreso u pravu si samo idi na svaki topic takav i vidi pocetak gdje pocinje.
Sejo, bas sace da bude to Nigdje zora ni bijela dana...to za mene nevam vec
odavno, neznam ni kad legnem ni kad ustajem, sunce nisam mjesec dana video.

kreso 19.11.2008 20:05

:lol:
Pa dobro onda, jel znate za onu pametniji popušta ... ;)
Ako to počnete prakticirat nečete se nikad više dohvatit, jer kolko vidim svak drži do sebe i ponos mu neda. Jel tako ?

BasariStudios 19.11.2008 20:35

Pa buraz, ovako stoje stvari:
Dodjes i stavis MP3 prijateljima da poslusaju o nekoj masini do koju jos svako nemoze
doci iz raznih razloga a hoce da je cuju il isprobaju. U Poglavlju nigdje ne spomenes
DA JE DOBRA ili LOSA (nikakvih predrasuda), nigdje ne spomenes KAKO JA SVIRAM
(nikakvih foliranja), nigdje KAKO ONA DOBRO ZVUCI ZA JUZNI VETAR (nikakvih predrasuda),
a i lepo stoji PA800 JE BIO IZA MENE PA NIGDJE SE CHORD NE MENJA, SVE IDE PRAVO,
nego odma CUJ ENVERA sta on radi, CUJ MOJ PA2X sta on radi...pa hebote to...
...a frajer dodje, iznapljuva se na masinu, pa na moje sviranje pa na JV boje.
Ostalo ti sam izracunaj.

Trenutno vrijeme na Forumu 10:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org